Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırı bılgı verebılırmı umı zeroda 3g görüntülü konuşma mevcutmu ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070E0F6F6 -- 18 Şubat 2015; 11:55:18 >
  • bilğilendıme ıcın sağ olun az kaldı aranıza katılmamya ınsallah
  • Umı Zero için koruyucu deri kılıf en uygun fiyat nere den bulabilirim .Antelifede var ama fiyat 15 $ yüksek geldi.
  • Bildirim isigi olmamasi com kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umi ye yenı bir guncelle geldı ota uzerınden 3.03 surum numarası ıle kamera performansıdan ıyılestırmelerden soz edılıyor yabancı forumlarda gece cekımnı yenıden optımıze etmısler..ve bu guncelleme 400 mb buyuklugunde yanı bır cok duznleme ıcerıyor batarya performansı tus ısıklerını bıldırım ısıgı olarak kullanmak vs bır cok seyı barındırıyor.kaynakta oyle yazıyordu

http://umidigi.com/forums/forum/rom/

burdan daha genıs bılgı alabılırısnız

yanlış yonlendırme olmasın suan bende umı siparısı bekleyenlerden bırıyım sadece geregınden fazla takıp edıyorum o cıhazı galıba
  • Aralik sonrasi cikan partiden elinde olup satmak isteyen varsa bana pm atabilir

• yeni güncelleme ile bildirim ışığı geldi arkadaşım..biraz zayıf o başka..
  • bır soru daha benden umıde kapalı ekranda cıft tıklama ıle uyandırma veya harf cızerek uygulama açma varmı acaba.....galıba yok ama gınede emın olmak ıstıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infiniyt06 -- 13 Ocak 2015; 23:38:59 >
  • Umi zero ne zamandır bu cihazı takip ediyorum beni düşündüren stok android kullanıyor olması. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi sizce stok Android nasıl? İnsan miui veya Huawei nin emotion uı arayüzüne heves ediyor

• safahk28 S kullanıcısına yanıt
    Needromda muimi rom mevcut umi zero icin ama ne kadar stabil bilmiyirum ama soyle dusunmek lazin telrfon cikali cok kida bir sure oldu ve simdiden rom portlandi ise yazilim konusunda pek sikinti yasamayacagiz gibi geldi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • infiniyt06 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben pek bu rom root işlerinden anlamam, keşke umi nin özel bir romu olsaydı

• Telefon gelseydi butun konulara cavsp verecektim room rot imei

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpressden 200 dolara kampanyadan aldigim Umi Zero bugun elime ulasti. Detaylari paylasacagim

• celik44 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç günde nereye geldi türkiye mi yoksa yurt dışı mı

• Ben de az önce 209.98 dolara geekbuying ten sipariş verdim. Artık hayırlısı.
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    o kampayadan bende almıştım adi herif göndermemek için 40 takla attı,

sonra siparişi iptal etmek zorunda kaldım. iyi sizinkini göndermiş bari... güle güle kullanın.
  • geekbuy dan verdiğim sipariş Antepe gelmiş yarın Maraşta olur geçmesine çok sevindim bu aralar daha sıkı bir denetim var sanki gümrükte

• bende aralıkta kampanyadan almıştım aliden 197$ödedim az önce elime geçti izmirde birkaç gün ptt de durdu çok korktum takıldı diye ama geldi sonunda. ürünü almadan önce sim kart kesme cihazıda sipariş etmiştim ama o gelmedi yazılım ve imei atsamda sim karttan kullanamicam biraz daha.
  • filipper F kullanıcısına yanıt
    hocam bi telefoncudan yaptırın yani kargoyu mu bekleyeceksiniz sırf onun için :-)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.