Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    banggood bu evet
  • mail attım şimdi banggood a. keşke sipariş vermeseydim pişman oldum. şimdi bide onun dönüşü var en az 1 ay beklicem :/. bana bir sorun olmayacağı söylenmişdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazladan jelatin ve kılıf olan var mı arkadaşlar iron pro için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boosterboy

mail attım şimdi banggood a. keşke sipariş vermeseydim pişman oldum. şimdi bide onun dönüşü var en az 1 ay beklicem :/. bana bir sorun olmayacağı söylenmişdi.

kim verebilirki sana bu garantiyi veya sen olabilecekleri düşünemiyormuydun inşallah sıkıntısız hallolur işin biranönce ama butür şeyleri düşünerek alışveriş yapın sıkıntı olmayacak olsa yasak olmazdı zaten
  • sıkıntıyı tabiki biliyorum riskli iş ama daha önceki donanımhaber yorumlarında takip ettiğim ve duyduğum kadarıyla çoğu geçiyo eyer düşük fiyat verilirse ve cihaz telefon değilde başka bi eşya olarak yazılırsa. ama şimdi 100 de 70 kalır yazılınca korktum açıkcası.paypal ödeme yaparken açıklama kısmınada fiyatın 50 dolardan az gösterilmesini ve telefon olarak değil hesap makinesi yada başka bi cihaz olarak yollanmasını söyledim. bakalım artık sonucu bekleyip görcez. banggood dan geçmiyor denmesinin nedeni nedir banggood gümrükde banlandı gibi bişey mi söz konusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boosterboy -- 30 Aralık 2015; 22:30:57 >
  • quote:

sıkıntıyı tabiki biliyorum riskli iş ama daha önceki donanımhaber yorumlarında takip ettiğim ve duyduğum kadarıyla çoğu geçiyo eyer düşük fiyat verilirse ve cihaz telefon değilde başka bi eşya olarak yazılırsa. ama şimdi 100 de 70 kalır yazılınca korktum açıkcası.paypal ödeme yaparken açıklama kısmınada fiyatın 50 dolardan az gösterilmesini ve telefon olarak değil hesap makinesi yada başka bi cihaz olarak yollanmasını söyledim. bakalım artık sonucu bekleyip görcez. banggood dan geçmiyor denmesinin nedeni nedir banggood gümrükde banlandı gibi bişey mi söz konusu?

öyle bişey yok bence banlanma gibi bazıları geçiyor bazıları geçmiyor arkadaşım 3 kere aldı 2sinde takıldı 3.de geldi ben birtane aldım 1.de geldi
  • anladım bakalım bekleyip görcez :). dün sitede kargoya verildiği gözükdü ama henüz takip no ile bakılınca bir bilgi yok 2 hafta içinde türkiyeye gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anladım bakalım bekleyip görcez :). dün sitede kargoya verildiği gözükdü ama henüz takip no ile bakılınca bir bilgi yok 2 hafta içinde türkiyeye gelir diye düşünüyorum.

Hemen yansımayabiliyor inşallah tez zamanda sağ sağlim kavuşursun insan heyecanlanıyor beklerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

quote:

anladım bakalım bekleyip görcez :). dün sitede kargoya verildiği gözükdü ama henüz takip no ile bakılınca bir bilgi yok 2 hafta içinde türkiyeye gelir diye düşünüyorum.

Hemen yansımayabiliyor inşallah tez zamanda sağ sağlim kavuşursun insan heyecanlanıyor beklerken

Alıntıları Göster

aynen öyle heyecan oluyor baya :) swiss post la geliyor sanırım . telefonu siyah sipariş ettim bu arada sizin cihaz ne renk?

• boosterboy B kullanıcısına yanıt
    Bendeki gri konunun en başındaki videodaki cihaz :D
  • quote:

Bendeki gri konunun en başındaki videodaki cihaz :D

mailime cevap geldi cihaz mp4 player olarak yollanmış fatura fiyatı 39 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boosterboy -- 31 Aralık 2015; 9:35:09 >
  • boosterboy B kullanıcısına yanıt
    güvenme bunlara xraydan geçiyor sonuçta.

benim aldığım paketin üstüne kuruşu kuruşuna 480usd yazmışlar yetmemiş cellphone 2x yazmışlar geçti şans. mp4 yazdığı paketler takıldı :)
    şansına bağlı memurun insafına kalmış.
  • anladım şans işi. bakalım kargo takipde henüz nerde olduğu hakkında bilgi yok.
  • Arkadaşlar bende bangood dan üç ay öncesine kadar 5 tane telefon aldım hepside geldi mp4 falan yazıyor du. Ama üç aydan beri ne yazdırdıysam olmadı 4 tanede telefon geri gitti. Artık kutulu telefon geçmiyor. Forumdan bir arkadaş sağolsun aliexpres den bir satıcı önerdi şimdi sıkıntı yok. iki kargoda yolluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanhkoyuncu

Arkadaşlar bende bangood dan üç ay öncesine kadar 5 tane telefon aldım hepside geldi mp4 falan yazıyor du. Ama üç aydan beri ne yazdırdıysam olmadı 4 tanede telefon geri gitti. Artık kutulu telefon geçmiyor. Forumdan bir arkadaş sağolsun aliexpres den bir satıcı önerdi şimdi sıkıntı yok. iki kargoda yolluyor.

satıcıyı yazarsan seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Selam arkadaslar İton pro telefonumu kullanmadan once sizlere sormak istedigim 2 sorum var.

1- Yapikredi bankasi uygulamasini calistirmak icin bir yontrm gelistirebilen oldumu acaba?

2-Avea hat ile alakali bir sorundan bahsedilmia tam olarak sorun yasayan varmidir?

Orijinal sürüm 1.6 ROM sürümüne Kurulamayan program sorununu çözdüm sonunda;

Önce TWRP nin recovery img ını indirip tele atıyoruz,
    marketten Flashify kurup indirdiğimiz img yi kuruyoruz.
    Gapps dosyasını indirip telin anadizinine atın.
    Son olarak gapps-L-4-21-15.zip dosyasını install yapıyoruz TWRP ile çalışmayan uygulamalar çalışıyor.

Dosyaları yükledim aramayın diye sadecxe Flashifyi marketten inidirin diğer 2sini telin anadizinine atın.

TWRP
    https://drive.google.com/file/d/0B-p_Ubxz4okqZk5NaDZJdGthcEU/view?usp=sharing

GAPPS
    https://drive.google.com/file/d/0B-p_Ubxz4okqVG12SUh6OC04aWM/view?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 1 Ocak 2016; 13:11:44 >

• Çok teşekkür ederiz ana konuya sabitliyorum izninle
  • quote:

Çok teşekkür ederiz ana konuya sabitliyorum izninle

İyi olur bu sorunu çok yaşayan var umi iron da

• 2016-01-05 23:59 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi yurtdisina sevk edildi, Send item abroad (EDI-received)
    2016-01-04 17:56 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2016-01-04 17:56 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb)
    2016-01-04 17:56 Switzerland (Yurt Disi), Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Otb)
    Origin Country - Tracking Consuming: 1277 ms
    2016-01-04 17:56 Asendia Hong Kong, Departure from border point of origin country
    2016-01-04 17:56 Asendia Hong Kong, Arrival at border point of origin country
    2016-01-04 17:56 Asendia Hong Kong, Mailed

son durum bu
  • S.a arkadaÅŸlar çinden umi hammer s sipariÅŸ etmeyi düşünüyorum ama sözlerin bildiÄŸi satıcı varsa bana onerecegi memnun olurum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.