Şimdi Ara

Umi Super Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
11
Favori
9.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet öyle gözüküyor fakat gümrükte takılma riski çok yüksek. Yurt dışında yaşayan ve ülkeye getirebilecek bir arkadaşınız varsa onun adresine sipariş geçmeniz daha doğru olur.
  • Fiyatı 229$ olrak kalır 399 olmaz merak etmeyin. Ben umi superi almıştım gümrükten geçti nasip işi biraz. Birde metal bir kutusu vardı belki metal olmasıyla gümrükte takılmamasının bir alakasıda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün telefon akşam saat 21-21.30 gibi şarj %30 civarındayken bir anda kapandı. batarya boşalmış sandım. yoldaydım. eve geçtiğimde takribi 21:45 civarı şarja taktım ama hiç tepki yok. Sabaha kadar da şarjda beklettim aynı durumda. Ne olmuş olabilir. Bildirim ışığında şarj aldığına dair herhangi bir durum yok. açılmıyor da :S
  • telefon kapanması geçen bendede oldu aynen % 30 dayken birden kapandı açılmıyor şarza taktım ekran gelmedi 5 dk durdum sonra normal şarza takıp biraz bekledim ve telefon açıldı şarzı %0 olmuştu ondan sonra şarzı dolunca çıkardım şuan sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdi1980

telefon kapanması geçen bendede oldu aynen % 30 dayken birden kapandı açılmıyor şarza taktım ekran gelmedi 5 dk durdum sonra normal şarza takıp biraz bekledim ve telefon açıldı şarzı %0 olmuştu ondan sonra şarzı dolunca çıkardım şuan sorun yok

Şarj soketinde sorun varmıştı. 50 tl ye yaptırdım. Sorun yok artık. Ancak öyle şak diyr kapanmasıyla ilgili olarak yapmış olduğum araştırmada hızlı şarj ile %100 olunca direk çekmemeyi en az bi on dk daha şarjda kalmasını tavsiye ediyorlar. (anlam veremedim)

• slm arkadaşlar yeni umi plus aldım bunu nasıl rootlayabilirim pc den veya telefondan fark eetmez şimdiden tşkler.
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CattishTurtle -- 13 Ocak 2017; 23:33:49 >
  • Bu modele IMEI atılabiliyor mu ?
  • evet imei atılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyyuzame

ben de banggood sitesinden sipariş etmeyi düşünüyorum. belki daha önce soran olmuştur ama gümrükte takılırsa geldiği yere geri mi gönderilir, el mi konulur, ceza mı kesilir? diyelim ki geri gönderildi. live chat kısmından siteye sordum ve paranın iade edileceği söylendi ama sizce de iade edilir mi?

geri gönderiliyor. başıma gelmedi ama bir arkadaşımın takılmıştı pandawill den almıştı geri gidince telefon kargo ücretini kesip gerisini iade etmişlerdi benim bildiğim de çoğunluk geri alabiliyor ücreti uğraştırmadan iade eden de var biraz uğraştıran da vardır mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyyuzame

siparişi gümrükten geçenler hangi sitelerden aldılar ya da özel bir not bıraktılar mı? yardımcı olur musunuz? ben de almak istiyorum ama gümrükten geçmesi için özel olarak ne yapmalıyım?

hediye paketi yapıp paketin üzerine telefon olduğuna dair herhangi bir bilgi yazmamalarını rica etmeyi ve böylece gümrükten telefon paketine benzemeyen metal kutusu sebebiyle geçmesini sağlamayı hedefliyorum. sizce işe yarar mı?

Şöyle söyleyeyim ben 3 ay önce birde 1 hafta önce aldım 2 farklı site ve ikisinede hiçbirşey yazdırmadım ve iki telde geçti ve kocamanda telefon olduğunu yazmışlar biraz nasip olayı. Ama umi super metal kutusundan dolayı daha rahat geçer gibi ama çalıan memurların karakterinede bağlı

• eyyuzame E kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra 30 euro altı yazın de bence.
  • umi super ile xiaomi redmi pro arasında çok bir fark yok parasal açıdan ama biri 64gb biri 32 .. hangisini tavsiye edersiniz..

umiden memnunmu herkes testlerde ekranı bana biraz soluk gibi geldi youtube da.. özellikle samsung ve iphone ile kıyaslama testinde..
  • ben umi super kullanıyorum ve açıkçası memnunum telefondan. ama redmi pro bence daha iyi bir telefon işlemci olarak ram olarak umi 4gb redmi 3gb ( 4gb ramlisi biraz daha pahalı )redmi pronun ekranı amoled ekran yani bence daha iyi umi super almamış olsaydım açıkçası redmi pro alırdım
  • Android 7.0 N 'ye geçeniniz varmı? Memnunmusunuz ?
  • daha gelmedi beta romları var bende ondan daha kurmadım. birkaç hata varmış daha bu ay sonuna kadar final sürümü yayınlanır herhalde
  • android 7 nihai sürümü yayınlandı.bende kurdum ama fazla kullanmadım. şarja takarken ses çıkarması eklenmiş. ses tuşlarıyla ekran uyandırma eklenmiş telefonda bir sorun olmadı ama dediğim gibi kısa kullandım çünkü root yapamadım twrpyükleyemedim. daha doğrusu twrp yükledim ama tüm programlar durduruldu hatası verdi ondan sonra bende eski sürüme geri döndüm twrp ve root olayı yapılırsa 7 ye geçiş yaparım.
  • Umi z helio x27 kullanan var mı? Ana konu göremedim. Burda da atlamış olabilirim ama göremedim.

• Arkadaşlar umi süper güncelleme geldimi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.