Şimdi Ara

ULUSAL KANAL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar Bu Ulusal kanalın dijital yayınları neden diğerleri gibi kaliteli değil. bilen varsa açıklasın bi zahmet....

• ulusal kanal çok kaliteli bi tv kanalımı yayını kaliteli olsun?....
  • Yani kaliteli değil derken ne demek istiyorsun? Kanalı mı bulamıyorsun yoksa kesik kesik mi geliyor?
  • Ulusal Kanal almak isteyen için yüksek kalitede bir kanal burada sorulmak istenen sanırım sinyal kalitesi , yayın politikasını beğenmek yada beğenmemek toplumumuza düşer. Ama sevindirici yanı demekki bu kanalı seyredenlerde var çünkü şu anda mevcut olan hükümete tek karşı çıkan geniş tabanlı tv istasyonudur. Sakın bu yazıma cevap yazıpta zahmet etmeyin umrumda değil.....
  • TABİİİ BELKİ ARAMIZDAN BAZILAR ARADIKLARINI BULAMIYODUR O KANALDA ÇIPLAKLIK ŞİDDET YOK TABİ ONLARDA HAKLI....
    BENİM SORMAK İSTEDİĞİM yayın diğer kanallar gibi kaliteli değil onun nedeni ???
  • siyasi kanal olduğu için..aynı sekilde yeni çağ gazetesi...
  • hayır arkadaslar ne sinyali????
    sinyalden alakası yok!

yukardaki thedevourer 'a katılıyorum kaliteli degil!

onun icin onemsemiyo adamlar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Awox tv kanal listesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işin siyasi bölümünü geçin arkadaşlar amacımız dijital sorunlarımız ve önerilerimizi paylaşmak alt yapısı çok ii olmayan bi kanal sanırım o yüzden frekanslarıda zayıf haliyle. zamanla düzelticeklerdir diye düşünüyorum
    aslında bu kanala mail yada telefon ile ulaşmak lazım onlarada bu konuyu iletin bence ilgileniceklerdir
  • ulusalın yayını hükümete karşıdır.saygı duyuyuorum.ama onunda patronu adam değil.neyse bunların yeri değil burası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.