Bildirim
Umarım Beğenirsiniz... Kodak Z990
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fotoğraflar gayet iyi, sadece ayın netliği o kadar iyi değil ancak elinden bu kadar geliyor. Yine de iyi yakalamışsın. -
Malesef Yapabildiğimin En İyisi Bu :) -
Domatesli fotoğrafı çok sevdim hocam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel makro çekimleri hoşuma gitti -
Teşekkürler Yazdıklarınızı okuyunca Seviniyorum... -
Sinek Resmine Bittim :)
güzel resimler ama daha iyileri için uğraşmalısın bence -
Başka yok mu? -
Özellik Ay çok iyi yaa.. -
güvercinler çok iyi -
çok iyi -
Domates resmi çok iyi -
bence harika -
Güzel fotoğraflar. -
domates ve son fotograf basarırlı -
Ellerinize sağlık. Hoş fotoğraflar ancak hepsine baktığımda birşey dikkatimi çekti.
Genelde çekimini yaptığınız objeleri hep kadrajın ortasına yerleştiriyorsunuz. Tercih meselesi olakla beraber, fotoğrafların daha çekici gösterilebilmesi adına belli başlı kurallar vardır. Bunların en başında 1/3 kuralı gelmektedir.
Rule of Thirds veya fotoğrafta 1/3 kuralı diye araştırma yaparsanız ve okuyacaklarınız bir sonraki çekimlerinizde tatbik edebilirseniz çok daha hoş kareler yakalayacağınıza ve sunacağınıza eminim.
Saygılarımla,
Çağatay Tütüniş
www.facebook.com/cagataytutunisphotography
-
Gideros resmini begendim bende cideliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eline sağlık güzel resimler -
kedili fotoğraf güzelmiş kedi resmen poz vermiş :) -
Arkadaşlar Tavsiyeleriniz İçin Teşekkür Ederim. Daha Yeniyim Bu İşi Öğrenmek İstiyorum. Elimden Gelen Şimdilik Bunlar. Çalışmalarım Devam Ediyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X