Şimdi Ara

Ücretsiz Tramer sorgulama (ÖNEMLİ KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
7
Favori
14.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bir yakınım E-Devlet üzerinde hizmet anketi önerisi olduğunu söyledi, bu anket sonucunda orada ilk 5 e girecek sistem e-devlet'e eklenecekmiş ve bu sistemler arasında tramer sorgulama da var.

Hepimiz araç alırken onlarca mesaj atıp 30-40TL gibi toplamda para harcıyoruz, eğer sizde bu sisteme para vermekten yakınıyorsanız e- devlette bu anketi mutlaka doldurmanızı tavsiye ederim.

Link için: https://www.turkiye.gov.tr/edevlet-anket?anket=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 16 Kasım 2015; 10:16:19 >

• sensodrive S kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi ücretsiz yapmazlar ama belki bir miktar fiyatlarda düşme yapsalar yine vatandaş için güzel olur. + araç sigorta vurgunlarından sonra zaten sigorta şirketleri kazançlarını arttırmıştır.
  • ilk girişimde doldurucam,ücretli olması değilde pahalı olması büyük haksızlık,canikosu engel olacaktır ama deneyelim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaziklar olsun vatandasini sigorta firmalarinin eline birakan sisteme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an %6 ile 7. sırada ,,, 1. sırada %16 ile nüfus sureti ikametgah belgesi falan var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf bu forum yüklenirse hallolur bu iş.
  • Paranın kaymağını GSM operatörleri yemiyormu, ben mi yanlış biliyorum.
    Vardır içerde adamları, yaptırmazlar

Edit: Yalnız merak ediyorum, şu ikamet ve nüfus sureti dalgalarına mıhtarlar nası tepki verecek.
    Taşra ve köyler (kalmadı ya) neyse de merkezdekilerin "çoğu" yatmaktan başka bi şey yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 14 Kasım 2015; 14:46:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu millet böyle işte ,kendi hayrına olan şeylere ilgi göstermez.
    bi sahtekar koşsa bişeyler vadetse nasıl koşarlar

• Son durum
     Ücretsiz Tramer sorgulama (ÖNEMLİ KONU)
  • Bu bilgileri TRAMER denen ne idüğü belirsiz kuruluştan almakta fayda var. Adamların dini imanı para.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensodrive

Tramer tüzel bir kuruluş, devlet'e ait değil, dolayısıyla e-devlet'de de olsa sigortacılar birliği bu tatlı paradan vazgeçmek istemeyecektir. Ama talep etmek te fayda var, birde ücret yüksekliğini de şikayet etmek lazım, yüzlerce lira para harcayan arkadaşlarım var.

Hocam şöyle düşünün, şeker fabrikaları var değil mi ? Hem özel işletmeler hem de devlet'e ait işletmeler. Sonuçta devlet bunu sigortacılar birliğine entegre edip ücretsiz yapabilir, benim bu olaydan anladığım bu. E-devlet üzerinden zaten nasıl bir ücretlendirme yapabilirler, bugüne kadar böyle bir uygulama olmadı çünkü.

Biz bunu e- devlet'e ekletelim en azından belki ücretsiz, belki ucuz, hangisi olursa halkımızın faydasına olur

• Yav şu yorumları da anlamıyorum yok yapmazlar yok içeride adamları vardır sen yap üzerine düşeni kardeşim adamlar yapmazsa o zaman konuşursun bunları ama hiç bir girişimde bulunmadan böyle konuşursa herkes zaten hiç bir şeyi başaramayız

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyağacı falan tıklanmış, ne boş insan var.

• Soyacağının yerine trameri soksak daha iyi olur. Diğerleri yine iş görüyor
  •  Ücretsiz Tramer sorgulama (ÖNEMLİ KONU)

şu an ki durum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Allah belalarini versin inşallah.Herşey para olmuş biktim artık bu devletin vatandaşı olmaktan.Aldığımız nefes harici beleş biseyvyok..Trafik sigortasi 3 katına çıkmış zirt birt vergi,kasko,muayene vb.Evin önünde yatan arabanın maliyeti yıllık 3.500 TL.Bu araba 10 yazında 1.6 motor lu 27-28 bin TL değeri var.%50 lik kesim hakkım size zehir olsun..

gülelim ağlanacak halimize

• Konuyu yukarıda tutalım.

• Tramere destek+++

• 3 farklı hesaptan oy kullandım enteresan %6,73 oldu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.