Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sean372

Nerden indire bilirim lütfen söylermisin nasıl ne yapcam google playda yok

Umidigi.coma gır ust sagda ındrme linki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

İron pro hakkinda bilgisi olan yokmu?
    Geekbuying sitesi 150$ fladeals kampanyasi yapiyor sansimi deneyecegim..

İron pro'nun normal iron'dan ne farki var? Bilen yokmu?
    Birde iron'un kumanda ozelligi varmi?

• voto V kullanıcısına yanıt
    Kardeş, kendi sitesinde ingilizce olarak farkı yazmışlar. 2 fark var type c portu ve parmak okuyucu gelmiş diğerleri aynı....
  • Hocam tesrkkur ederim...

• meizu m2 note kullanıyorum

1) göz taraması nasıl ?
    2) alınırsa pro modelı var full alımınyum kasa mı ?
    3)guncel sorunlar varmı ?
  • İron un ekranı çatladı arka cepteyken oturma sonucu. Kaça mal olur acaba? Varmıdır bilgisi olan?

• version 1.8 çıkmış yükleyen arkadaş var mı acaba ?
  • Yükledim, yüklemez olaydım. Telefon açıldı gmail hesabı sordu atlama seçeneği yok, gmail şifresini unuttum. Bilgisayar dan gmail şifresini sıfırladım ama halen telefon yeni şifreyi kabul etmiyor,"telefonu sıfırlamadan önceki senkronize edilmiş hesabı ile giriş yapın" diyor. telefonu şimdi kullanamıyorum. İnternet te araştırdım 72 saat beklemek gerekiyor muş bekliyorum bakalım 24 saat kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanhkoyuncu

Yükledim, yüklemez olaydım. Telefon açıldı gmail hesabı sordu atlama seçeneği yok, gmail şifresini unuttum. Bilgisayar dan gmail şifresini sıfırladım ama halen telefon yeni şifreyi kabul etmiyor,"telefonu sıfırlamadan önceki senkronize edilmiş hesabı ile giriş yapın" diyor. telefonu şimdi kullanamıyorum. İnternet te araştırdım 72 saat beklemek gerekiyor muş bekliyorum bakalım 24 saat kaldı

eğer problem yine çözülmez ise önce fly me rom yükleyin daha sonra 1.8 deneyin benimde bir ara problem olmuştu.
  • http://www.banggood.com/ dan alınca bu meret gümrüğe takılmıyor mu yaw ?
    nasıl getirtmiş bu kadar arkadaş bu cihazı ?
  • Telefon üç gün süreyi doldurunca gmail açıldı.. Bangood dan artık geçmiyor dostum, başka alternatif sitelere bak. Alacak mısın tel

• bakıyorum şu an. aslında ilgimi çekti ama sanırım bazı sorunlar var cihazda custom romlarla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanhkoyuncu

Telefon üç gün süreyi doldurunca gmail açıldı.. Bangood dan artık geçmiyor dostum, başka alternatif sitelere bak. Alacak mısın tel

alternatif neresi var acaba ben almak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quadcopter için apple a geçmem gerekecek bilginiz olsun bendeki umi iron u satışa koyacam adana içi elden teslim edebilirim herhangi bir sıkıntısı yok ihtiyaçtan satılacak
  • Merhaba arkadaşlar... UMI yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Pttcell abonesiyim ve araç içerisindeyken veya yürürken bile konuşmalar kesiliyor. Sizlerde de bu tür problemler oluyormu. Siteden takip ettiğim kadarıyla hiç kimse böyle bir şikayetten söz etmemiş. Yardımcı olabilirmisiniz. Pttcell AVEA nın alt yapısını kullanıyor. Aynı şeyi sony de yapmıyor. Aslında ilk başlarda iyi gibiydi. Sinyalin çok az olduğu anlarda yapıyordu. Şimdi devamlı yapıyor. MTK da test uygulamalarını denedikten sora, bu problem arttı gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htk4464 -- 9 Aralık 2015; 13:23:54 >
  • Slm arkadaşlar Leagoo elit 5 telefon var sıfır simkart takılmadı. İsteyen olursa mesaj atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: htk4464

Merhaba arkadaşlar... UMI yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Pttcell abonesiyim ve araç içerisindeyken veya yürürken bile konuşmalar kesiliyor. Sizlerde de bu tür problemler oluyormu. Siteden takip ettiğim kadarıyla hiç kimse böyle bir şikayetten söz etmemiş. Yardımcı olabilirmisiniz. Pttcell AVEA nın alt yapısını kullanıyor. Aynı şeyi sony de yapmıyor. Aslında ilk başlarda iyi gibiydi. Sinyalin çok az olduğu anlarda yapıyordu. Şimdi devamlı yapıyor. MTK da test uygulamalarını denedikten sora, bu problem arttı gibi geldi bana.

avea kullanıcıları bu ara böyle sıkıntıları çok yaşıyor sanırım mağazaya gelen telefon problemli diye geliyor hattınız aveamı diyorum evet diyorlar sanırım hattı değiştirince düzeliyor türkcell le dene bende herhangi bir problem olmadı hiç (mağazaya gelen müşteriler samsung, htc, sony vb avea kullanıcıları)

• Arkadaşlar telefonu gümrüğe takılmadan alabileceğim bir site varmı bunca alan kişi nereden aldı, bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun.
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazdan satan veya takas dusunen var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

Bu cihazdan satan veya takas dusunen var mi ?

Ben satıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.