Şimdi Ara

Ümit özdağ dışındakiler yalan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu chp hdp karabulut ve dersim e de anlat.

Yada bayrak alıp anıtkabir e gidin kim kimdir bilelim.

ırkçılık kötüyse abd ve ab de bu halen var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Olmuş bitmiş harcanmış ve mansur tarafından o 1 milyar dolarlık proje BUGÜN 5 yılda BİLEREK desteklenmeyerek işlemez hale getirilmiştir.

Savarona da bak başımıza bela oldu !! maliyetini X4 ile çarp. Hiç olmasa hiç gündem de olmazdı değil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Hayır ben CHP'ye oy atmıyorum hatta genelde savunanlara b*ku b*klamı örtüyorsunuz diyorum. Hiç fark ettin mi bilmiyorum ama sana herkes kısa cevaplar yazıyor çünkü tescilli aktrollsün, senle ne laf dalaşına girecem lan benÜmit özdağ dışındakiler yalan 

Girme bas git zaten. Senin gibiler doğruları öğrenmesede olur. Yalan yanlış ALGI içinde boğulun.

Git algını ve trollüğünü başka yerde yap. Sen gidip KK'ye oy vermediysen bende bir şey bilmiyorum. Ama buralarda sordularmı hayatta vermedim havalarına girersin.

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Hocam bir açıklamasını göstersinler, tamam doğru söylüyorsunuz, ırkçı diyeyim ama adamın öyle bir açıklaması yok. Türkiye Türklerindir, Ne mutlu Türküm sözlerini söyleyip siyaset yapıyor diye ırkçı diyorlarsa bu sözler Atatürk'e ait. Atatürk'ün politikasını uygulamak ne zamandan beri ırkçılık oluyor?

• Sığınmacılar gitmeden ne enflasyon düşer, ne kiralar düşer, ne işsizlik düşer.

Onlar barış içinde gittiğinde bunların hepsi otomatik düzelecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler siyasilere bel bağlamayı ne zaman bırakacağzı? AKP'si MHP'si, Zafer'i, İYİsi, Kötüsü hepsi aynı. Hepsinin derdi kendi çıkarları! Olaya vatandaşın el atmasının zamanı geldi de geçiyor!

TÜRK MİLLETİ UYAN! SAHİP OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDA FAZLASIYLA MEVCUT! KİMSEYE/HİÇ BİR KURTARICIYA MUHTAÇ DEĞİLSİN. KENDİ KADERİNİ KENDİN TAYIN EDECEKSİN!

Soru sorduğun iki kişi de bende bloklu. Buradan hesap et işte kimlere soru sorduğunu. Ümit özdağ dışındakiler yalan 

• selamivural kullanıcısına yanıt

Hangi seviyeydi acaba o Ümit özdağ dışındakiler yalan 

• selamivural kullanıcısına yanıt

Buradayız. Sinan Oğan doğru tercihi yapmıştır. O gün HDP ile aşna fişne yapanlara yanaşmamıştır.

• Seçim Sinan bey için çok bereketli geçmiş, Mercedes e verdiği 6 milyon tl ne kadar yapıyor, 165.000 Euro, iyi para, Almancılar bile çalışarak bu parayı bi arada zor görüyordur, Burda ise ömür boyu asgari ücretli çalışsa göremez!

Daha bu arabası, villa, arsa falan da aldı diye haberleri vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde CHP veren birisi olarak Zafer Partisine vereceğim, en azından meclise girsinler şöyle güzel bi muhalefet yapsınlar. CHP'den bir cacık olmaz, onlar da rahata alıştı iyice, akp neyse chp de o değişen bir şey yok malesef. Kesinlikle Ümit bey'e vereceğim, adam en azından halkı anlıyor, muhalefetleri 20 kat daha iyi chp'den.

• Biraz itçi peşinde koşuyor, oysa itçilerin hiçbir siyasi karşılığı yok 3 bin 5 bin kişiler. Bunu göremeyen adam benim gözümde kötü siyasetçidir. Mülteci karşıtlığı da sırf fazla oy getirdiği için. Bence itçilere höt diyemeyen, mültecileri hiç yollayamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümitten muhalefet yapmasini bekleyen ya gerizekalidir yada ümit in amacini bilip destek veriyordur .
    Umit atm cilericogaldi bu ara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 12 Kasım 2024; 20:57:34 >
  • Gidin YMP partisine oy atın gerisi hikaye

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Hem ümmetçi hem ırkçı olunmaz zaten. Irkçı olmak çok farklı bir durum. Bana göre dünyadaki tek gerçek ırkçılık nazizmdir Nihal Atsız tarzı Türkçülük de ırkçılık sayılabilir. Türkiye'de ırkçı bir parti olduğuna inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Kasım 2024; 7:52:15 >
  • Ümit özdağ dışındakiler yalan
  • Türkler varklıklarını devam ettirmek istiyorlarsa böyle bir parti kurulmalı ırçı olunmalı ırkçı olmazsan asimile olursun yabancı kültürlere özenip yok olup gidersin.

Nihal atsız iç ve dış düşmanlarımızı oğluna vasiyet etmiş gitmiş o vasiyeti okuduğunuzda gerçekleri göreceksiniz.

Gerçek milliyetçi ümmetçi olamaz Türklerin milli dini gök tengri inanışıdır ülkemizde şu an Türkler araplaştırılmak istenmektedir.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Forumda ikisini aynı anda yapan bir tipler var. Bir tanesi Almanya'da yaşıyor. Ümit özdağ dışındakiler yalan 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.