Şimdi Ara

Uluslararası Antalya Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uluslararası Antalya Üniversitesi 2011 ylında kurulmuştur.Eğitime 2011-2012 güz döneminde başlanacaktır.Bu yüzden okul görsellerini henüz yayınlamamıştır.Çok fazla yabancının yaşadığı Antalya'da yabancıların ve Türklerin bir arada okuyabileceği bir Üniversitedir.

Üniversitenin kampüsü;

- Selçuklu Medeniyeti ile modern çizgilerin birleştiği tasarımıyla
    - 150 bin m² kapalı alanıyla
    - Futbol Stadyumu, Kapalı Spor Salonu ve Tenis Kortlarıyla
    - Teknokenti, büyük ve zengin kütüphanesiyle
    - Öğretim üyesi lojmanları
    - 5 yıldızlı otel kalitesindeki öğrenci yurtlarıyla

Okulun Hedefleri

- Uluslararası öğrencilerin oluşturduğu çok kültürlü ortam
    - Kaliteli ve deneyimli öğretim elemanları
    - Uluslararası standartlarda kaliteli dil eğitimi
    - Öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun esnek müfredat
    - Akdeniz'in incisi Antalya'da eğitim fırsatı
    - Eğitim ve kariyer danışmanlık hizmetleri
    - Geniş ve yeşil bir kampüs alanı

Neden Antalya ;

Mavinin ve yeşilin her tonunu bulabileceğiniz , Anadolu'nun en bereketli coğrafyasında yer alan dünyanın cennet köşelerinden birisi olan Antalya, 2200 yıllık bir geçmişe sahiptir. Roma, Fenike, Selçuklu ve Osmanlı gibi pek çok medeniyetin mirasını barındıran bu büyüleyici şehir, bugünün dünyasında da bir cazibe merkezi olmayı sürdürmektedir. Antalya bu özelliği ile her yıl milyonlarca turist çekmektedir.

Tarih boyunca kültürün, sanatın ve mimarinin sembol ismi olan Antalya, günümüzde de en çok göç alan şehirlerden biri olma özelliğini korumaktadır. 10 yıl öncesine kadar 700.000 kişinin yaşadığı Antalya, şu anda 2.000.000'a yaklaşan nüfusuyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen şehirleri arasında yer alır.
    Sadece 5 yıldızlı otel sayısı 400'ün üzerinde olan Antalya, dünya turizminin ilk akla gelen isimlerindendir. Bu rakam, çoğu ülkedeki toplam otel sayısından daha fazladır.
    Uluslararası Antalya Havalimanı’ndan dünyanın 500 farklı noktasına yakın noktaya direkt uçuş yapılmaktadır. Yaz sezonunda günde ortalama 300 uçağın indiği Antalya Havalimanı, Türkiye'nin 2. büyük uluslararası havalimanı olarak ülkemizin dünyaya açılan penceresidir.
    Yılda 10 milyondan fazla turist çeken Antalya'da, aynı zamanda dünyanın değişik ülkelerinden gelerek yerleşmiş çok farklı kültürlerden 50.000'e yakın yabancı yaşamaktadır.
    Turizm sektörünün yanı sıra nüfusla aynı oranda büyüyen sanayi, tarım, inşaat, ihracat ve yatçılık sektörleri, bölge halkı için geniş bir istihdam imkânı sağlar.
    Hızla büyüyen ve yurtdışına dönük sosyo – kültürel yapısı ile Antalya, öğrencilerimizi çok farklı ufuklara çekebilen bir kenttir

Fakütleler

- İksitadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    - Mühendislik Fakültesi
    - Hukuk Fakültesi
    - Turizm Fakültesi

Bölümler

- Bilgisayar Mühendisliği
    - İnşaat Mühendisliği
    - Elektrik - Elektronik Mühendisliği
    - Endüstri Mühendisliği
    - Turizm İşletmeciliği
    - Ekonomi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_emir07 -- 2 Mart 2012; 22:27:42 >

• Bu sene inş burada eğitime başlıcam.Şuan sadece belli bölümler açılıcak kalan bölümler daha sonra açılıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Uluslararası Antalya Üniversitesi 2011 ylında kurulmuştur.Eğitime 2011-2012 güz döneminde başlanacaktır.Bu yüzden okul görsellerini henüz yayınlamamıştır.Çok fazla yabancının yaşadığı Antalya'da yabancıların ve Türklerin bir arada okuyabileceği bir Üniversitedir.

Üniversitenin kampüsü;

- Selçuklu Medeniyeti ile modern çizgilerin birleştiği tasarımıyla
    - 150 bin m² kapalı alanıyla
    - Futbol Stadyumu, Kapalı Spor Salonu ve Tenis Kortlarıyla
    - Teknokenti, büyük ve zengin kütüphanesiyle
    - Öğretim üyesi lojmanları
    - 5 yıldızlı otel kalitesindeki öğrenci yurtlarıyla

Okulun Hedefleri

- Uluslararası öğrencilerin oluşturduğu çok kültürlü ortam
    - Kaliteli ve deneyimli öğretim elemanları
    - Uluslararası standartlarda kaliteli dil eğitimi
    - Öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun esnek müfredat
    - Akdeniz'in incisi Antalya'da eğitim fırsatı
    - Eğitim ve kariyer danışmanlık hizmetleri
    - Geniş ve yeşil bir kampüs alanı

Neden Antalya ;

Mavinin ve yeşilin her tonunu bulabileceğiniz , Anadolu'nun en bereketli coğrafyasında yer alan dünyanın cennet köşelerinden birisi olan Antalya, 2200 yıllık bir geçmişe sahiptir. Roma, Fenike, Selçuklu ve Osmanlı gibi pek çok medeniyetin mirasını barındıran bu büyüleyici şehir, bugünün dünyasında da bir cazibe merkezi olmayı sürdürmektedir. Antalya bu özelliği ile her yıl milyonlarca turist çekmektedir.

Tarih boyunca kültürün, sanatın ve mimarinin sembol ismi olan Antalya, günümüzde de en çok göç alan şehirlerden biri olma özelliğini korumaktadır. 10 yıl öncesine kadar 700.000 kişinin yaşadığı Antalya, şu anda 2.000.000'a yaklaşan nüfusuyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen şehirleri arasında yer alır.
    Sadece 5 yıldızlı otel sayısı 400'ün üzerinde olan Antalya, dünya turizminin ilk akla gelen isimlerindendir. Bu rakam, çoğu ülkedeki toplam otel sayısından daha fazladır.
    Uluslararası Antalya Havalimanı’ndan dünyanın 500 farklı noktasına yakın noktaya direkt uçuş yapılmaktadır. Yaz sezonunda günde ortalama 300 uçağın indiği Antalya Havalimanı, Türkiye'nin 2. büyük uluslararası havalimanı olarak ülkemizin dünyaya açılan penceresidir.
    Yılda 10 milyondan fazla turist çeken Antalya'da, aynı zamanda dünyanın değişik ülkelerinden gelerek yerleşmiş çok farklı kültürlerden 50.000'e yakın yabancı yaşamaktadır.
    Turizm sektörünün yanı sıra nüfusla aynı oranda büyüyen sanayi, tarım, inşaat, ihracat ve yatçılık sektörleri, bölge halkı için geniş bir istihdam imkânı sağlar.
    Hızla büyüyen ve yurtdışına dönük sosyo – kültürel yapısı ile Antalya, öğrencilerimizi çok farklı ufuklara çekebilen bir kenttir

Fakütleler

- İksitadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    - Mühendislik Fakültesi
    - Hukuk Fakültesi
    - Turizm Fakültesi

Bölümler

- Bilgisayar Mühendisliği
    - İnşaat Mühendisliği
    - Elektrik - Elektronik Mühendisliği
    - Endüstri Mühendisliği
    - Turizm İşletmeciliği
    - Ekonomi

nasıl merkeze çok uzak neden seçtiniz? memnunmusunuz?

• bilgileri nereden aldınız acaba?
  • beyler bu konuyu açtığımı bile unutmuşum üni yalan oldu benim bu ant üniversitesi yani başka yere giricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

beyler bu konuyu açtığımı bile unutmuşum üni yalan oldu benim bu ant üniversitesi yani başka yere giricem

Hocam niye vazgeçtiniz bu üniversiteden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.