Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yedek parçaya ihtiyacınız yok sanırım lehim yerleri oynamıştır, kasayı açtırıp yaptırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni aldığım UMİ İRON PRO da ses boğuk ve arkadan geliyor neden kaynaklanıyor olabilir bu
    Pro alan arkadaşlarda benzer bir sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Yedek parçaya ihtiyacınız yok sanırım lehim yerleri oynamıştır, kasayı açtırıp yaptırabilirsiniz.

BRİCKED OLMUŞ CİHAZI NASIL KURTARIRIZ ACILMIYOR HİÇ
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Hiç mi açılmıyor Umi yazısında takılıyor mu, eğer Umi yazısında kalıyorsa recovery modunda pcye bağlayın dosya deposu olarak görür indirdiğiniz romu atıp yükleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Hiç mi açılmıyor Umi yazısında takılıyor mu, eğer Umi yazısında kalıyorsa recovery modunda pcye bağlayın dosya deposu olarak görür indirdiğiniz romu atıp yükleyin

TELEFON 10 GUNLUKKEN ROM ATMAYA CALİSTİM VE BECEREMEDİGİMDEN TELEFON BRİCK OLDU.EKRAN HİC ACİLMİYOR.RECOVERYE GİRMİYOR.BU İSTEN ANLAYAN YAPARİM DİYENLER İLGİLENSİN URUNLE.Budur sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Hocam brick olduysa kurtuluş yokta bence. cevap bulamazsanz ısternz bıde turkiye de satısa cıkıyor galıba facebook sayfası var ordan yaz belkı bı bılgı verır yetkılıler.https://www.facebook.com/umiofficialtr/ buda fb lınkı
    allah kolaylık versın
  • quote:

Orijinalden alıntı: longararal

Hocam brick olduysa kurtuluş yokta bence. cevap bulamazsanz ısternz bıde turkiye de satısa cıkıyor galıba facebook sayfası var ordan yaz belkı bı bılgı verır yetkılıler.https://www.facebook.com/umiofficialtr/ buda fb lınkı
    allah kolaylık versın

hallettim arkadaşa gönderdim cihaz calışıyor sorun yok bircik artık yapılıyor
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    iyi bakalım hayırlı olsun o zaman :)
  • Arkadaslar merhaba benim iron pro sarj sorunu yasiyorum.

En stabil calisan Rom hangisidir.
    Benim cihazda
    Derleme numarasi iron pro v3.01. android 5.1

Kullandiginiz rom ve memmun olup olmadiginizi paylasirsaniz memmun olurum.

• beyler umi iron modeli var bende, sorun şu: normal görüşürken ses karşıya çok boğuk gidiyor, dediğimden kmse bir şey anlamıyor hoparlöre verince sesim iyi gidiyor, yabancı forumlarda da karşılaştım bu sorunla ama hiç çözüm bulamadım, bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı ? rom değiştirsem düzelir mi ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman13

beyler umi iron modeli var bende, sorun şu: normal görüşürken ses karşıya çok boğuk gidiyor, dediğimden kmse bir şey anlamıyor hoparlöre verince sesim iyi gidiyor, yabancı forumlarda da karşılaştım bu sorunla ama hiç çözüm bulamadım, bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı ? rom değiştirsem düzelir mi ? teşekkürler.

edit hocam şu nu denediniz mi?

Öncelikle
    *#*#3646633#*#*
    kodunu çevirerek EngineerMode geçiş yap.

Kulaklık sesini arttırmak için;
    Sırasıyla Audio -> Normal Mode menüsüne geçiş yap
    Type Seçeneğini Sph’a getir.
    Value değerine 160 yaz.
    Set tuşuna bas.

Zil sesini arttırmak için
    Audio -> LoudSpeakermode geçiş yap.
    Type Seçeneğini Ring’e getir.
    Value değeri 255
    Max. Vol değeri 160 yapıp set tuşlarına bas.

Mikrofon sesini arttırmak için
    Sırasıyla Audio -> Normal Mode menüsüne geçiş yap
    Type Seçeneğini Mic’a getir.
    Level seçeneğini Level 6 – max
    Level-1 Min
    lavel 6 için value 160 ver

her işlemden sonra telefonu kapatıp açmanız lazım.
    sen mikrofon ayarını kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 16 Şubat 2016; 16:12:15 >

• Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    evet denedim, işe yaramadı.
  • Beyler Umi iron telefonunda hafiza karti okumuyor. Tamir edilebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: osman13

beyler umi iron modeli var bende, sorun şu: normal görüşürken ses karşıya çok boğuk gidiyor, dediğimden kmse bir şey anlamıyor hoparlöre verince sesim iyi gidiyor, yabancı forumlarda da karşılaştım bu sorunla ama hiç çözüm bulamadım, bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı ? rom değiştirsem düzelir mi ? teşekkürler.

Kardeş çözümü çok basit :https://www.youtube.com/watch?v=0mscC0qQqO8

Bu arada elimde Sıfır Umi İron Pro var fiyat olarak 650 TL istiyorum.

Kozmetik olarak arka cebe koyarken oluşmuş plastik kısmında hafif bir çizgi var isteyene pm den atarım resmini.,

Yanında kılıf + Kırılmaz Cam verilecektir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-umi-iron-pro-mukemmel-performans-bu-fiyata-273753297/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 17 Şubat 2016; 19:06:29 >

• Herkese merhabalar; Elimdeki Umi İron düşme sonucu kamera ve ekran kırıldı. Elinde Brick olmuş yazılım problemli açılmayan telefonu olan var ise görüşelim. Belki 2 hurda telefondan 1 tane yapabilirim. Teşekkürler..
  • Arkadaşlar umi emax mini kullanan varmı nasildr aceba,Resmi olarak alayım diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: walmon27

Arkadaşlar telefonu kullanan var mı? Malzeme kalitesi nasıl? Performans nasıl? Batarya ve Kamera nasıl?

ben kullanıyorum,malzeme kalitesi ok üst düzey,görenler bu fiyata aldığıma şaşırıyor,çok kaliteli bir telefon,sorularınız varsa alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Alanlar var mı?

ben aldım 2 haftadır kullanıyorum benim kullandığım Pro ve onu tavsiye ederim
  • Arkadaşlar,Umi İron Pro kullanıyorum, önerdiğiniz bir kulaklık markası var mı kullandığınız kaliteli birşey. Biliyorsunuz her kulaklık çalışmıyor.
  • asillid17 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar güvenilir yurt dışı satıcı linki verirse ben de almayı düşünüyorum. Ama bazı arkadaşların şikayeti var galiba, bütün kulaklıklar bçalışmıyor mu telefonda başka ne gibi değişik huylsarı var telefonun (iyi-kötü) bi de diğer (xaomi) kullanıcıları gibi çok paylaşım yok umi/iron ekibinde. Kullananlar deneyimlerini güzelcene paylaşırsa biz de bi fikir sahibi oluruz. He bi de 'A..' dışında türkiyeye ürün gönderen satıcıları özelden yazarsanız ben de getirtmek istiyorum kendime bir tane...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcakmak28 -- 7 Mart 2016; 1:44:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.