Şimdi Ara

ULUSLARARASI İLİŞKİLER SEÇECEKLERE ÖNERİLER.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
53.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yani Işletme bölümü kendimi geliştiremeyeceğim bir bölüm mü?veya geliştirebilmem içinneler yapmam gerekir? Ve bu bölümde de mi dersler %70 Ingilizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

dil dışarıdan öğrenilebilir mi ?

Tabiki öğrenilebilir ama bu bir süreçtir ve dilin bir sürü alt dalı vardır yazma/konuşma/dil bilgisi.Bunların hepsinin üzerine tek tek düşüp sağlam oturtman gerekir temeli.Hatta belli üniversitelerin hazırlıklarında okumadıysanız dili dışarıdan öğrenmekten başka şansınız kalmamıştır ne yazık ki türkiyedeki üniversitelerin durumu bu. Ama dil öğrenmek gerçekten uzun bir süreçtir ve bu süreçte elinden geleni fazlasıyla yapman gerekir.Ve bir önemli nokta daha piyasada çok fazla dil kurumu/ingilizce kursu var birçoğunda eğitimci diye gezen insanların toefl belgesi bile yok ales puanı yok öğretmenim diye takılıyor.Kurs seçimi de çok önemli gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: petruccixx

quote:

Tabiki öğrenilebilir ama bu bir süreçtir ve dilin bir sürü alt dalı vardır yazma/konuşma/dil bilgisi.Bunların hepsinin üzerine tek tek düşüp sağlam oturtman gerekir temeli.Hatta belli üniversitelerin hazırlıklarında okumadıysanız dili dışarıdan öğrenmekten başka şansınız kalmamıştır ne yazık ki türkiyedeki üniversitelerin durumu bu. Ama dil öğrenmek gerçekten uzun bir süreçtir ve bu süreçte elinden geleni fazlasıyla yapman gerekir.Ve bir önemli nokta daha piyasada çok fazla dil kurumu/ingilizce kursu var birçoğunda eğitimci diye gezen insanların toefl belgesi bile yok ales puanı yok öğretmenim diye takılıyor.Kurs seçimi de çok önemli gerçekten.

Hangi kursu tavsiye edersiniz bilginiz var mı hocam?

• quote:

quote:

işimiz çok desene

• Toefl olayı çok abartılmış bence. ben lisede hazırlık okudum o zamandan beri başka bir kursa gitmedim. özel bir çalışma yapmadan nisan ayında toefl'a girdim ve 94 aldım 120 üzerinden. nasıl yaptın diyecek olursanız hazırlıktan beri sürekli film dizi oyun müzik dergi kitap vb. şekillerde ingilizceyi hayatımda tuttum. ancak en önemli faktör okumak. günde 25 sayfa ingilizce okuyan birisi 3 ayda toefl'dan yüksek not alabilecek seviyeye gelebilir bence rahatlıkla.

Not: temmuz ayında üniversiteden mezun oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boztas03

quote:

quote:

Hangi kursu tavsiye edersiniz bilginiz var mı hocam?

Hangi amaca yönelik olduğunuza bağlı.Dil öğrenmek ayrı TOEFL belgesi almak çok ayrı bi şeydir bunu unutma TOEFL bi stratejidir.Hangi şehirde yaşıyosun ve hangi seviyeye kadar ingilizce öğrenmek istiyosun yada hangi amaçla? Yabancı ülkede çok rahat kalabilmek için mi, bir devlet üniversitesi hazırlığı için mi, TOEFL/GMAT sınavları için mi , ALES için mi amacına yönelik eğitim alman gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: buraq901

Toefl olayı çok abartılmış bence. ben lisede hazırlık okudum o zamandan beri başka bir kursa gitmedim. özel bir çalışma yapmadan nisan ayında toefl'a girdim ve 94 aldım 120 üzerinden. nasıl yaptın diyecek olursanız hazırlıktan beri sürekli film dizi oyun müzik dergi kitap vb. şekillerde ingilizceyi hayatımda tuttum. ancak en önemli faktör okumak. günde 25 sayfa ingilizce okuyan birisi 3 ayda toefl'dan yüksek not alabilecek seviyeye gelebilir bence rahatlıkla.

Not: temmuz ayında üniversiteden mezun oldum.

İşte benim de anlatmaya çalıştığım bu ingilizce temeli olmayan bir insanı toefl sınavına sokamazsın.İngilizcesi çok iyi olan bir insan toefldan kalabilir.Dediğim gibi TOEFL bir stratejidir konuşmak/yazma gibi yeteneklerini ölçer ve bu gibi yeteneklerin çoğu arkadaşın dediği gibi yöntemlerle gelişir filmler/şarkılar/yabancı bültenler ama bunlar bir süreç içinde devam ederse olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bigstake

quote:

Orijinalden alıntı: ryder

benim sıralamam 26000 bu bölüm için nereleri önerirsiniz ankarada yaşıyorum ilk 2 tercihim ankara üniverstesi ve hacettepe sonra gazimi yazıyım istanbul üni mi?

İstanbul sonra Gazi yaz. İstanbul üniversite Gazi'den iyi. Birkaç ayda bir Ankara'ya gidip sertifikalı konferans ve seminerlere katıl. Geleceğin parlak olur

hocam yıldız teknik üni de siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler nasıl olur bir teknik üniversitede idari bir bölüm okumak?
  • u.arası iliskiler risktir.geleceginizi riske atmayınız
  • galatasaray uluslararası ilişkilere ne dersiniz . ingilizcem var hali hazırda mükemmel olmasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommiks

galatasaray uluslararası ilişkilere ne dersiniz . ingilizcem var hali hazırda mükemmel olmasa da

Bir sene Fransızca hazırlığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

quote:

galatasaray uluslararası ilişkilere ne dersiniz . ingilizcem var hali hazırda mükemmel olmasa da

Biliyorum. Benim de endişem işsiz kalmak :)) o acıdan sordum . Dil ile alakalı pek problemim yok şükür öğrenmeyi severim de ... Gelecek beni düşündürüyor :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

quote:

Biliyorum. Benim de endişem işsiz kalmak :)) o acıdan sordum . Dil ile alakalı pek problemim yok şükür öğrenmeyi severim de ... Gelecek beni düşündürüyor :)))

Galatasaray sayılı üniversitelerdendir.Mezun olan kişi belli bir yerden başlar iş hayatına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 16 Kasım 2013; 3:00:31 >
  • merhaba ben foruma yeni üye oldum.hatta sırf bu başlık için.şimdi benim bir sorum olacak:benim sıralamam 59359. gazi uluslararası i.ö. 61 binlerde. sizce gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bablisok

merhaba ben foruma yeni üye oldum.hatta sırf bu başlık için.şimdi benim bir sorum olacak:benim sıralamam 59359. gazi uluslararası i.ö. 61 binlerde. sizce gelir mi?

rahat ol.

• gazi uluslar arası iö geldi hazırlık var mı
  • Seneye yazmayı düşünüyorum, Ankara'da okursam ve gerekli dilleri bilirsem iş bulmam kolay olur mu ? Yoksa uzun mu sürer ? İş bulursam da şu durumda 3000 TL den az alacaksam değmez gibi geliyor. Yanlış mıyım ?
  • Arkadaslar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim ulyslarasi iliskiler bolumunu dokuz eylul veya ege de okumak nasil bi avantaj saglar bu bolumu okumak istiyorum ama gozumu korkuttular ozelde is bulma imkani nedir yalvaririm yardimci olun

• Arkadaslar lutfen yardimci olun kafayi yemek uzereyim ulyslarasi iliskiler bolumunu dokuz eylul veya ege de okumak nasil bi avantaj saglar bu bolumu okumak istiyorum ama gozumu korkuttular ozelde is bulma imkani nedir yalvaririm yardimci olun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.