Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de kampanyadan aldım aliexpress'ten. Bana da aşağıdaki mesajları atmış Aliexpress'deki satıcı. Çalışacağını bildiğim halde tedirgin etti. Acaba çalışmama durumu olabilir mi? Problemli bir seriyi bize kitlemesinler. Ben de hala diretiyorum istemekte :)

1. Mesajı:
    HI, dear friend
    Thanks for your order.
    Before we shipped your parcel out, we noticed that our phone is GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz.
    But as we know that this frequency is unavailable at your country.
    That means you can not use this phone in your country.
    Do you still want them?
    If not, could you please cancel this order and choose the reason "I placed a wrong order"
    The moeny will full refund you after you choose that reason.
    I am looking forward to your reply.
    Best Regards
    Lily

2. Mesajı:

hello, friend,
    Thanks for your early reply
    Since we have informed you all of those facts, if you can't use the phone in your country when you receive it, we will not refund you the money by then .
    If you agree , then we will ship your order out as soon as possible
    Thanks , have a nice day .

• gümrüğe takılırsa tahminen ne kadar vergi çıkar arkadaşlar?

Bir de şu anda telefonu eline geçip kullanan bir arkadaş var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0303531

yok 3g çalışmaz, yok telefon kapanır vs vs adam baya uğraştı iptal ettirmek için ama direndik bakalım ne olacaksa :)

Ben daha önce Aliexpress den verdiğim telefon siparişlerine yine aynı cevabı aldım ancak kıvırmadan ''sizin ülkenizde gümrük sorunu var iptal isteyin' dediler. Bu kıvırıyor. Galiba ekecek bizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oFfSpR!nG

gümrüğe takılırsa tahminen ne kadar vergi çıkar arkadaşlar?

Bir de şu anda telefonu eline geçip kullanan bir arkadaş var mı acaba?

Vergi çıkmaz telefon sokmak yasak gelişine rövaşata ile Çine yollarlar
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    bakalım ne yapacak, senin siparişte bi hareket var mı? benim ki öle duruyor, göndermeyecek olsa doğrudan söylerdi sanırım ama bakalım
  • mehmet0303531 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman yollayacaksın diye sordum. yakında yollayacağım yazmış. Bi defa Hongmi note yerine çakma iphone yollamıştı çinli. bu da öyle yaparsa şaşırmam
  • Ben 22 kasımda almıştım antelife almanya dan. Bir sürü salladılar 3 aralık, 17 aralık filan. Aralık sonunda dönecek vardı dedim bekleyeyim belki gelir diye ama gelmeyeceği belli oldu. En son geçen hafta 7 gün içinde para iadesi yapacağız paypal dan dispute açmayın diye. Yine sabırla bekledim. 7. gün gece bugün göndermezseniz dispute açacağım dedim cevap gelmedi bende açtım. Cevap yazmışlar oradan biz ürünü gönderiyoruz kargodan takip no alamadık henüz ama kargoya verildi şikayeti geri çekin diyorlar. Bende hak talebine dönüştürdüm bunlar kıvırıyor 1 aydır aynı şeyleri söylüyorlar para iadesi istiyorum diye.

Daha ne yapayım bütün iyi niyetimi suistimal ettiler. Bir parayı bağışlamadığım kaldı adamlara :)

Geleydi iyi olacaktı ama sanırım lg g3 veya htc one m8 den birini alacağım. Hayırlısı bakalım.
  • Avrupa yada Amerika da bir arkadaş yok ki gelip giden. Aliexpress den sipariş veremiyorum. Alıp komisyonla satacak varsa kesin alıcıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedoxs K kullanıcısına yanıt
    hocam size yukardada demiştim banada aynı yaptılar simdi en az 10 gun daha paranızı bekleyeceksiniz bunların elinde telefon yok işleri oyalamak bunlar yuzunden paramı 12 gun sonra geri aldım ve sonradan aldıgım redmi noteler nerdeyse ucu ucuna yetişti gelecek olan tanıdıgıma antelefiden kolay kolay bir sey almam artık ..
  • neden acaba ama en başta birkaç sipariş veren var..daha türkiye gerçeği ile firma karşılaşmamışken..
  • sarigol45 kullanıcısına yanıt
    Evet haklıydınız siz. Aslında tekrar yurt dışından telefon almayı düşünmediğim için biraz oyalandım. 2 sefer denedim 2 si de fos çıktı :) Soğudum açıkcası
  • Bir çok sitede umı zero satışları var ama bunlarda umı zero teslim alan var mı acaba?
  • namını duymuşlardır hrld :) bi önceki satışta satın alan arkadaşları siparişlerini iptal ettirmeye çalıştıkları gibi, diğer satıcıyı da uyarmışlardır.

"dünyanın heryerine gönder ama Türkiyeye sakın gönderme." demişlerdir
  • hocam biz tr ye istemedik almanyaya istedik 4-5 tane sitedin avrupa deposu var ve 24-48 saat arası teslim ediyorlar mesala merimobilesten mi3 aldım gecikmede olsa teslim oldu bunlar fiyatı ucuz tuttu ilkten ve 3 aralık teslim diyerek ön sipariş aldılar ve hala stokta telefon yok antelifede umizeroyu kafaya taksaydım illa aliexpresten direk almanyaya isterdim sıkıntınolmazdı ve su anda gelirdi neyse stoklara tam girsin ve alanlar yorumları yapsın alırız su an sebeke sıkıntısından bahsediliyor o da beni biraz soguttu ...
  • Arkadaşlar Lenovo Vibe x2 ve Umi zero siparişi geçtim Almanyaya. x2 gearbest.com dan umi zero geekbuying.com dan. x2 ulaştı adresine darısı umi zero ya. kargoya verildi görünüyor.umarım kısa süre de o da ulaşır.gelişme olursa yazarım buraya
  • eczaci20 E kullanıcısına yanıt
    kargo ya siz aldıktan kaç gün sonra verildi hocam ben hala bekliyorum verilmesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eline ulaşan olursa telefon hakkında bilgilendirirse çok makbule geçer. Bende almak istiyorum almanyada akrabalar var onlara getirtcem. bu memlekette telefon falan alınmaz. bunlara imei çakabiliyor muyuz acaba ?
  • benim umi zero geldi.imei değiştirdim şimdi kullanıyorum.darısı sizlerin başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Şu an kullanan var mı acaba forumda.

benim 3 gün önce geldi.kullanıyorum çok güzel.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.