Şimdi Ara

uluslararası ilişkiler ya da sınıf öğretmenşiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ulus 1. sınıf ogrencisiyim gecen sene hazırlık okumustum ama bolumumden memnun değilim ve gelecek vaad ettiğini dusunmuyor bolumler arası geçişle sınıf ogretmenligi dusunuyorum onerileriniz nedir yardımcı olur musunuz ?

• kardeş sana acık ve net konusucam. sınıf ogretmenlıgı dedıgın sey kpss ye bakar . ogretmen dolu memlekette zibil gibi . atanırım dıyorsan düşün. sorumlulugu buyuktur. minicik cocuklarla başa çıkmak zordur hemde çok zordur. ikincisi uluslararası ılıskıleri dil ogrenmıceksen pek gelecek bekleme.kpss a kadrolara girsen mukemmel olur ama oda dayıya bakar. b kadroda düz memur olursun 1800tl alır yoluna bakarsın . ozel sektorde bankada veznedar olursun klasık iibf gibi en bariz örneğidir zaten. çevrede türünün ornegı cok. iki bölümde sıkıntılı gerçekten... bu arada hazırlıkta yabancı dili söktün mü????
  • yabancı dilden yana sıkıntım yok fikirlerim degişti zaten ulustan devam edicem ingilizce tamam mezun olana kadar minimum 2 dil daha ekleyip yoluma bakmayı dusunuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.