Şimdi Ara

UMI IRON 4G LTE 5.5 Inch 3GB RAM MTK6753 1.5GHz Octa-core Smartphone (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
12
Favori
25.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya bi umi süper sipariş veren var gibi inşallah hepimizinki sorunsuz bir şekilde gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsenmut U kullanıcısına yanıt
    inşallah dostum sabırsızlıkla beklemedeyiz
  • Bizden şansızlık akıyor galiba bizimkilerin biri geçmiyor
  • Benim umi super'de takildi su an donus yolunda geekbuying umarim sorunsuz geri odeme yapar.Paypal kullanmadan ilk siparisde patladik.

Demekki elimizdeki umi iron pro'ya guzel vir rom yukleyip devan edecegiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: voto

Benim umi super'de takildi su an donus yolunda geekbuying umarim sorunsuz geri odeme yapar.Paypal kullanmadan ilk siparisde patladik.

Demekki elimizdeki umi iron pro'ya guzel vir rom yukleyip devan edecegiz.

geçmiş olsun kardeşim inşallah sıkıntısız atladırsın bu durumu bence birdaha iste
  • voto V kullanıcısına yanıt
    benim cihazda gümrükte takılı kaldı bende aynı siteden almıştım,bakalım nasıl yapacağız artık para iadesimi olacak yoksa tekrar ürünmü yollayacaklarsa,uğraş dur şimdi.
  • usnn U kullanıcısına yanıt
    Geebuying Türkiye ye gönderimi durdurmuş görünüyor.

• ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapacak birşey yok, kargo takibini yapıp iade talep edeceğiz.
    Sorun çıkmaz umarım. Aliexpress üzerinden 2 kez başıma gelmişti ancak sorun çıkmadan hallolmuştu.
    Umarım buda öyle olur.

• Gençler benim Umi İron artık şarj olmuyorla oluyor arasında bir duruma geldi.
    sabaha kadar şaarjda duruyor %26 yu geçmiyor, farklı kablo ve adaptörlerle denedim bazılarında bazen %50 yi geçiyor ama
    eskisi gibi 2 - 3 saate %100 olmuyor. İnternete uumi iron not charging yazınca onlarca konu çıkıyor hatta youtube de videoları var bir dünya
    sanırım kronik bir sorun ve çözümü de yok sanırım bataryayı mı şarj soketini mi değiştirmek gerek bilgisi olan var mı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Gençler benim Umi İron artık şarj olmuyorla oluyor arasında bir duruma geldi.
    sabaha kadar şaarjda duruyor %26 yu geçmiyor, farklı kablo ve adaptörlerle denedim bazılarında bazen %50 yi geçiyor ama
    eskisi gibi 2 - 3 saate %100 olmuyor. İnternete uumi iron not charging yazınca onlarca konu çıkıyor hatta youtube de videoları var bir dünya
    sanırım kronik bir sorun ve çözümü de yok sanırım bataryayı mı şarj soketini mi değiştirmek gerek bilgisi olan var mı_?

benzer durum vardı bizde de telefon kablo şeçiyordu bazen şarj oluyor bazen olmuyor şarj ışığı yansa dahi bazen hiç dolmuyordu soket değişti problem kalmadı.TAbi sizin durumla aynı mı orasını bilmiyorum ama tanıdık telefoncu varsa bi sorun derim.yada zaten kolaycana açılıyor açıp bi bataryaya bakabilirsiniz.
    edit:hocam birde pilin durumunu sorgulayan uygulamalar tabi ne kadar doğru orası şüpeli ama denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 14 Ağustos 2016; 3:15:41 >

• quote:

Benimde oldu soket değiştiler 40tl ye biraz kazık yedim sanırım ama yapacak birşey yoktu ilk günden kendi kablosu ile şarj olmuyordu zaten :D Şuan sıkıntı kalktı ortadan soket değiştirt
  • Konya'da bu telefonları telefoncuya götürünce Çin malı yapmıyoruz diyorlar (geçen hafta Umi Rome ekran değiştirmek istedim kimse yapmak istemedi kendim yaptım )

teli söktüm soket pinlerinde lehim yerlerinde sıkıntı yok gibi siz nerede yaptırdınız herhangi bir telin şarj soketi ile mi değiştirdiler?
  • SeWD@Li kullanıcısına yanıt
    sanırım başka telefondan söküp taktılar
  • Umi max 169 dolar ön satış fiyatıyla satışta. Genel olarak bakıldığında umi superin ozelluklerinin hafif kırpılmış hali diyebiliriz. Dört bin mahlık sony batery usbteyp c ve corning gorilla clas 3 ekran koruma gibi özellikler yeni max tada yer alırken ram 3 gb ve romda 16 gb olarak karşımıza çıkıyor. Helio p 10 işlemciden gücünü ala umi maxa 13 mp lik panasonic sensörlü arka ve 5 mp lik bir ön kamera yerleştirilmiş. 5.5 inçlik fhd sharp ekranla oldukça canlı ve doygun renkler vaad ediliyor. Tamamen aliminyum alaşıma sahip kasa oldukça şık görünüyor. Bu sefer altın rengindede diğer modeller gibi beyaz değil siyah ekran kullanmışlar ve şıklığı arttırmışlar.
    Sonuç olarak ortaya günlük ihtiyaçları kuvvetli bataryasıyla yeterince karşılayacak bir cihaz çıkmış. Tabi kamera performası nasıldır onu bilemiyoruz.
    Geçmişte yaşanan yazılımsal ve donanımsal sıkıntıarı yeni çıkardığı modellerle aşan umi firması. Bu yeni modeliylede kullanıcılarına şıklık ve performans vaad ediyor

• Merhaba,arkadaşlar. Bende UMI IRON var ve ben UMIROOTJOY da gördüğüm LENOVO VİBE yi denemek için yükledim. Çalıştı fakat Türkçe olmadığı için, IME değiştiremediğim için ve de USB den bağlanamadığım için tekrar UMI1.8 yüklemek itedim fakat kurduğumda cihaz açmak için güvenlik kodu istiyor. Kodu bulamadığım için diğer proğramları denedim. UMI orijinaln proğramların hepsi kod istiyor. En sonunda MYUI yülemek zorumda kaldım.

Bukonuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....

NOT: daha önce UMI 1.5 iken 1.8 yükleye bilmiştim ve kod istememişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htk8772 -- 19 Ağustos 2016; 16:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

quote:

Benimde oldu soket değiştiler 40tl ye biraz kazık yedim sanırım ama yapacak birşey yoktu ilk günden kendi kablosu ile şarj olmuyordu zaten :D Şuan sıkıntı kalktı ortadan soket değiştirt

Arkadaslar benim umi iron pro telefonumdada ayni sorun vardi.Soket sorunu gibi gorunuyordu, soket turkiyede pek bulunmuyor bu yuzden soket lehimlerini ve usb soketin bulundugu kucuk kartdan ana karta giden flexbl kablo konnektorlerinin lehimlerini tazeledim. Ayrica usb soketin bulundugu kucuk kartin govdeyle olan baglantisinda kullanilan vida biraz yalama oldugundan bir buyuguyle degistirdim(kart daha iyi şase aliyor artik)

Su an icin herhangibir sorun gorunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voto -- 23 Ağustos 2016; 23:15:02 >

• Bende sonunda soket değiştirdim Konya da 20 TL verdim ve sorun halloldu. Teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bari geçmiş olsun yalnız benden 40 lira alanada helal olsun ne denirki :(
  • quote:

Bende sonunda soket değiştirdim Konya da 20 TL verdim ve sorun halloldu. Teşekkürler arkadaşlar

Konnektorun aliexpress fiyati yaklasik 10 TL gayet uyguna degistirmisler.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.