Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    umi hammer neden istiyorsunuz ki? ondan daha ucuza umi rome var işlemci ram daha iyi. kamerası sıkıntı olursa bilmem ama diğer özellikleri daha iyi kağıt üstünde ve daha ucuz. satıcı olarak aliexpresste var sorun satıcıya Türkiye2ye gönderim yapıyor musunuz diye. store/1170550 buna bak bi mesela.
  • Umi Rome aldım ürün elime ulaştı iron ile arasındaki en temel fark ağırlık. Görsel olarak biraz daha kalın umi iron dan. 35253 antutu puanı aldı LG G2 den daha performanslı. Kamerasıda fiyatına nazaran çok iyi. Merak edip aldım daha simkart takmadım almak isteyen varsa 500 TL ye verebilirim. (99-100 dolar Çin fiyatı ile gelmeyin getirebilen varsa o fiyata getirsin, birbirimizi kırmayalım fiyat budur.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanhkoyuncu

Arkadaşlar bende bangood dan üç ay öncesine kadar 5 tane telefon aldım hepside geldi mp4 falan yazıyor du. Ama üç aydan beri ne yazdırdıysam olmadı 4 tanede telefon geri gitti. Artık kutulu telefon geçmiyor. Forumdan bir arkadaş sağolsun aliexpres den bir satıcı önerdi şimdi sıkıntı yok. iki kargoda yolluyor.

Satici ismi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UMI'ci arkadaşlar merhaba,

Bende anname UMI IRON PRO aldım. İphone 'dan sonra ona çok karışık geldi. Xiaomi'den sonra saf andorid tipinde arayüz hoşuma gitmedi.
    Redmi Note3, iPhone 5C vb. bir telefon ile takas olur.
    Cihazıma 699 Tl fiyat yazdım ama gelip elden alacak, cihazı bilen, anlayan, durumu sıkış, öğrenci vb. arkadaşlar için fiyatta yardımcı olmaya çalışacağım ama lütfen çin fiyatı ile gelmeyin ben TR fiyatı ile aldım ve biraz zarar etmeyi göze aldım.

İlanım ve fotolar :http://forum.donanimhaber.com/m_113513035/tm.htm
  • İron pro icin kilif ariyorum ancak yumusak silicon kilif ariyorum bulamadim.
    Guzel telefonu adam gibi koruyacak kilif tavsiyesi olan varmidir?

• 1 04/01/2016 17:56:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Switzerland (Yurt Disi)
    2 04/01/2016 17:56:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - Switzerland (Yurt Disi)
    3 04/01/2016 17:56:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Switzerland (Yurt Disi)
    4 05/01/2016 23:59:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Switzerland (Yurt Disi)
    5 15/01/2016 07:44:54 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    6 15/01/2016 09:44:52 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 15/01/2016 09:44:52 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey

• son durum bu

• usnn U kullanıcısına yanıt
    usta gümrüğe takılcakmı demek bu? gümrüğe sevk edildi diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: boosterboy

Yok henüz belli değil dostum inşallah geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

quote:

gümrükde çok bekliyormu normalde

• quote:

quote:

SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE İLÇE İL
    1 04/01/2016 17:56:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Switzerland (Yurt Disi)
    2 04/01/2016 17:56:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - Switzerland (Yurt Disi)
    3 04/01/2016 17:56:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Switzerland (Yurt Disi)
    4 05/01/2016 23:59:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Switzerland (Yurt Disi)
    5 15/01/2016 07:44:54 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    6 15/01/2016 09:44:52 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 15/01/2016 09:44:52 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    8 16/01/2016 11:24:58 PTT İşyerine Girdi Torbaya Eklendi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    9 16/01/2016 13:06:34 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    10 16/01/2016 14:42:30 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    11 16/01/2016 17:11:17 Zimmet Edildi İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

• quote:

quote:

quote:

SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE İLÇE İL
    1 04/01/2016 17:56:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Switzerland (Yurt Disi)
    8 16/01/2016 11:24:58 PTT İşyerine Girdi Torbaya Eklendi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    9 16/01/2016 13:06:34 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    10 16/01/2016 14:42:30 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    11 16/01/2016 17:11:17 Zimmet Edildi İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

Sanırım geçmiş ama inan belli olmuyor paketi eline aldığın ana kadar bekle :)

• usnn U kullanıcısına yanıt
    :D pazartesi inşallah dağıtıma çıkar . şuan gümrükdemi cihaz bi yazılan bilgiler ne anlama geliyor hiçbir bilgim yok posta teslim bordrosu ne demek zimmet ne anlama geliyo hiç bilmiyorum açıkcası :D
  • Gümrük den geçmiş geçmiş olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: voto

İron pro icin kilif ariyorum ancak yumusak silicon kilif ariyorum bulamadim.
    Guzel telefonu adam gibi koruyacak kilif tavsiyesi olan varmidir?

Kılıf tavsiyesi olan yokmu arkadaşlar?

• Temperli cam ve kapaklı kılıfıyla 750. Tl sahibindende 850 ye get ilanım var almak isteyen varsa görüşelim umi iron pro

• bende telefonu satıyorum sıfır siyah renk yanında kılıf ve cam var hepsi kutusunda hiç açılmadı . istanbul içi elden diğer illere kargo ile gönderim yapabilirim ilgilenenler özelden yazsınlar numaramı özelden veririm..
  • Sıfır 2 adet kapakli kilif temperli cam 700TL OLUR mesaj atın lütfen

• arkadaşlar umi iron aldım yeni çok memnundum uyurken yanımda şarj oluyordu ne olduysa şarj girişi bozuldu şarj aletini oynata oynata şarj ediyorum yedek parça alabileceğimiz bir site var mıdır ? telefonu fırlatıcam sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dRootS -- 20 Ocak 2016; 0:28:18 >
  • merhaba,
    umi nin xiaomi-lenovo ve meziu ya göre kalitesi nasıldır? kasa ve arıza sıklığı vs açısından?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.