Şimdi Ara

Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
17.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de kırmızı rengini kullanıyorum .Sadece çift katman jant aldım birde lastikleri değiştirdim kendisinden memnunum.Arada Gaziosmanpaşa'daki evimden Bakırköy'deki iş yerime bile gidiyorum.Şimdilik bir sıkıntım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

O zaman size kendi ümit evolution'umun dün Kadıköy / Caddebostan sahilde çektiğim resmini göstereyim;

Bisikleti aldıktan sonra orjinal 1.95 lik lastiklerinin çelimsiz ve balansı bozuk olması sebebiyle hiç garantiyle filan uğraşmadan söküp attım ve 2.35'lik lastik taktım (2x30TL).

Popomun rahatına düşkünlüğümden dolayı italyan malı SELLE ROYAL MOODY Jelli ve yaylı sele taktım (30 TL).

Suluk yeri (7,5 TL) ve arka vites koruması (7,5 TL) takınca tam oldu.

Bu arada lastikler kalınlaşıp etleşince en az %50 daha konforlu bi sürüş deneyimi sağladı, tavsiye olunur.

Extralarla birlikte toplam maliyet: 365 TL'ye mal oldu.

Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim?

Bisikleti alalı 1 seneyi geçti, kışın 2-3 ay bodrumda kaldı, maşallah hiçbir şikayetim yok. Ne pas, nede çalışmayan aksam . Taş gibi ; )

• redboxer82 kullanıcısına yanıt
    Keşke bizde bulabilsekte alsak ama maalesef piyasada yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 22 Ağustos 2014; 16:16:57 >
  • Kral bisiklettir.
  •  Ümit Evolution yorumlarınızı alabilir miyim?

Arkadaşlar resimdeki bisikletin aynısı olan bisikletim çalındı. İstanbul Kamilobada görenler bildirirse sevinirim. Ayrıca vites koruma demiri taktırmıştım.
  • konu hort : )
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.