Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    slm tam olarak nerden aldnız avrupa depolarımı yoksa direk çindenmi birde sebeke sorunu falan varmı bundan dolayı dagıtım gecikti denmişti resimlerini ve telefonla cekmiş oldugunuz resimleri paylasırmısınız fotograf kalitesini merak ediyorum gece cekimlerini ozellikle antelife bizi oyaladı onun için siparişleri iptal ettim ocak acı içi almanyadan gelen gidenlerim olacak artık stok sorunu olmayan yollayan bir yer olursa bende alacagım bu telefondan ..
  • telefon singapurdan geekbuying firmasından geldi.imei değiştirdim problem yok.geçe çekimleri güzel.fotograf atamadım şimdilik.daha sonra atarım .
  • kamalkartal K kullanıcısına yanıt
    geekbuying sitesinden direk Türkiyeye mi kargolandı hocam? hat çekiminde az çekme vs gibi bir sorun var mı?
  • Kullanicisi olmayan bir konuydu tek kullanicisi olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oFfSpR!nG O kullanıcısına yanıt
    direk geldi.çekiminde hiçbir problem yok.çatır çatır çekiyor.
    İmei değişimini hangi metod la yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalkartal

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Şu an kullanan var mı acaba forumda.

benim 3 gün önce geldi.kullanıyorum çok güzel.

Hayırlı olsun. Türkiye'de ilk ve teksiniz sanırım.
  • kendim yapamadım.root yapılmamış önce.kendim karıştırmaya çekindim.telefoncuya yaptırdım.şimdi sırada kingzone n3 ve elephone p200 var yoldalar.birini kendim kullanıp 2 tanesini satacağım.
  • quote:

kendim yapamadım.root yapılmamış önce.kendim karıştırmaya çekindim.telefoncuya yaptırdım.şimdi sırada kingzone n3 ve elephone p200 var yoldalar.birini kendim kullanıp 2 tanesini satacağım.

Türkiye'ye postayla telefon girişi şans işi, nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz?

• kesin gelir demedim hocam .şansıma artık.gümrüğe takılırmı bilmem.ama telefonlar şuan türkiyeye girmek üzere sonralı şans. kesin asla diyemem.
    hocam bi su fotografları paylassan bizde gorsek hep you tubeden gordugumuz vıdeolar var birde bir kac fotograf cekıp telefonla onlarıda paylasırsan seviniriz .
  • evet dostlar şuan itibariyle yapmış olduğum barkod sorgulaması ile yarın umi zero elimde olacak. yarın akşam sizlere hemen ön izlenim ve fotoğraflarını paylaşacağım son 24 saat :))
  • nabasi N kullanıcısına yanıt
    bekliyoruz hocam antelife dan mi aldınız baya hızlı geldi maşallah benimki daha yolda

• Evet dostlar sabah postacının kapıdan girmesi ile mutluluk saşladı.
    Cihaz büyük bir kutu içinde geldi.
    Kutuyu açtığımda hap videolarda gördüğüm manzara karşıladı.
    Cihaz ele alınca çok güzel bir his veriyor.
    Çerçeve metal, ince bir o kadar da keskin hatlara sahip bir cihaz.
    hoş bir görüntüye sahip.

Tek gördüğüm dandik olan kısmı hani reklamda Z harfli olan arka kapak çok hoş değil.
    yani plastik

Cihaz Banggood sitesinden aldım Türkiye adresine kargo.
    Bildiğin koca bir pakette geldi gümrük işi tamamen şans meselesi arkadaşlar.
    Yani ufacık bir paket takılabiliyor kimi zaman kocaman paket takılmayabiliyor.
    24 Kasımda sipariş geçtim 29 aralıkta teslim aldım.

şimdilik bu kadar yine oldukça bilgileri paylaşırım.

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU>

• iyi günlerde kullanın darısı bize :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070E0F6F6 -- 18 Şubat 2015; 14:43:22 >
  • nabasi N kullanıcısına yanıt
    Kullanıcılara bir soralım birde, hepsi sorunlumu acaba

• quote:

kendim yapamadım.root yapılmamış önce.kendim karıştırmaya çekindim.telefoncuya yaptırdım.şimdi sırada kingzone n3 ve elephone p200 var yoldalar.birini kendim kullanıp 2 tanesini satacağım.

Şebeke sorunu varmı hocam telefonda?

• Bana ulaşan bilgiye göre 31 Kasım'da ilk çıkan umi zerolarda şebeke sorunu olduğu ancak 19 Aralık sonrası çıkanlarda bu sorunun olmadığı yönünde, çelik kasa ile alakalı bir durum değil yani, üretim hatası yalnızca

• Biraz önce geekbuying den verdiğim sipariş ile bende aranıza katılıcam inşallah :)
    Cihazı ararştırırken bu sayfayı gördüm bi arkadaş geekbuying den aldığını yazmış bende girdim bi baktım anlık indirim var 203.99 a düşmüş internetten kupon buldum bide 10$ lık 193.99 dolara gelmiş oldu bakalım verdik siparişi inşallah geçer telefonum bozuldu çünkü çok ihtiyacım var şu an
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.