Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnryldz60

Arkadaşlar bende telefonu almak istiyorum elinde olan satmak isteyen sıfır veya kullanılmış varsa pm yoluyla teklif verebilirler mi ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93169180&p=1#93169180
    Satan arkadaş var forumda burdan ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal sürüm 1.6 ROM sürümüne Kurulamayan program sorununu çözdüm sonunda;

Önce TWRP nin recovery img ını indirip tele atıyoruz,
    marketten Flashify kurup indirdiğimiz img yi kuruyoruz.
    Gapps dosyasını indirip telin anadizinine atın.
    Son olarak gapps-L-4-21-15.zip dosyasını install yapıyoruz TWRP ile çalışmayan uygulamalar çalışıyor.

Dosyaları yükledim aramayın diye sadecxe Flashifyi marketten inidirin diğer 2sini telin anadizinine atın.

TWRP
    https://app.box.com/s/qyzrbkxczz0sao4g12kgpyoldp7vedmh

GAPPS
    https://app.box.com/s/dg6jc33ggi1erd8jhnz23bxd1ke17631

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 29 Ekim 2015; 22:38:48 >

• arkadaslar ben hollandadayim umi iron kullaniyorum telefon gayet basarili teknolojiyle baya hasir nesir oldugum icin telefonun herseyini inceledim sokup taktim dediginiz sorunlar hic bende yok...bende tek bi sorun cikti sesim karsiya boguk gidiyordu onuda cihazi acip mic bolumundeki silikon koruyucuyu cikararak hallettim...ONUN DISINDA 1.5 1.6 ROMLARINI DEMEDIM SIMDI 1.7 YI DENICEM...cekim kalitesine gelince o turkiyedeki kaliteye bagli burda canavar gibi samsung kullanicisiydim samsungdan bile hizli lg g3 ten de hizli i phonela daha denemedim...bataryasi gunluk kullanimda sabah 6 da is basi aksam 7 de evdeyim yuzde 75 te hic sarja takmasam 2 gun rahat gidiyo....

HATTA BU SENE ALLAH IZIN VERDI HACCA GITTIM TELEFONU HIC SARJA TAKMADIM 3 BUCUK GUN GITTI BAYARTASI...HEMDE NORMAL KULLANIMDA...
  • converse34 C kullanıcısına yanıt
    vala bende baya memnunum şarjdan vs cogu seyinden gercekten cok basarılı . wifi cekım alanı . sarj suresı , flası . ozellıkle flaslı cekım fotolarında cok az tel yarısabılr bence . cok guclu flası var.
  • Selam arkadaşlar nedromda 1.7 beta romu deneyen varmı. Nasıl yüklüyoruz bilen varsa.. Teşekkürler

• Umi iron ile iron pri arasinda tam olarak ne fark var bilen varmi?
    Lenovo kullanan biri olarak bu telefonu almak istiyorum sizcr almaalimiyim?

• İron pro hakkinda bilgisi olan yokmu?
    Geekbuying sitesi 150$ fladeals kampanyasi yapiyor sansimi deneyecegim..

• voto V kullanıcısına yanıt
    Kardeş, Geekbuying sitesinde pro versiyon 179 $ görünüyor nasıl 150 $ a düşüyor?
  • moskow_ist M kullanıcısına yanıt
    Daha düşmedi, 9 saat sonra düşecek:http://promotion.geekbuying.com/promotion/umi_iron_pro?utm_source=facebook&utm_medium=homepage&utm_campaign=fb

Emaili bana da geldi ancak almakla almamak arasında kaldım. Alırsam meraktan alacağım, tasarımı güzel görünüyor.
  • Geekbuying'den gelen telefonlar gumrukde sorun oluyordur umarim.
    Bu arada az once 150$ fiyatla satin almayi basardim.

• S.a gocam ben bu teli dün aldım tek güzel tek sorun kulaklık takınca playe basıyom kendi duruyo sonra kasıp donuyo neden yardım lütfennn

• quote:

Orijinalden alıntı: sean372

S.a gocam ben bu teli dün aldım tek güzel tek sorun kulaklık takınca playe basıyom kendi duruyo sonra kasıp donuyo neden yardım lütfennn

sanırım kısıtlama getirmeişler yazılım eksik gibi son sesde öyle yapıyor

• Na pa bilirim bununla ilgili kardeşim cook güzel tel sadece bu sıkıntı oldu bana

• quote:

Na pa bilirim bununla ilgili kardeşim cook güzel tel sadece bu sıkıntı oldu bana

Son sesi ne yazıkki açamıyoruz 2 kademe altında baya yüksek bir ses veriyor zaten
  • Ya bende de vardı o sorun düzelttim ama 1.6 ya yukselnce duzelmsti galiba. Zaten usnn arkadsn dediği kulaklik ta kullandıkları çok yüksek ses veriyo ben anca 2.seviye de dinliyorum gerisi fazla geliyo =D

• Aynen kardeşim 10 tane acıyorum sorun yok :-)) teşekkür ederim herkese peki bu 1.6 sürüm ney nerden bakıp yükseltiyoruz

• Slm. Arkadaşlar rotjoyda 1.7 stok rom var. Nasıl acaba kullanan birisi varmı. Nasıl yüklenir, beğenmediğimiz takdirde önceki roma dönebilirmiyim.
  • quote:

Aynen kardeşim 10 tane acıyorum sorun yok :-)) teşekkür ederim herkese peki bu 1.6 sürüm ney nerden bakıp yükseltiyoruz

Root joy indir orda kolayca yapabilirsin

• Nerden indire bilirim lütfen söylermisin nasıl ne yapcam google playda yok

• Rotjoyda 1.7 yükleme yaptım. Menüde smart vake diye, ekranı yukarı doğru çizgi çizerek açma var. İyi güzel ama, ekranı açtıktan sonra yukarıda ki menü kısmını aşağı çekince, ekranı açarkenki çizgi çıkıyor. Üstteki menü açılmıyor. Ekranı çift tıklayarak yada tuş ile açarsan problem yok menü açılıyor. Böyle saçma bişey le karşılaşan varmı arkadaşlar. Yardım..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.