Şimdi Ara

Uluslarasi ticaretle yardim lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçmeyi düşündüğüm bölüm is imkânları vs nazil birde şöyle bi olay var ileride yurtdisinda yasamak istiyorum paralel olarak is bulabilir miyim onemli olan Türkiye deki durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler ,
    Geçen sene bende sizin gibi Uluslararası Ticaret veya Lojistik yönetimi okumayı düşünüyordum fakat edindiğim bilgilere göre ve yakın çevremdeki bilgi alışverişi sonucunda iktisat eğitimi almayı seçtim. Çünkü. iktisat Devlet memurluğu+özel sektöre yönelik bir bölüm , KPSS ' de çıkan sorularda en sıkıntılı dersmiş diye duydum . Ulus.ticaret ise büyük çoğunlukla özel sektöre yönelik bir bölüm .Mezun oldugunuzda başlayacağınız departmanlar dış ticaret departmanlarıdır. Bu dediğim yerlerde çalışmak için işletme-iktisat(ekonomi) bölümlerinizi bitirmeniz de uygun olabilir. Çünkü burada asıl önemli nokta yabancı dil bilmektir. Türkiye'de yabancı dil bildikten sonra ticaret alanında her daim iş bulabiliriz diye düşünüyorum.
    Yurt dışında da yaşamak çalışmak için de tabi ki . . .

• Teşekkürler yabanci dili daha da geliştirmek istiyorum advance dereceye cikarmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle bozbora42 arkadaşıma katılıyorum. Sizin su an en cok yapmaniz gereken sey yabancı dildir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.