Şimdi Ara

Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
17.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bben 275e almistim, sen bedavaya almissin, neyseki bisikletci telafi etmis aradaki farki bi nebze : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redboxer ayip ayip :p

Sonkale On amortisorde nasi bi problem yaşıyorsunuz anlamadım

• PhotoshopUzmanı kullanıcısına yanıt
    hocam cıktım ama bir kere herseyı denedım ama yazayım kısaca. öncelikle sele sıkıntı verici düzeyde çok can yakıyor. lastıkler ınce begenmedım eskıden bianchi vardı bende bi tok surus vardı onda yola sarılıyordu sankı bunda yok yada ben öyle hissttim uzun seneler ilk defa suruyorum bısıklet.
    amostısorden memnunum guzel yumusatıyor vıtesler gayet uygun sessız gecıslerı var kı bu hosuma gttı hep aklımdaydı ses gelecek mı dıye
    frenler gayet basarılı sorun yok ön ve arka sorunsuz .
    kadro cok ıyı cok egılmek zorunda kalmıyorum öne dogru, bahsedıyorlar ya boy kılo ölçülerinize gore secın kadroyu ben model secerek aldım yanlıs belkı ama guzel kadro sevdım ayrıca alumınyum olması cok artı tek kol rahatlıkla tasıyorum eve :)

hatta eşimede imzadaki bisikleti aldım oda memnun ama onun lastıkları cok az daha ince ileride degıscez lastıkları ama öncelik selede acil olarak cok acıtıyor. sormak ıstedıgınız sorular varsa lütfen yazın.

bende n11.comdan aldım ve 210 tl ye geldı

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Redboxer ayip ayip :p

Sonkale On amortisorde nasi bi problem yaşıyorsunuz anlamadım

ön amörtisör fren sıktığımda özellikle ön fren sıktığımda öne doğru yaylanırken titriyor. sanki bir yere sürterek yaylanıyor gibi.
  • aynı problem bendede var, boşluk olduğu için yapıyor bunu. bende bu boşluk büyüdü, dağılana kadar devam. Sonra amortisörsüz bir çatal alır, yoluma devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

aynı problem bendede var, boşluk olduğu için yapıyor bunu. bende bu boşluk büyüdü, dağılana kadar devam. Sonra amortisörsüz bir çatal alır, yoluma devam ederim.

orası yağlansa falan düzelir mi acaba?
  • Bende amirtisorde bunu yasiyorum. Bi abim bana orayi bisikletci yaglasin falan demisti. Bisikletciye gittim bu amortisorun yaglanmasi gerekmiyo mu falan yaa dedim. Yok dedi. :/

• Bugun bisikletime 1.75 lastik taktim sanki baska bir bisiklet oldu bir lastik bu kadarmi etkiler kardesim arka lastik balanstan dolayi zip zip ziplatiyordu yokus assagi sarsintidan dogru durust onumu goremiyordum su an mukemmel oldu diyebilirim almak isteyene tavsiye edebilirim aldigim lastikte ucuz 32.5 tl verdim kargosuyla kendim taktim zaten sessizdi bisiklet simdi hic ses cikmiyor lastik seside gitti.

• Foto bekliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 30 Haziran 2013; 8:42:59 >
  • resimler
     Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim?

• bi sele değişimi yapıcam, bir de lastik değişimi yapıcam. daha sonra masrafsız bir bisiklet olcağını düşünüyorum.

dün gece 12 gibi evde sıkıntıdan patladım ve aldım bisikleti çıktım sürmeye. daha ilk oturuşta popom acıdı bu böyle olmaz dedim. sonra sol popoyu dışarı verdim sağ poponun üzerine oturdum öyle sürdüm. hiç acı yoktu öyle. yani o sele tek popoluk :))

yokuşlarda çıkarken çok yoruluyorum. öyle ağır yokuşlar da değil hafif. niye anlamadım. vitesi de düşürüyorum. yokuş aşağıya giderken de hiç pedal çevirmiyorum. zaten bisiklet uçuyor. pedal çevirsem saatte bin kilometreye ulaşıcam :D şunu çıkardım. bisikleti hızlı sürmeye kalkmıcam hep yavaş tempoda. yoksa yoruluyorum. lastikle seleden sonra bakalım bu yorulmaları yaşayacakmıyım.
  • Hocam yeni lastigin hayirli olsun hiz olcer filanda takmissin kazasiz belasiz ins.

Simdi gelelim bugun farkettigim bir duruma, 21nci viteste son hiz gidiyordum, hatta o kadar hizli gidiyordumki pedal bosa donuyordu sonra bi baktim yanimdan benden daha hizli bir dag bisikleti gecti ve adam pedal ceviriyordu. Yani adamin vitesi o hizda bile is goruyordu, herhalde 21 vitesten fazlaydi. Bu arka vites dislisine daha kucuk 8nci bir cark ekleyebiliyor muyuz, yada ondeki ayna kola 4ncu daha buyuk bir çark? isin acikcasi fazla hiz yapamiyorum bu disliler ile...

• quote:

Hocam yeni lastigin hayirli olsun hiz olcer filanda takmissin kazasiz belasiz ins.

Simdi gelelim bugun farkettigim bir duruma, 21nci viteste son hiz gidiyordum, hatta o kadar hizli gidiyordumki pedal bosa donuyordu sonra bi baktim yanimdan benden daha hizli bir dag bisikleti gecti ve adam pedal ceviriyordu. Yani adamin vitesi o hizda bile is goruyordu, herhalde 21 vitesten fazlaydi. Bu arka vites dislisine daha kucuk 8nci bir cark ekleyebiliyor muyuz, yada ondeki ayna kola 4ncu daha buyuk bir çark? isin acikcasi fazla hiz yapamiyorum bu disliler ile...

sagol tesekkur ederim bugun ciktim yagmur vardi arka lastik bayagi kaydi havasini cokmu basmak lazim nedir ince lastik kullananlar yagmurda durum nedir?
    o dislinin boyutlari var sanirim 3lu olmasindan degil aynakolda dislilerin farkli modelleri var dis sayisi fazla olan aynakol var tam bilmiyorum ama onu arastirmak lazim bilgin olursa benide aydinlat o konuda duz yolda 38 falan yapiyordum yeni tekerlekle denemedim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: svoodoo

quote:

Hocam yeni lastigin hayirli olsun hiz olcer filanda takmissin kazasiz belasiz ins.

sagol tesekkur ederim bugun ciktim yagmur vardi arka lastik bayagi kaydi havasini cokmu basmak lazim nedir ince lastik kullananlar yagmurda durum nedir?
    o dislinin boyutlari var sanirim 3lu olmasindan degil aynakolda dislilerin farkli modelleri var dis sayisi fazla olan aynakol var tam bilmiyorum ama onu arastirmak lazim bilgin olursa benide aydinlat o konuda duz yolda 38 falan yapiyordum yeni tekerlekle denemedim ama

Hocam hız ölçerden memnun musun? Zahmet olmazsa link atar mısın?

• ya hiz olcerden memnunmuyum memnunum 20 tl ye aldim sonucta duzgun olcuyor as880 modelide gayet guzel bisikletcinin tavsiyesi uzerine aldim sigma vardi en ucuzu 50 tl idi kablo kopmadikca bisey olmaz gibi

• quote:

bizim bisiklette prowhell ma503 aynakol var 3lü dişlisi 24/34/42 dişli en üst dişlisi 48 hatta 52 olan aynakol varmış o aynakoldan takılırsa bizim bisiklet dahada hızlı gider ama aynakol fiyatları biraz yüksek birde uyum sağlama sorunu olabilir yani bizim aynakolun büyük dişlideki diş sayısı düşük o yüzden fazla hızlanmıyor.

• svoodoo S kullanıcısına yanıt
    peki şu linkteki ürünü alayimmi? en büyük dişlide +6 diş farkını hissettirir mi? bisikletime uyar mı? zinciride değiştirmek gerekir mi? pedal basamaklarınıda değiştirmemiz gerekir mi ?

sevgili forumcular yorum bekliyorum

http://www.erdoganlarbisiklet.com/yedek-parca/aynakol/shimano-fc-m-171-28-348-428-un-monteli-170.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 1 Temmuz 2013; 12:47:13 >
  • bence bu bisiklet için çok masraf yapmaya gerek yok. bu şekilde giderse masraf yapa yapa astarı yüzünden pahalıya gelecek. ben sadece sele değiştirdim. ön arka far aldım o kadar. başka da masraf yapmayı düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

bence bu bisiklet için çok masraf yapmaya gerek yok. bu şekilde giderse masraf yapa yapa astarı yüzünden pahalıya gelecek. ben sadece sele değiştirdim. ön arka far aldım o kadar. başka da masraf yapmayı düşünmüyorum.

doğru söylüyorsun varsın 5-10 km az yapsın ne olacak benim aynakol göbeği değişti mecburen cepten ödedim 35 tl ,lastikler değişti oda 32 tl, aksesuar(kask, km saati,arkaya bagaj ,ön arka lamba ,yedek iç lastik,lastik yama seti. pompa ,eldiven, şort ,tsirt,bisiklet çantası, gözlük, alet takımı, pedal ,suluk kafesi, suluk, bisiklet kilidi, zil ,reflektörlü yelek) falan derken bisikletin 2 katı para harcadık mecburi olmadan masraf yapmayacağım daha .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 1 Temmuz 2013; 15:53:18 >
  • SoNKaLe kullanıcısına yanıt
    seleyi nerden aldın memnunmusun ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.