Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usnn

Bende orası çıkmadı bendede hep zero yazıyor
     UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone

Rootjoy sürümünüz eski 1.0.0 yazıyor sol altta şuan 1.0.4 var onu kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Kendi sitesinden indirmiştim şimdi baktım gene aynı sürüm siz nereden indirdiniz?

Arkadaşlar birşey soracam bu ekran kapalıyken parmakla e işareti yapınca felan internet tarayıcısı nasıl açılıyor bangood da bu özelliğinden bahsediliyor ama bulamadım

• quote:

quote:

quote:

Kendi sitesinden indirmiştim şimdi baktım gene aynı sürüm siz nereden indirdiniz?

Arkadaşlar birşey soracam bu ekran kapalıyken parmakla e işareti yapınca felan internet tarayıcısı nasıl açılıyor bangood da bu özelliğinden bahsediliyor ama bulamadım

ROOTJOY_1.0.4.16516 Buradan İndir
    Bendeki sürüm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ROOTJOY_1.0.4.16516 Buradan İndir
    Bendeki sürüm.

Bende kendi sitesinden indirmiştim eskimiş ondan Iron yok demek ki. Sağol link için de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam.teli satmak.ister misinz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebuzer02

hocam.teli satmak.ister misinz

bana soruyorsan ben 3 yıl kadar kullanmayı planlıyorum

Satacak kişiler mesajını görünce özelden ulaşır herhalde iyi alışverişler
  • Bende sıfır olarak var 750 TL.Ayrıca kırılmaz camı ve oriinal kılıfını gelişinden veriyorum.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Orkunum yeni parti ironlar gelmiş hayırlı olsun. Hayırlı satışlar. Eski müşterilerine ara sıra hal hatır sormayı unutma ama.
    Kendisi durust satıcıdır. Telefon zaten nefis almak isteyen arkadaşlar değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morenno -- 21 Eylül 2015; 22:06:53 >
  • merhaba arkadaslar,

Biraz ustte iron la ilgili epey negatif yazi yazmistim Fakat sunu belirtmeliyim, umi iron 1.5 yada 1.6 ile Flyme os arasnda cok fark var.

Suan flymeos dayim ve yazdiklarima istinaden sunlari belirtmek isterim,

+sarj sorunu orjinal romu gibi yok. Normal sabah aliyorsunuz aksam takiyorsunuz. Orjinal romda yarim gunde dusuyordu diplere...
    -kamera orjinal roma gore daha verimsiz calisiyor, odaklama, net cekim flymeos da tam optimize degil iron icin...
    +orjinal roma gore daha performansli ama yinede clash of king kasiyor. Bunun sebebi aletin 3d performansinin yuksek, 2d ise dusuk olmasi... (clash 2d oyun, arab yarisi olsa kasmiyor)

Kisacasi iron i alip hemen flymeos yukleyin, iron romunu duzeltene kadar bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 22 Eylül 2015; 8:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

merhaba arkadaslar,

Biraz ustte iron la ilgili epey negatif yazi yazmistim Fakat sunu belirtmeliyim, umi iron 1.5 yada 1.6 ile Flyme os arasnda cok fark var.

Suan flymeos dayim ve yazdiklarima istinaden sunlari belirtmek isterim,

+sarj sorunu orjinal romu gibi yok. Normal sabah aliyorsunuz aksam takiyorsunuz. Orjinal romda yarim gunde dusuyordu diplere...
    -kamera orjinal roma gore daha verimsiz calisiyor, odaklama, net cekim flymeos da tam optimize degil iron icin...
    +orjinal roma gore daha performansli ama yinede clash of king kasiyor. Bunun sebebi aletin 3d performansinin yuksek, 2d ise dusuk olmasi... (clash 2d oyun, arab yarisi olsa kasmiyor)

Kisacasi iron i alip hemen flymeos yukleyin, iron romunu duzeltene kadar bu...

Şarj sorunun nedeni de bence işlemci çalışma aralığının 2 romda da farklı oluşu .

CPU SPY PLUS programı ile FLYME OS ta baktığımda ki çalışma yoğunluğuyla İRON 1.6 çalışma aralığı farklı

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bvalosek.cpuspy.realgpp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 23 Eylül 2015; 14:31:37 >

• benim telefonda geldi 1.4 version sanırım fabrika çıkışı versiyon batarya 1 günde bitiremedim çok iyi gidiyor telefon çok hafif 3g çekim kuvveti düşük çogu yerde E ye geçiyor turkcell için konuşuyorum wifisi iyi dokunmatik güzel ama telefon hakkındaya girin 5.1 e tıklayın lolipop yazan yerde biliyorsunuz oyun çıkıyor balonlar arasında zıplatmaca o oyunda androidi zıplatmaya çalıştıgınızda dokunmatiğin ne kadar dandik olduğunu anlıyacaksınız tepkimesi geç dokunmatiğin kamerası 20 mp ama tırışka güneşli havalarda güzel çekiyor ama kapalı ortamlarda kötü akşamları berbat şerefsizler bizi kandırdı sony ımx 13mp sensor diye ön kamerada 8 mp ama berbat diyebilirim k3 note gordum kameraları ve her şeyıyle umi irondan daha güzel. ince silikon kılıf yok heryeri kapalı bulamadım deri kılıfla kullanmayı hiç sevmem çinli müzikler berbat telefon zil seslerinde sıkıntı yaşarsınız.Kendi şarj aleti 5 para etmez 4 saatte dolduruyor ben g3 şarj aleti ile dolduruyorum 1 saatte dolduruyor :) beklediğim gibi çıkmadı tl ile tam 500 e geldi bu psrsys 2.el g2 alınır daha iyi telefon ederi maksimum 350-400 tl lik kapasitede bana göre.piyasada dokunmatiği yok aman düşürmeyin derim telefonu yoksa çöp olur

• rootjoy 104 kurdum iron romları ekrana geldi ancak download etmiyor download failed diyor. Neden olduğunu bilmiyorum ama sanırım v1.5'de kalacağım. OTA güncellemesi gelirse yükleriz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoC

benim telefonda geldi 1.4 version sanırım fabrika çıkışı versiyon batarya 1 günde bitiremedim çok iyi gidiyor telefon çok hafif 3g çekim kuvveti düşük çogu yerde E ye geçiyor turkcell için konuşuyorum wifisi iyi dokunmatik güzel ama telefon hakkındaya girin 5.1 e tıklayın lolipop yazan yerde biliyorsunuz oyun çıkıyor balonlar arasında zıplatmaca o oyunda androidi zıplatmaya çalıştıgınızda dokunmatiğin ne kadar dandik olduğunu anlıyacaksınız tepkimesi geç dokunmatiğin kamerası 20 mp ama tırışka güneşli havalarda güzel çekiyor ama kapalı ortamlarda kötü akşamları berbat şerefsizler bizi kandırdı sony ımx 13mp sensor diye ön kamerada 8 mp ama berbat diyebilirim k3 note gordum kameraları ve her şeyıyle umi irondan daha güzel. ince silikon kılıf yok heryeri kapalı bulamadım deri kılıfla kullanmayı hiç sevmem çinli müzikler berbat telefon zil seslerinde sıkıntı yaşarsınız.Kendi şarj aleti 5 para etmez 4 saatte dolduruyor ben g3 şarj aleti ile dolduruyorum 1 saatte dolduruyor :) beklediğim gibi çıkmadı tl ile tam 500 e geldi bu psrsys 2.el g2 alınır daha iyi telefon ederi maksimum 350-400 tl lik kapasitede bana göre.piyasada dokunmatiği yok aman düşürmeyin derim telefonu yoksa çöp olur

Hocam bu umi kağıt üstünde ucak gözüküyor ama milletin bahsettiğine göre kağnı yani xiaomi veya meizu veya oneplus iyidir de diger cinlilere pek bulasmamak lazım kağıtta her sey iyi hos ama sony kamera yazmışlar sony kamerayı bilmesek yutturacaklar lens adına bi sey yok demek ki telefonda sadece megapixel dokunmatigi falan da bi değişik dediginize göre

• Beyler güncelleme falan yokmu tele?

• Tele güncellemeye şuan için gerek yok ama bazı uygulamaların güncellemesinin çıkması şart, şuan yapı kredi mobil bankacılık, nuvo ve kim arıyor uyumlu değil.

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    evet ya resmen kandırıldım ben kamerası için almıştım daha çok ama hayal kırıklığı xioami red note 2 yi herkez övüyor şimdide kameraları süpermiş bilmiyorum ama dolarda fırladı çokda artık mantıklı diil çinden tel almak.Umiyi aynı hatla türkıye garantili lg g3 ile speed test avea mobil internet hızlarını karşılaştırıyorum g3 de 8 mbit leri görüyorum kartı çıkarıp umi irona takıorum 1.90 mbit 3g internet hızlarında sıkıntı var 2 yada maksimum 3 oluyor tam kapasite çin telefonlarında veri ağlarını kullanamıyoruz kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoC

evet ya resmen kandırıldım ben kamerası için almıştım daha çok ama hayal kırıklığı xioami red note 2 yi herkez övüyor şimdide kameraları süpermiş bilmiyorum ama dolarda fırladı çokda artık mantıklı diil çinden tel almak.Umiyi aynı hatla türkıye garantili lg g3 ile speed test avea mobil internet hızlarını karşılaştırıyorum g3 de 8 mbit leri görüyorum kartı çıkarıp umi irona takıorum 1.90 mbit 3g internet hızlarında sıkıntı var 2 yada maksimum 3 oluyor tam kapasite çin telefonlarında veri ağlarını kullanamıyoruz kesinlikle

Arkadaşım telefonu yerden yere vurmuşsun ama bahsettiğin kadar kötü bir telefon değil hatta ben cihazı çok sevdim. Kasa çok iyi kamera ışıklı ortamda gayet başarılı. Batarya iyi cihaz gayet stabil ve akıcı. Donma kasma takılma yok teli her gören hasta oluyor. 179 dolara bundan daha iyisi yok.

• Satiyim kardes 650 tl orjinal deri kilif kapali kutu telefon duruyor bosta sifir 2 adet kirilmaz ekran filmi var biri uzerinde telin sanalpazara koyabilirim taksitli istersen 05078574800

• Guncel dolar kurundan alinmasi cok fazla zarar ettirir mi

• Ürünü bu kadar kötüleyen arkadaşlar bu fiyat aralığında bir tel önersinlerde alalım.

Bu arada UMI IRON MYUI Romunu da kurdum çalışmayan uygulamalar için onda da çalışmadılar.

Rom ingilizce deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.