Şimdi Ara

Uluslararasi Ip Sorgulama Durumu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konu basligini acmamin sebebi karsilastigim bir durumla alakali...
    Konu $udur;
    Isvicreden konustugum birinin ipsini almistim fakat ip nin nereye ait oldugunu bulmak icin ,ip yi aldigim zamanin tam 1 hafta sorasinda aratmaya calistim.
    isvicredeki hizmette dsl, ve dynamic ipler...
    Benim ogrenmek istedigim $udur.Bugun isvicreden biriyle konustuktan sora isvicredeki kisi sonucta netten ciktiginda ip si degisecektir...
    Ama ben bu konustugum kisinin ip sini alip tam 1 hafta sora ip location ettigimde ip nin turkiyede cikma olasiligi varmidir,ki oyle oldu...
    Isvicreden konustugum kisinin ip sini ogun alip,ip kontrolunu 1 hafta sora yaptim ip turkiyede cikti ...
    Yani olayin ozu,bir isvicre dynamic ip si 1 hafta sora (zaman dilimi onemli degil) bir turk user in kullanimina gecmesi olasiligi?
    Ayrica ip 85.xxx.xxx.xxx diye basliyor (tabi burda bir soru daha cikiyor 85. xxx ile baslayan bir ip sadece turklere ait degil 85 den sonraki degerler kisinin o anki yerini belirtiyor.)
    Bu durum hakkinda bilgisi olanlar lutfen ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrutaL1tY -- 26 Eylül 2005, 20:56:45 >

• yokmu bunu bilen biri? okadar kullanicisi var buranin?
  • Tabiki ip eler her an değişebilir. Sen Türkiyeden, Meksikanın bir ip sini alabilirsin. Adam gider Hide İp kullanır, böylelikle ip si sürekli değişir. Takma kafana sen
  • eyw...biraz daha derin bilgiye ihtiyacim var arastiracam bu konu onemli benim icin...
  • ipisini alacagina telefon numarasini alsaydin ya da sen verseydin. daha kesin bir sonuca ulasirdin, karsi tarafin isvicreden mi yoksa burnunun dibinden bir yerden mi olduguna ben sahsen ikincisni tercih ederdim.. obur turlu isterse lasvegas'dan desin yemez..
  • neotrace kullanarak nerelerden geçtiğine bakabilirsin
    tracert'ten biraz ayrıntılı (ülke gösteriyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

neotrace kullanarak nerelerden geçtiğine bakabilirsin
    tracert'ten biraz ayrıntılı (ülke gösteriyor)

kardesim tebrik ediorum Allah razi olsun.harika bi program cok isime yaradi saolasin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.