Şimdi Ara

ümit magnetic yorumu olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sene içinde max 100 gün, hem şehir içi hem toprak taş arazide kullanacağını düşündüğümüz 2 tane bisiklet alacağız.

çevreden mosso legarde önerisi geldi ama fiyatlar 3000-3500 civarı.

Daha önce bisiklet sahibi olmadığımız için bu kadar yatırım yapmak konusunda kafamız karışık.

Ümit magnetic fiyatları nispeten daha uygun. Ama bunu alıp sürekli tamir veya daha az konforlu olacağı için parça değişimi masrafına da girmek istemem.

İnternette çok eski 2-3 yorum bulabildim sadece, bisikletforumu da marka fanları satıcıları ele geçirmiş diye okudum.

Bu nedenle buraya yazıyorum, görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

• ben aldım 2 bin tl ye bence en iyi 0 kompenentli bisiklet lastikleri hariç.V frenlisi alınabilir.hemde hafif sayılır 13.75 en büyük fark aynakol da dağil shımano full shımano yani en azından tabiki tourney ama yinede full set shımano.

• Benim arkadaşım kullanıyor yaklaşık 4 sene olacak. Hidrolik versiyonu o zaman 800 lira gibi bir fiyata almıştı. Hala daha kullanıyor bisikletten memnun. O bisikleti baştan aşağı değiştirdi, tur bisikletiydi fakat dağ bisikletine çevirdi, çünkü çok fazla dağ bayır yapıyoruz. Maşası kırıldı bir kere, yeni çıkma maşa alıp taktı şuan kullanıyor. Bisikletin sadece göbek kısımları sorun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.