Mezunum ve son 3 aya kadar Sayısala hazırlanmıştım Mbg kimya gibi doğa bilimlerine yönelecektim ama matematiği sevmediğimi ve zoraki çalıştığımı fark ettim ve Kimya gibi dallarda da Lab ortamı bir kenara soyut bilim çok fazla lab ortamı sevsem de hayatımda hiç Lab ortamına girmedim o yüzden bir taraftan da korkuyorum öte taraftan Tarih Felsefe Sosyoloji Evrimsel Psikoloji coğrafya Politika konularına da yeteneğim ve ilgim var Akademiye yönelmeyi düşünüyorum orada da ve karar verme kırılmasındayım Kimya okuyup nitelikli işsizlerden biri de olmak istemiyorum veya Ağır matematiğin içine düşmek istemiyorum küçüklüğümden beri de doğa bilimlerine ilgim vardı en sevdiğim dersler fen dersleriydi ülkenin durumu da beni oldukça korkutuyor Dişçisi dahi işsiz kalmaya başladı eczacılık zaten bitti ne yapmalıyım normalde koçuma karar verdiğimi falan söyledim ama faaliyete hala geçmedim buradan gelecek nitelikli tavsiyeler belkide hayatımı olumlu veya olumsuz şekilde değiştirecek akıl verin hocalarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim