Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kapalı kutu mevcut ilgililer pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üretim bandını izledikten sonra telefonun kalitesi hakkında hiç şüphem kalmadı. Montaj kalitesi tamamen şansa kalmış gibi =)))) Neyse ben çok memnunum telefondan. Hangi testlere maruz kalmış bir gösterselerdi bari. Zopo zp999 üretimden sonraki dayanıklılık testleri var çok iyi mesela.
  • Akşam kendi kendine alt taraftaki kapasitif butonlar gitti arada ışık yanıyor ancak çalışmıyor başına böyle bir sorun gelen var mı ?
  • Arkadaşlar telefon şimdi geldi. İlk izlennim gayet şik ve zarif bir okadar hizli. Kullanmadan satmayi dusunuyorum almak isteyen varsa pm atabilir.
    İlan linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_102363598/f_//tm.htm#102363598

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhndinc -- 4 Şubat 2015; 12:13:59 >
  • Arkadaslar telefondaki ekran goruntusunu nasil kaydedebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer3509

Arkadaslar telefondaki ekran goruntusunu nasil kaydedebilirim

Elini ekranin uzerine degecek sekilde sagdan sola veya soldan sağa gezdir. Ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basınca da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkfk -- 4 Şubat 2015; 19:23:21 >
  • Arkadaşlar ben bu kendiliğinden reset atmasına bir çare bulamadım hala ya bi bilgisi olan var mı yada aynı sorunu yaşayan

• sariertan kullanıcısına yanıt
    Karde$ yukledim miui romu. Yalniz bu rom umi nin stock 3.01 romuna port edilmis. Miui nin guzel ve sade arayuzu yakisiyor bu Telefona. Tavsiye Ederim.

• İyi bir kişi çıktı deneyen ve beğenen. Halbuki MI4 alma durumumu rafa kaldırdı bu ROM =)) ZERO nun güzelliği MIUI ROMum güzelliği 10 numara birleşim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariertan

İyi bir kişi çıktı deneyen ve beğenen. Halbuki MI4 alma durumumu rafa kaldırdı bu ROM =)) ZERO nun güzelliği MIUI ROMum güzelliği 10 numara birleşim =)

Artıları ve eksileri nedir peki hocam bu romun soru işaretleri var bende o yüzden bekliyorum

• celik44 kullanıcısına yanıt
    3.05 te çalışmaz mi yani

• 3.05 de olsa 4.05 de olsa farketmez. Bu romu kurduğunda 3.01e düşecek. Çünkü bunu yapan kişi 3.01 üzerine MIUI ROMu yerleştirmiş. Romun artısı, görsel olarak bambaşka bir telefon oluyor. Standart ANDROID arayüünden çıkıyor cihazınız. Daha hızlı yada şarjı daha uzun gidiyor mu kıyaslama yapmadım. Ben bir fark görmedim. Kullanıyorum ve bir şikayetim yok. Zaten bunu kurmadan önce şu anki sisteminizi recoveryden komple bacup yapın. Olur da yok ben bunu beğenmedim derseniz restore sayesinde şu anki sisteme geri dönersiniz. Yani kötü bir durum değil.
  • sariertan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş sağolasın bende fırsat bulunca geçicem ona bu sefer de hızlı şarj aleti şarj etmemeye başladı ya şarj aletinin ışığı yanıp yanıp sönüyor ama şarj etmiyor telefonu bilgisi olan var mı acaba

• Arkadaslar telefona gps programi kurmak istiyorum.Onerebileceginiz bir gps varmidir

• zekkpdr Z kullanıcısına yanıt
    sarj aletı sızlere ömür aynı sey ılk gun basıma geldı ıcıni açtım ıcındekı akım ayarlayan zımbırtı sızlere omur

samsung note serısı sarj aletı al kendı kablosunu kullan 5v 2a olandan alırsan sorunsuz kullanırsın
  • muzaffer3509 M kullanıcısına yanıt
    igo son versıyonu ınternette bul ındır bence cok guzelş çalısıyor sorunsuz

bilmiyorum link paylaşmak yasaksa sılebılırnsız mesajı
    http://www.****larindir.com/igo-primo-navigasyon-android-full-apk-indir.html
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    Peki telefonu sarj etme hızı nedir o sarj aletinin aynı şekilde hızlı sarj yapar mı

• Arkadaşlar bu akıllı ekran ne işe yarıyor bilgisi olan varmı.

• infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim şarj aletinin condanstor ü arızalanmış heralde arkadaşla başka bi şarj aletinden söktük hallettik bence sende denemelisin

• zekkpdr Z kullanıcısına yanıt
    umi zeronunkı 2.4 a yanı bıraz daha hızlı sarj yapar ama 2.a olanda oyle cok gec yapmıyor 1.5 saatee felan dolduruyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.