Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 303 yüklü bu telefonda çift tıklama ile uyandırma vs varmıdır bulamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garuda

arkadaşlar bende 303 yüklü bu telefonda çift tıklama ile uyandırma vs varmıdır bulamadım?

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Orijinalden alıntı: garuda

arkadaşlar bende 303 yüklü bu telefonda çift tıklama ile uyandırma vs varmıdır bulamadım?

Hayırlı olsun

sağol hacı abi :)
  • Umi Zero 3.05 güncellemesi gelmiş buyrun.
    http://www.umizerotr.com/umi-zero-3-05-guncellemesi-nasil-yapilir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: lussio

Umi Zero 3.05 güncellemesi gelmiş buyrun.
    http://www.umizerotr.com/umi-zero-3-05-guncellemesi-nasil-yapilir/

yükledim teşekkürler
  • Telefon hakkında bir haftalık deneyimim sonucunda görüşlerim;
    ARTILARI
    - Telefonun malzeme kalitesi çok iyi, dizayn, seksapalite çok iyi, incelik, dış görünüş çok iyi. İphone 6 dan seksi.
    - Ekran kalitesi çok iyi. Renkler çok iyi, canlı ve yüksek çözünürlüklü.
    -Ses tatminkar. Görüşme sesinde ve telefon dıi sesinde sorun yok.
    -Wifi çekim gücü olması gereken kadar. Ne eksik ne de fazla. S4, G2 ne ise bu da o kadar. Ben bi fark göremedim.
    - Uygulama ve oyunlarda gayet hızlı. Takılma Vs. rahatsız edici veya dikkat çekici bir hız sorunu yok, hatta hiçbir hız sorunu yok gayet hızlı. Asphalt 8 ile test ettim.
    -Şarj hızı çok iyi. Yaklaşık bir saatte dipten tepeye doluyor.

EKSİLERİ
    - Büyük bölümü cam olduğu için elden kayarak düşme ihtimali yüksek. Telefonun ağırlığı da dikkat çekici değerde.
    - Kamera beş para etmez. Gece yok gibi. gündüz biraz idare eder. Sony olarak geldiği için beklentim büyüktü hiç karşılamadı.
    - Pil süresi çok iyi değil. Wifi bağlantısı ile internete girdiğinde normal gidiyor ancak mobil bağlantı ile pili içiyor.
    - Mobil bağlantısı çok iyi değil. Aynı ortamda aynı mobil operatörü kullanan G2, İphone 5c, Discovery 2 ve benim Umi Zero içinde benim telefonda bariz bağlantı yavaşlığı oldu. Diğer telefonlar rahatlıkla nete bağlanırken benim Zero süründü durdu. Ayrıca ara ara bana ulaşamayanların mesajlarını da görünce şebeke bağlantısında zayıf noktalarda sıkıntı olduğunu anladım. Ancak normal bölgelerde böyle bir sorun yok.
    - Arka üst kısımda yoğun kullanımlarda bariz ısınma oluyor. Ancak bu incelikte bir telefonda normal karşılıyorum.

SONUÇ: 200 dolara aldım verdiğim parayı kuruşuna kadar hak ediyor. Telefona sık sık güncelleme geliyor. Ben güncellemeleri takip ederek yükledim, sıkıntıların kademeli olarak güncellemeler ile giderileceğini düşünüyorum, Zero günndemde olan bir telefon ve Umi firması bunu değerlendirecektir. Telefonun en ön plana çıkan yönü karizmatik dış görünüşü. Telefonu elimde gören herkes muhakkak ne olduğunu soruyor ve anlattığımda ''bana da alalım, bana da al'' diyerek peşinize düşenler oluyor Bana göre kamera dışında göze çıkan büyük bir kusuru yok. Keyifle kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik44 -- 24 Ocak 2015; 15:41:12 >

• celik44 kullanıcısına yanıt
    3,0,5 guncellemesine kadar.yaptinizmi ..anlatiginiz kadar kotumu kamerasi ornek verirsek discovery 2 ile kayaslasaniz nasil bir sonuc cikar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infiniyt06

3,0,5 guncellemesine kadar.yaptinizmi ..anlatiginiz kadar kotumu kamerasi ornek verirsek discovery 2 ile kayaslasaniz nasil bir sonuc cikar

Kamerasi 5 para etmez diyerek biraz fazla abartmis bence...Bildiginiz cin mali kameralar gibi ne cok kotu ne cok iyi...gunduz cekimi bence orta iyi arasi gece cekimi bana gore tatminkar...
    Ama dedigi gibi cok nazik telefon telefonu benim gibi surekli dusuren biri kullanamaz:)
    Sarji kotu gidiyor demis te ben test amacli sadece sim kart takili olarak acik birakacaktim sehir disina ciktigim icin mecbur kapattim ama 2 gunluk stand by modunda bekleyen telefon %90 da idi.mobil veride somuruyor olabilir onu bilemem...

• valla bende siparis ettim bekliyorum ama yorumlar tabiki insanin hevesini kiriyor internetten incemelerini yuzlercs kere izledim ve bana da iyi gibi geldi kamera sarj suresi icin hizli sarj cihazi buyuk etkidir cabuk bitme ilealakali diye dusunuyorum onceki cihazim.olan lenovada bu sekilde idi normal bir 0.7liksamsung sarj cihazi cizmustu sorunumu

• infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    Discovery 2 ile ayni. Kiyasladim pek farki yok

çok sağ olun discovery kullanmıstım kamerası okadarda fena değildi cok ıyı olmammakla beraber bana yetecek duzeydeydı dıyebılırım
    cıhazım pazartesı elımde olacak ınsallah butun merakımı giderecem ınsallah
  • Bugun banada umi geldi GPS baglantisi Cook hizli genel olarak alani uzmeyecek bit tel

• infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    Discovery 2 fiziksel olarak yaninda tugla gibi kaliyor. Rahat ol.

çok sağ olun ınsan sabırsızlanıyor gercekten bir gelseydı su telefonum son bir gun kaldı bakalım
  • Benim telefonda yeni geldi dikkat pek dikkat etmedim ama sanirim kutuda kulaklik yok birde su imei kopyalama isinin en sorunsuz u hangisidir arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekkpdr

Benim telefonda yeni geldi dikkat pek dikkat etmedim ama sanirim kutuda kulaklik yok birde su imei kopyalama isinin en sorunsuz u hangisidir arkadaslar.

En sorunsuz yontem engeneer mod ile yapilani.....yukardaki mesajimda yaziyor...

• Kardes engineer moda giremiyorum ben root lu degil heralde v 3 01ondan olabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: zekkpdr

Kardes engineer moda giremiyorum ben root lu degil heralde v 3 01ondan olabilir mi acaba

Olabilir.ben 3.03 versiyonu yukleyip oyle engineer mod girmistim.hicbir sikinti olmamisti

• Merhaba
    umi zero 3.03 güncellemesi başarılı olmadı sanırım. kontrol ettiğimde derleme numarası umizero.v3.01 idi. Bu kez 3.05 güncellemesini yaptım sonuç aynı. Hiçbir hata olmadı. sd karttan güncellemeyi gördü. android simgesi çıktı ve restart yaptı. sonuç aynı. sd karttan yeni güncelleme de olmuyor demekki yaptığı doğru.
    bahsedilen tüm yöntemlerle imei değişimi de başarılı olmadı maui meta da da telefonu tanıtamadım. son çare olarak başka bir akıllı telefondan imei back up yapıp umi de imei restore yaptım. imei değişti.
  • halild55 H kullanıcısına yanıt
    Sizin telefon ilk cikan seridenmi acaba..bendeki telefonda ne guncellemede sorun cikti nede imei degisiminde....

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.