Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a dostlar su telefon sıparısını nasıl yapıyorsunuz trye nasıl gelıyor guımrukten nasıl gecıyor...bır suru konu var hepsını okudum ama kafa oldu bır kazan bırısı bana yardım etse bu konuda bılgı verse
  • hayırlı olsun arkadaşım ama o arkadaş yurt dışına sipariş vermişti diye biliyorum geekbuying hk post veya singapure post ile gönderi yapıyor ve gümrüğe takılma olasılığı çok fazla inşallah elinize geçer..
  • benim tel geekbuyingden 18 günde geldi.şebeke sorunu yok.nazilli deyim ful çekiyor.uzak mesafelerde denemedim.31 aralıkta kingzone n3 de geldi.bakalım birini satıcam.ama hangisi karar veremedim
  • Arkadaşlar umi zero aliexprestten tr icin alan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umi zero için kısaca deneyimlerimi paylaşmak istiyorum..

+Telefon 32.000.-civarı antutu alıyor..
    +Ekran parlaklığı ve görüntü mükemmel..galaxy note3 den bariz iyi..
    +Telefon avize konuşma kalitesi 10 üzerinden 8
    +Kulaklık müzik performansı 10 üzerinde +6 bas zayıf
    +Telefonun malzeme kalitesi çok sağlamlık hissi veriyor ama hat takılan yuva çabuk yıranıyor boyası çabuk atıyor..,
    +stabilite çok seviyede 3g ve çekim gücü iadere eder daha iyilerini gördüm..

kötü tarafları

umi henüz adroidi çok iyi oturtamamış telefona bazı sıkıntılar var
    Telefonla konuşurken ekranın kararması gerekiyor ekran baştan kararıyor sonra aydınlanıyor ya algılama gözü sıkıntılı yada android de sıkıntı var..
  • Ekran ba?tan kararyyorsa proximity sensörü aryzaly hocam sizin telefonun

• imei değişimi ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz.
  • Siparis verdik, bekliyoruz.

• enteresan telefonun sensörünü elimle kapadığım da arama sırasında ekran kararıyor yani çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

enteresan telefonun sensörünü elimle kapadığım da arama sırasında ekran kararıyor yani çalışıyor..

Gps ve WiFi cekim gucu nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

enteresan telefonun sensörünü elimle kapadığım da arama sırasında ekran kararıyor yani çalışıyor..

Arama sırasında çalışmıyor sürekli kararıyor yazmışsınızda ona istinaden yazdım ben

• gps denemedim ama wifi çekim gücü çok iyi değil yani çok daha fazla modem bulan telefonlar gördüm..ama sıkıntı yok..
  • Kullanan arkadaşlar biraz batarya sürelerine bahsedebilir mi. Birde oyun oynarken veya video izlerken telefon rahatsız edecek kadar ısınıyor mu. Birazda telefonun özellikler hakkında bilgi verirseniz ( çift tıklama ile uyandırma, multiwindow gibi) iyi olur

• Bu telefonu umi zeroyu antelifeden ön sipariş verip 15 gun oyalanan biri olarak bu gun mailime gelen ve fiyatınında baya uygun olan bu telefonu inceleyıp alan varsa yorum yapabilirmi ..

http://www.antelife.com/ulefone-be-pro-sale.html?utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st150109
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende 26.11.2014 tarihinde umı zero satın aldım. Yakınım 29 0cak da döneceği için bekleme karar verdim. Defalarca mail attığımda yakında gönderilecek gibi özür meili gönderdiler . En son olarak 26 aralık da 10 gün içinde teslim edilecek dendi. Dün pay pal itirazı yaptım. Pay pal geri dönüş mesaj ında aşağıdaki meili gönder diler verdikleri takip kodu alakasız numaralar
    Hello

Thanks for contact via PayPal, sorry for the problem, we have send the phone with tracking number 006332901791, you will get it soon

then would you please close the dispute first?

have a nice day

Hellen

7 gün daha bekleyip hak talebinde bulunacağım
  • muzaffer3509 M kullanıcısına yanıt
    zaman kaybetme direk hak talebinde bulun zaten 15 gun suruyor hak talebi sonucu banada bunlar aynı ezıyeti ettiler hak talebi suresince paypala cevap bile vermediler 15 ıncı gun param iade oldu paypall canlı hattanda 2 defa sikayette bulundum bunlara ..
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 26 kasımdan beri beklediğim umı zero şu an aldığım habere göre ispanya Jaen de bulunan kızımın adresine teslim edilmiş.bu arada biz telefona kavuşurken kızımda 2015 ilk saatlerinde çantasından dan buradan götürdüğü Samsung note 2 çaldırmış.İspanyada telefon hırsızlığı çok yaygınmış. Burdan giden 8 öğrenci arkadaşınjn telefonları çalınmış
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070E0F6F6 -- 18 Şubat 2015; 11:55:59 >
  • avea hatta koşulla arama yönlendirme etkinleştirildi uyarısı alan varmı aramalar da?
  • hocam "koşullu arama.." telefonla alakalı değil sanırım,
    ben daha önce avea kullanıyordum telefonların çoğunda aynı yazıyı görüyordum,
    galiba kullanılan operatörle alakalı bir durum...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.