Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi yapmışsın bizde çok merak ettik bu arkadaş güncellemeyi ne yaptı diye insan yapamadığını duyunca üzülüyor hele biz türk kullanıcılar için güncellemesiz hayat çekilmez olur du acaba yeni ne var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 31 Ocak 2015; 5:29:03 >
  • Telefona playden google kamera programı yükleyin bariz iyileşme var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon da arada sırada kapanım açılıyo ya nedeni ni bulamadım çok fazla ısınma da olmuyor ama fikri olan var mı acaba

• Kamera discovery 1 den kötümü arakadaşlar. Ben şuan onu kullanıyorum bana yetiyor.

• gkhndinc G kullanıcısına yanıt
    Senin istekleri ni karşılar kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: zekkpdr

Senin istekleri ni karşılar kardeşim

Teşekkürler hocam

• 1 haftadır kullanıyorum. Büyüklük ve ısınma haricinde memnunum. Guncellemeden once fabrika ayarlarına alın, guncelledikten sonra da fabrika ayarlarına alırsanız cihazda sorun olacağını zannetmem. Temiz kurulum istiyor anlayacağınız.

• fkfk F kullanıcısına yanıt
    Sence kapanıp açılma fabrika ayarlarıyla alakalı olabilir mi birde senin sarj ın nasıl gidiyo normal bi kullanımla bile günü tamamlayamıyorum ben

• Merhaba Arkadaşlar;
    Elimde sıfır kutusunda bir adet Umi Zero mevcut isteyen varsa PM atabilir.
  • Mutlaka fabrika ayarlarina sıfırlayın ve yedekleme yuklemeyin. Restart problemi yaşayan biri benim dedigimi yaptığında duzeldigini yazmıştı xda'da. Sarj bir gunu fazlasiyla karşılıyor.

• Miui Türkçeleştirilmiş rom dur. Ben bir kaç gündür büyük bir zevk ile kullanıyorum. Denemek isteyenler buradan yükleyebilir.

Önce bu recovery dosyasınıhttps://www.dropbox.com/s/kqmnayuqnebj3bk/recovery_CTR_V3.0_UMI_ZERO.img?dl=0

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools&hl=tr programı ile flashlayın.

Ses kapama ve güç tuşuna basılı tutarak açın. Erana görüntü geldiğinde güç tuşunu bırakın ve recovery menüsüne girmesini bekleyin. Buradan önce komple bir bacup alın.

Sonra bu dosyayı yükleyin.
    https://www.dropbox.com/s/d80oy28t5i3h2fv/umi_zero_miui_4.12.11-TURKCE.zip?dl=0

MIUI rom artık türkçe olarak kullanıma hazır. Hizmet olsun =)

• sariertan kullanıcısına yanıt
    eline koluna sağlık
    tr dıl yuzde yuzmu yoksa eksık yerler kaldımı
    gordugun herhangıbır bug mevcutmu romda
    sarj suresı nasıl
    artılarını ve eksılerını yazarsan daha makbule gecer
    bir kacta ss eklersen super olurdu
  • fkfk F kullanıcısına yanıt
    Yani sadece fabrika ayarlarına geri dönüş mü yapayım 3.05 i tekrar yüklemeye gerek yok mu bide bunun şarjla pek alakası yoktur sanırım benim şarjım cidden 5 5 atıyo ☺

• ssensor sorunun cozumu bulunmus arkadaşlar

http://umidigi.com/forums/topic/proximity-sensor-calibration/

denedım ve gercekten sorunsuz çalışıyor suan sensor
  • quote:

Orijinalden alıntı: infiniyt06

ssensor sorunun cozumu bulunmus arkadaşlar

Ne sensörü? Bide ben orda gösterildiği şekilde 300 e 32 yaptım valla o kadar anlayabildim

• yakınlık sensoru sorunu yasayan arkadaşlar ıcın
    hanı telfonla konusurken bazen telefonun ekranı kararmıyor yada gec karaıyorya o sorunu cozuyor
  • Telefonumun hattı bir anda gitti imei kontrolu yaptım herhangi bir sıkıntı yok. Acaba bu sorunlar karşılaşan varmı . Umi zero ile ilgili herhangi br güncelemme vs yapmamıştım.
    Herhangi bir şekilde ayrları ile de oynamadım.Fakat birden hat gitti şimdi ne yapsam geri getiremiyorum . Farklı hatlarda denedım olmadı Sim kartı görüyor fakat hatta bağlanamıyor.
    Bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekkpdr

quote:

ssensor sorunun cozumu bulunmus arkadaşlar

Ne sensörü? Bide ben orda gösterildiği şekilde 300 e 32 yaptım valla o kadar anlayabildim

Konu ile ilgili Türkçe anlatım yaptım faydalanmak isteyenler bakabilir.

Umi Zero Yakınlık Sensörü Kalibrasyonu Nasıl Yapılır?

• quote:

eline koluna sağlık
    tr dıl yuzde yuzmu yoksa eksık yerler kaldımı
    gordugun herhangıbır bug mevcutmu romda
    sarj suresı nasıl
    artılarını ve eksılerını yazarsan daha makbule gecer
    bir kacta ss eklersen super olurdu

Arkadaşlar MIUI ROM arada bir sistem ayarlarında yada tema ayarlarında uygulama kapandı uyarısı veriyor. Benim için can sıkıcı bir durum değil. Bazende karma yaptığınız bir tema birden yok oluyor orjinal temaya dönüyor. Yani antirikuntin hatalar. Bu güne kadar kullandığım en stabil entegre edilmiş MIUI rom olmuş. XIAOMI MI4 almak isteyenlerin almasına gerek kalmıyor bu sayede =))) Pil durumu ise, çok oyun oynayan ve fotoğraf çeken biri değilseniz bir günü rahat çıkarıyor. Verdiğim linkte %85 oranında TÜRKÇE ye çevrildi. Türkçe olmayan yerlerde canınızı sıkmaz. Ben bunu kullanmaya başladığımdan beri orjinal roma geri dönme durumum hayal oldu =)) Ve telefon kat ve kat daha güzel oldu. Canınız sıkıldımı bir tema ve bambaşka bir cihaz havası, e cihazın fiziksel güzelliği de 10 numara daha ne olsun.

• umi zero üretim bantını merak edenlere ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 3 Şubat 2015; 20:02:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.