Şimdi Ara

Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
17.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redboxer82

Hocam yeni lastigin hayirli olsun hiz olcer filanda takmissin kazasiz belasiz ins.

Simdi gelelim bugun farkettigim bir duruma, 21nci viteste son hiz gidiyordum, hatta o kadar hizli gidiyordumki pedal bosa donuyordu sonra bi baktim yanimdan benden daha hizli bir dag bisikleti gecti ve adam pedal ceviriyordu. Yani adamin vitesi o hizda bile is goruyordu, herhalde 21 vitesten fazlaydi. Bu arka vites dislisine daha kucuk 8nci bir cark ekleyebiliyor muyuz, yada ondeki ayna kola 4ncu daha buyuk bir çark? isin acikcasi fazla hiz yapamiyorum bu disliler ile...

dün akşam gezerken kaymak gibi asfalt yola denk geldim :) düz yolda 1.75 lastikle 50 km hıza çıktım bisikletin kendi lastiğiyle 38 yapmıştım
  • svoodoo S kullanıcısına yanıt
    ulan 2,35lik lastik taktım diye mi hızlı gidemiyom yoksa? : )) ama güç var sonuçta bacaklarımda yani bastıkça basasım geliyor ama pedal artık boşa dönüyor, ince lastik taksam daha mı hızlı giderim? ince lastiktede hemen düşerim diye korkuyorum boy 187 kilo 90, bide çok çelimsiz tırt görünüyo ince lastikle : P
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle kalın lastik kullandığın için daha hızlanamıyorsundur. sürtünmeyi azaltırsın ince lastiklerle ve daha hızlı gidersin.

Ve bir soru madem hız yapmak için çabalıyorsunuz s,zlerin kasklarıda vardır nerden aldınız model fiyat? herkesede soru sorar oldum :)
  • standart lastikle yırtsam 38 yapıyordu bilemedin 40 ,dün 50 km yaptım lastikleri ilk taktıktan sonra acayip değişti gidişi falan yağ gibi akıyor yolda , yola temas eden yeri önceki lastiğin 3 te biri kadar ama işin kötü tarafıda var
    şimdi cumartesi lastiği taktım çıktım çok süper hasta oldum gidişine hiç yormuyor faalan
    pazar oldu çıktık yine aynı güzel yolda yağmur başladı yağmur durunca başladık sürmeye bisiklet kıç atmaya başladı 2 kere sendeledim uçuyordum çok güvensizdi hızlı gitmedim avaş yavaş tamamladık eve gittim bisikleri bıraktım
    pazartesi akşam çıacaktım bisiklete baktım lastik patlak tel girmiş söktüm yamadım yagmurda kaydı diye biraz fazla hava bastım çı8ktım geldim lastik sibopun ordan balon çıkmış eve koydum 10 dk sonra lastik boom sibop kopmuş işimiz var bu 1.75 le eski lastiğin biri sağlam ondan birtane daha alayım bari hiç olmazsa güvenli gidiyorum yağmurda birde kolay patlamıyor.
    kask bende sedona var 35 tklye aldım ucuz o vardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 2 Temmuz 2013; 15:51:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

seleyi nerden aldın memnunmusun ?

Özceylanmotor.comdan aldım fena sele değil ama o kadar da iyi olduğunu söyleyemem. Belli süre sonra o da rahatsız ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben anlamıyorum arkadaş, evolution diye bi model çıkarmışsın eyvallah, bu modelin sırf vites kolunun markasını değiştirip başka bir model diye sunarak kafa karıştırmaya utanmıyor mu bunlar, ne biçim satış taktiğidir bu
  • değilmi aynı bisiklet coranna daha havalı bir isim öyle düşündüler herhalde.
  • arkadaşlar bana bisikleti aldırttınız şimdi kötülemeyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

arkadaşlar bana bisikleti aldırttınız şimdi kötülemeyin lütfen

Yok yok icin rahat olsun bu fiyata iyi bisiklet. Tek sorun selesi bence sele biraz rahatsız ediyor o kadar

• şimdiki aklım olsaydı bunu alırdım;

salcano ng650 29 v

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

şimdiki aklım olsaydı bunu alırdım;

salcano ng650 29 v

benimde simdiki aklim olsaydi soyle alivio veya deore sistemli bir bisiklet alirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svoodoo -- 6 Temmuz 2013; 21:44:40 >

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    n11.com da yok mu evolution umit marka
  • neyro61 kullanıcısına yanıt
    Yok bulamadım hiçbir yerde. Sivas merkezli isimleri ayrı ama aslında hepsi aynı olan sitelerde ise satışta var görünüyor ama arayıp sorduğunuzda stoklarında olmadığını öğreniyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 11 Temmuz 2013; 18:41:56 >
  • 2.el almak isteyen olursa satabilirim gri renk 18 mayista satin aldim daha ust seviye birsey almak istiyorum isteyen olursa pm atabilir.

• http://www.kliksa.com/urunler/bisiklet/7706#!Sayfa:1/StokDisiUrunleriCikar:true/Kategori:7706/0:%C3%9CM%C4%B0T%20%20B%C4%B0S%C4%B0KLET/

stokta değişik modeller indirimli,avantajix ve worldcardla iyi duruma gelir sanki

Ümit Neo Cycle
    Ümit Hacker 28
    Ümit Gigantus 2D

kargo bedava

özellikle neoyu şu sayfadan inceleyin
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-umit-bisiklet-neo-cycle-26-122605061/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 12 Temmuz 2013; 3:11:16 >

• Geçen gün bisikletimi çaldılar da .. Bende bugün ümit hacker aldım , Aldığım mazada 4-5 marka vardı gözüm direk hacker takıldı, tabi diger markalarıda göz ücu ile fiyat etiketlerini süzüyordum .. abi 600 tl 700tlden aşagı binilebilecek bisiklet yok Hı Ten (çelik şaselerbile ) 300 tl yazıyordu ... Hacker in Üzerinde 450tl etiket vardı inceledim pazarlık yaptık Bende siyah rengini aldım.. selesi bilmiyorum çok rahatsız etmedi beni, ben sürekli bisiklet kulanıyorum hergün en az 10km kullandıgımdan olabilir, alışık yani :) mağzadaki gözlemlerim diger marka ları da didik didik ettikten sonra söylüyorum üzerine ümit degilde başka x marka yazsanız 700tl gideri var bence. bence diyorum polemige çekmeyin hemen :) gerçekten 400tl cıvarında ki bisiklete göre çok çok iddalı ..
  • Arkadaşlar bende aynı bisikletten aldım evolitiondan dün aldım.Bisikleti ters çevirip tekerini döndürdm hafif hafif arada fren pabuçları janta değiyor aldğım yere sormuştum daha hiç kullanılmadığı için öyledir zamanla kullandıkça düzelir dediler.Birde bana iki tane periyodik bakım kağıdı verdiler dielim bu ücretsiz bakım kağıtlarıyla servise gittim jantın yamuk olduğunu farketti bunu değiştirirler mi hemen yoksa parayla mı değiştirirler.Ayrıca şunuda söylemeliyim gerçekten görüntü olarak sürüş keyfi olarak çok şeker bir bisiklet yalnız sele biraz rahatsiz etti tabi daha sürmedim 10metre bi denemiştim aldığımda kullandıkça yorumlarımı yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukio -- 11 Ağustos 2013; 12:28:45 >
  • kızıma almak istiyorum ümit evolution bisiklet, izmirden nerden alabilirim. 8 yaşındaki kızıma uygun olanını bulabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.