Şimdi Ara

Umi Super Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
11
Favori
9.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar umi plus aldım. bu cihaza imei atılıyor mu sıkıntı çıkar mı yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirtasdurmus

arkadaşlar umi plus aldım. bu cihaza imei atılıyor mu sıkıntı çıkar mı yardımcı olur musunuz?

hayırlı olsun umi super aldıktan sonra bu çıktı. istediğim renk kombinasyonu tam bunda vardı ön siyah arka gold... maui meta programıyla sorunsuz atabilirsin... eğer telinde engineer mode kısmında cds information açıksa oradan da atabilirsin
  • hamdi1980 H kullanıcısına yanıt
    bu konularda yeniyim. biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?
  • umi yazılım olarak saf android mi kullanıyor yoksa oneplus gibi saftan daha saf android mi kullanıyor.
  • Nasıl imei atıldığını ayrıntılı olarak biri yazabilir mi Allah rızası için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saf android kullanıyor. akilli.be sitesinde imei nin nasıl düzeltileceği ile ilgili konu var oradan rahatça yaparsınız.
  • umi plus (4gb RAM 32gb ROM 8 çekirdek parmak izi vs full kutulu SIFIR)

Sıfır kutusunda jelatinleri full aksesuarli eksiksiz..

mt6755 işlemci (8 çekirdek 2.0 ghz hızında mükemmel hızlı)
    4gb ram 32 gb hafıza (128 gb a kadar microsd hafıza kartı ile yükseltilir hafıza)
    13mp arka 5mp ön samsung kamera
    android 6.0 (marshmallow)
    5.5 " sharp marka süper parlak sağlam (gorilla 3 glass ) ekran
    4000 mhz sony pil (2 gün rahatlıkla gidiyor)
    hızlı şarj özelliği ( 15 dakikada yaklaşık %50 şarj olur)
    parmak izi sensörü (tuş kilidi)
    yaklaşık 10 adet farklı sensör
    komple metal kasa tasarımı
    çift hat 4.5 g uyumlu
    otg destekli ( klavye mouse flash bellek vs usb ile bağlayabilirsiniz)
    ota üzerinden sistem güncelleme

900 tl Umi Super Ana Konu
     Umi Super Ana Konu
     Umi Super Ana Konu
     Umi Super Ana Konu

daha bir.çok özelliği olan mükemmel bir telefon.
    lütfen şu numaradan whats app veya sms ile ulaşınız görüşelim
    0507 835 34 76

• Umi plus e cikmis. On siparis aliniyor. Fiyat 200 dolar.

http://m.banggood.com/UMI-Plus-E-5_5-inch-2_5D-6GB-RAM-64GB-ROM-MTK6757-Helio-P20-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1106676.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 23 Kasım 2016; 9:17:47 >
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    hocam ürünümüz gümrükte takılırsa banggod'dan para iadesi alabilirmiyiz ?
  • Bilgim yok maalesef.

Türkçe desteği 4 g de b20 frekansı falan iyi tek dez avantajı 6.0 la çıkıyor. Çalışıyor olsam denerdim sansimi belki ama dolarda uçuk suanda

• By Doğu B kullanıcısına yanıt
    Ben denedim bakalım ne olacak?

Gelir inşallah özelliklere göre güzel ürün. Fiyatta kaçmaz güzellikte.

• http://www.banggood.com/UMI-Plus-E-5_5-inch-2_5D-6GB-RAM-64GB-ROM-MTK6757-Helio-P20-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1106676.html?rmmds=search
    Şuan önsipariş'te sanırım...Ne zaman kargoya verirler sipariş versek nerden öğrenebiliriz bilen varmı ?
  • Umi Plus E modeli 2017'de satışa çıkacak görünüyor. Umi Digi sitesi yada resmi sosyal medya hesaplarından inceleyebilirsiniz.

Yeni çıkacak cihazı bende takip ediyorum. Kağıt üzeri özellikleri gayet göz doldurucu gözüküyor.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Peki bir daha 229 dolar gibi bir fiyata alabilrmiyiz sizce,suanlik on sipariş diye mi bu fiyatta

• Zaten firmanın satış fiyatı olarak bunu belirlediği ortada, geri kalan tek şey tedarik süreci. Eğer ön sipariş ile alır ve gümrüğe takılmaz ise bu fiyattan alırınız. Aracı ile çinden gelirse kar marjını koyacaktır ve fiyat biraz daha artar.

Telefon çıksın hele.
    Hocam onsiparis diye 399$ dan 229$ a düşmüş galiba...yoksa hep 229 $ mi kalacak banggod da
  • quote:

Orijinalden alıntı: CattishTurtle

Hocam onsiparis diye 399$ dan 229$ a düşmüş galiba...yoksa hep 229 $ mi kalacak banggod da

399 olursa beklenen satışı yapamaz, bence göz boyamadan ibaret. Şu an ki en tepe seviye ürünleri de 229 dolar olduğuna göre yeni model de öyle olacaktır. Şu an siteleri çok yavaş açılıyor o yüzden bakamadım fiyatlandırma konusuna.
    kesinlikle bende öyle düşünüyorum...birde ürünün satış sayfasında şöyle birşey gördüm "Available on Pre-Order Stock due to arrive on December 20 2016" sanırım 20 aralık'tan itibaren ön sipariş verenlerin paketlerini kargolayacakları anlamına geliyor bu ifade,doğrumu sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.