Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sorumu mazur görün cahilliğime verin hocam telefon gümrüğe takılınca tam olarak ne oluyor, verdiğimiz para iade ediliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu benim kendime 2. toplamda aldığım 4. telefon daha takılan olmadı oyüzden bilmiyorum tam olarak prosedürü
    fotoğraf makinem takıldıydı 3-4sene önce 60tl koşimento +%20 ergi verip aldıydım gümrükten.
  • safahk28 S kullanıcısına yanıt
    nasıl ve nereden aldığınıza bağlı iade..PayPal iade ediyor

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLYBLACKBİRD -- 19 Ocak 2015; 11:24:01 >
  • FLYBLACKBİRD F kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerden aldınız, kaç liraya geldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FLYBLACKBİRD

banada hayırlı olsun

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU>

arkadaşım ekran koruyucuları hediyemi yoksa onlara ayrı ücret ödedin mi? umı zero koryucu deri kılıf ekran koruycu baktım fiyatlar çok pahalı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 19 Ocak 2015; 10:35:34 >
  • Benim telefonda bugun geldi...hiçbirşey yapmadan direk güncellemeyi yaptım...Telefonu aliexpressten almıştım hollanda uzerinden 20 gunde geldi...Malzemesi kaliteli.Ancak tuş tepkileri bana biraz yavaş geldi..Bende kullanmadıgım bir tane thl100s var onunla karşılaştırdıgımda thl daha hızlı derim...Kameranın görüş açısıda daha dar maalesef...Telefonun kamerası bildiğiniz cin malı telefon kameraları gibi çok fazla birşey beklemeyin..Ha yakın mesafeden çekimleri iyi gayet net ancak zoom lama yaptıgınız zaman tabii normal olarak kalite düşüyor.birde zoom yapınca ufaktan bir odak sorunu dikkatimi cekti odaklama yaparken biraz gecikiyor....

Telefonun ekran canlılıgı cok iyi..Acıkcası şimdiye kadar aldıgım telefonların en iyisi....Zarif şık bir telefon tabi cok hassas telefon yere düşerse parça pincik olur gibi duruyor malum arkası komple cam...telefonu tam sarjda iken bıraktım bakalım ne kadar dayanacak hiç kullanmadan....

Birde bu cinliler ingilizce bilmiyor galiba adama telefon yazmayın lutfen etikete dedim kocaman harflerle ''MOBİLE PHONE'' yazmışlar :) Çektiğim fotolarıda paylaşacagım....

• arkadaşlar ben telefonun imei işine giriştim ama zannedersem driver problemi yaşıyorum pdanet ten driver yükyüyorum ama android commander teli görmüyor görmeyince modem ve BD ** lı dosyaya ulaşamıyorum mtk droid toolslada olmuyor bi el atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipper

arkadaşlar ben telefonun imei işine giriştim ama zannedersem driver problemi yaşıyorum pdanet ten driver yükyüyorum ama android commander teli görmüyor görmeyince modem ve BD ** lı dosyaya ulaşamıyorum mtk droid toolslada olmuyor bi el atarsanız sevinirim

Telefon rootlu ise mobile uncle programini deneyin.... Engeneer moddan degistirmek daha kolaydir....

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan592

arkadaslar umi zero incelemesi yaptim bu telefonu almayi planlayanlar okumak ve umi zero ile cekilmis resimlere bakmak isteyenler burdan ulasabilirhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101479223

çözünürlük baya düşük
  • filipper F kullanıcısına yanıt
    system dosyasına girip modem dosyasını alın maui meta yla atın en güzel yöntemdir

• benim sorunum sistem dosyasına pc den erişememekti android commanderle olmadı tele fx explorer yükleyip dosyaları sd karta kopyaladım ordan ulaştım dosyaya sn&imei adlı programla attım metanın aynısı bana bu yöntem daha pratik geliyor. bide pili çıkmadığından program atarken sorun çıktı zero yazısı takıldı kaldı panikyaptım bide dos menüsü çince olunca sıkıntı oluyor.
  • hiç kullanmadan sim kart takılı olarak dun saat 10:00 da bıraktıgın telefon su anda %94 te..Bu normal mı yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipper

benim sorunum sistem dosyasına pc den erişememekti android commanderle olmadı tele fx explorer yükleyip dosyaları sd karta kopyaladım ordan ulaştım dosyaya sn&imei adlı programla attım metanın aynısı bana bu yöntem daha pratik geliyor. bide pili çıkmadığından program atarken sorun çıktı zero yazısı takıldı kaldı panikyaptım bide dos menüsü çince olunca sıkıntı oluyor.

bunların hiç birine gerek yok... Klasik yontemde işe yarıyor denenmiştir...

*#*#36466333*#* tuşlayın engeneer moda girin...Orada connecty Tab ta CDS information seçin. Radio information seçin

komut satırına AT +EGMR=1,7''IMEI_1'' sent commend basın tekrar AT +EGMR=1,10,”IMEI_2'' sent commend ...Dikkat etmeniz gereken nokta AT komutundan sonra bir boşluk olacak.Eski mtk işlemcilerde bu boşluk olmuyordu...Restart yapın ımeı değişti.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi postman35 -- 20 Ocak 2015; 9:13:49 >

• merhaba
    Benim umi zero dün geldi. Telefon mükemmel, ayrıntıları sonra yazacağım.
    Benim sorunum imei değiştirme. Tlf rootlu olarak geliyor. Daha önce imei değiştirme kolayca yapıyordum ama umi de başarılı olamadım. Mobil uncle üzerinden iki yöntem denedim olmadı(*#*#36466333*#* kodu ile giriş olmadı, hata verdi ben mobiluncle ile girdim)
    mobiluncle da iki yöntem biliyorum biri postman35 in bahsettiği yöntem, başarılı oldu mesajını veriyor ama kontrol ettiğimde değişmemiş görünüyor (restart ve kapatıp açmayı denedim) diğer yöntem
    "EngineerMode-GPRS-PDP’yi seçiyoruz ve imei numarasını yazıp Write IMEI‘ye basıyoruz. Ardından Attached‘a basıp OK diyoruz. Sonra Detached‘a basığ OK diyoruz" yöntemi burda da hata veriyor (eski imei silik ve yeniden yazamadım. GPRS içinde PDP de yok)
    yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı yada başka bir yöntem varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halild55

merhaba
    Benim umi zero dün geldi. Telefon mükemmel, ayrıntıları sonra yazacağım.
    Benim sorunum imei değiştirme. Tlf rootlu olarak geliyor. Daha önce imei değiştirme kolayca yapıyordum ama umi de başarılı olamadım. Mobil uncle üzerinden iki yöntem denedim olmadı(*#*#36466333*#* kodu ile giriş olmadı, hata verdi ben mobiluncle ile girdim)
    mobiluncle da iki yöntem biliyorum biri postman35 in bahsettiği yöntem, başarılı oldu mesajını veriyor ama kontrol ettiğimde değişmemiş görünüyor (restart ve kapatıp açmayı denedim) diğer yöntem
    "EngineerMode-GPRS-PDP’yi seçiyoruz ve imei numarasını yazıp Write IMEI‘ye basıyoruz. Ardından Attached‘a basıp OK diyoruz. Sonra Detached‘a basığ OK diyoruz" yöntemi burda da hata veriyor (eski imei silik ve yeniden yazamadım. GPRS içinde PDP de yok)
    yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı yada başka bir yöntem varmı?

Hocam telefonu guncelleyin...imei yazarken AT komutundan sonra 1 bosluk birakmayi unutmayin...

• Arkadaslar ben telefonu satiyorum.Sadece yazilim guncellemesini yaptim ve deneme maksatli imeisini degistirip orj. haline cevirdim.
    Fiyat 650 tl.guvenli ticaret ile komisyon aliciya aittir...ilgilenenler pm.haftaya izmir elden teslim edilebilir

• halild55 H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım mtk enginer kodunu bu şekilde *#*#3646633#*#* girin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP.

Aralik sonrasi cikan partiden elinde olup satmak isteyen varsa bana pm atabilir
    http://www.umizerotr.com/umi-zero-3-03-guncelleme-kurulum-kilavuzu/güncellemenin nasıl yapılacağı anlatılmış türkçe olarak faydalanmak isteyenler bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lussio -- 22 Ocak 2015; 21:02:27 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.