Şimdi Ara

UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
8
Favori
26.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci seri olmalı. aralık sona doğru gönderildi. ilk seride bahsedilen sorunlar yok, rootlu geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postman35

quote:

Orijinalden alıntı: zekkpdr

Kardes engineer moda giremiyorum ben root lu degil heralde v 3 01ondan olabilir mi acaba

Olabilir.ben 3.03 versiyonu yukleyip oyle engineer mod girmistim.hicbir sikinti olmamisti

Kardeş sağolasın güncelleme yi yapıp engineer moda girdim ve imdi işini hallettim şu an bi sıkıntı yok ama aklıma takılan tek şey bu telefonun kutusundan neden kulaklık çıkmadı yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halild55

Merhaba
    umi zero 3.03 güncellemesi başarılı olmadı sanırım. kontrol ettiğimde derleme numarası umizero.v3.01 idi. Bu kez 3.05 güncellemesini yaptım sonuç aynı. Hiçbir hata olmadı. sd karttan güncellemeyi gördü. android simgesi çıktı ve restart yaptı. sonuç aynı. sd karttan yeni güncelleme de olmuyor demekki yaptığı doğru.
    bahsedilen tüm yöntemlerle imei değişimi de başarılı olmadı maui meta da da telefonu tanıtamadım. son çare olarak başka bir akıllı telefondan imei back up yapıp umi de imei restore yaptım. imei değişti.

bendede bu sorunların hiçbiri olmadı imei enginer moddan çöok kolayca yazdım aldığımda 301 di 303 çıktı sd kartan güncelledim daha sonra 305 çıktı onuda güncelledim şuan 305 yüklü bence kamerasıda yerlere vurulacak kadar kötü değil kamerası iyi

• Arkadaşlar ben antutu dan puana bakmaya çalışıyorum ancak telefon ısındı deyip kapanıyor

• Antutu puanı 32000 çıktı. Ben denemiştim ;) Evet ısındı ama kapanmamıştı.
  • Benimki de normal de ısınıyor ama kapanmıyor sadece antutu kapattı telefon u

• Arkadaşlar birde bu akıllı ekran app permission mobile anti teft özellikleri tam olarak nedir bilgisi olan var mı acaba

• şarjda aşırı ısınma oluyor, ama hızlı şarj özelliğinden kaynaklanıyordur. Bende şarj da iken aynı anda antutu testi yapamadı ve kapandı. Tek başına antutu testi yapabiliyor ve 32500 civarında test sonucu elde ettim.
  • Telefona MIUI rom kurdum. Her zamanki gibi telefona bakış açım değişti =) Çok stabil değil ama kullanmaya değer. Canın sıkıldığı an kullanım olarak bambaşka bir telefona dönüşebiliyor ara yüzleri.
  • Nerden yükledin hangi özellikler sıkıntı çıkarıyo paylaş bi

• Bir kaç gün kullanayım yazacağım. Hatta Türkçe sini vereceğim buradan alıp yükleye bileceksiniz. İlla hemen yükleyeyim dersenizhttp://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/01/umi_zero_miui_4.12.11.zip
  • sanırım işlemciden ve ram vb. çevre birimlerinden kaynaklanıyor kameranın durumu, mesela g3 te de z7max ta da aynı lens var ama z7max daha iyi çekiyor görüntüyü, renkleri daha net alıyor olduğu canlılığıyla alıyor, umi zerodan beklentim yüksekti açıkçası ama sanırım iuni u3 e yöneleceğim
  • raashed21 kullanıcısına yanıt
    işlemciden kaynaklı tamamen

• Benim umi zerom ekran goruntusu
     UMI Zero kullanıcıları <ANA KONU>

• arkadaşlar telefon sahipleri artmaya başladı yavaş yavaş bende sipariş verdim bekliyorum bu root işlerini sürüm yükleme işlemlerini falan nasıl yapıldığını resimli falan biriniz anlatabilirmi benim gibi bu işleri hiç bilmeyen arkadaşlara yardımcı olursa seviniriz hemde başlık anlamına ulaşmış olur
  • Bu gün benim umı zero geldi güncelleme versiyono 3.01 güncelleme için 3.05 dosyasını bilgisayardan sd karta zipli olarak attım daha sonra telefona sd kartı telefona güncelleme yapmak istediğimde dosya yoktur uyarısı veriyor dosya yöneticisinden dosyayı kontrol ettiğimde UMIZERO_Firmware_V3.05_OTA dosyası gözüküyor.şuan versiyon 3.01 bu halde kodla mtk enginery moda girererek imei değişikliği yaptım güncelleme için eksik olan nedir acaba
  • muzaffer3509 M kullanıcısına yanıt
    Dosya adini degistireceksin ne yazacagin. forumda yaziyor

• dosyanın sonuna .zip koy'ki telefon hangi dosya ile karşı karşıya bilsin..android işte çok kurcalamaya gelmiyor..herşeyi yarım yamalak..arkasında google olmasa kullanacak adam olmaz..çok saçma bir işletim sistemi ama işte alternatifi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer3509

Bu gün benim umı zero geldi güncelleme versiyono 3.01 güncelleme için 3.05 dosyasını bilgisayardan sd karta zipli olarak attım daha sonra telefona sd kartı telefona güncelleme yapmak istediğimde dosya yoktur uyarısı veriyor dosya yöneticisinden dosyayı kontrol ettiğimde UMIZERO_Firmware_V3.05_OTA dosyası gözüküyor.şuan versiyon 3.01 bu halde kodla mtk enginery moda girererek imei değişikliği yaptım güncelleme için eksik olan nedir acaba

Dosya ismini update.zip olarak degistirin

• postman35 P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler arkadaşlar dosyanın ismini ota-update yaptım oldu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.