Şimdi Ara

Ümraniye'de bir polisi şehit edip bir polisi yaralayan Yunus Emre Geçti'nin suç dosyası kabarık çıkt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    utanmadan bir de sırıtıyor. nasılsa en fazla 1 yıl yatar çıkarım diye düşünüyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin katili bunca sucuna ragmen
    bu adami insan icine saliveren islemeyen Adaletsiz Hukuk sistemidir. Adalet yerinde islemezse suc zincirleme olur. Tutuklarken milletin gazini almak icin poset gecirip Hayvan arabasina atmislar, oyle show yapacagina sucluyu salivermezsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

Bunu senin söylemen çok ilginç. Zira 2 ay önce şöyle bir konu açmıştın:

https://forum.donanimhaber.com/bisiklet-parkurunda-bisiklet-surdugu-icin-kurt-aileden-dayak-yiyen-turk--159115764

Senin için iyi bir gelişme olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 23 Eylül 2024; 22:18:33 >
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Avrupa'dan alinan nice ornekleri var Ataturk hatta Ataturk oncesinden bile var ...

Sorun bunlari birebir uygulanmamasi! . Teoirde kanun yazili var sabittir ama pratikte uygulanmiyor ! Sorun burada . Hatta BATI daki kanunlari degistirerek kanunlastiriliyor!

Bence Turkiye BATI in sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer bilinciyle yasanmisliklar uzerine olmadan ismarlama dogru da olsa ozumsenmemis cok iyi kanunlar olsa da insanlar ne uymakta ne de kanun koruyuculari ele almaktadir ...

Seytanin avukatligini yapmak babinda : Sucu sabitt oldu sanikti yargilandi paketlendi suan itibariyle hapiste... Ama bir suclu ne kadar agir sucta islense polisin boyle davranmamasi beklenir! Karambole saldiriyorlar. Giydirilen kiyafet ve hayvanlar icin olan araca konmasi vs bunlar Turkiye icin AIHM vs varan davalar actirilabilir ve Turkiye suclu bile olsa agir bedeller odeyebilir ! Ailesi dava acabilir de ... Deliller ortada medyada ...

Sistem bozuk ! Suclu var sucu ve suclari sabit ama salinmistir! Bunu salan ve salinmasinda direk ve dolayli mesul olan Polisler dahil hepsi de vicdanen en basta sucludur! Elbette bu tip suclarin yesermesinde en basta ailesinin kusuru sonra cevresi de sorumludur !

Yeni nesillerden kendi evladimiz olmasa bile akrabamiz olmasa bile mesuluz! Bu bilinc YOK edilmistir! Son aylarda cinayetlerle olusan bir hassasiyet var ve gecilecek unutulacak balik hafizasi meselesi de var !

Kendimden ifade edeyim yeryer hatirlatirim da ornekleriyle de ilgili konularda hatta kendi basina ayri konular da acarim ... Benim ne yaptigim onemli degildir kollektif bilinc ve herkese dusen kanunlarla belirlenmemis yazili olmayan AKI ve ViCDAN kanunlarimiz islemelidir !

Zaten kendi kendimize birseyler yapamadigimiz icin neredeyse her olgu icin Kanunlar cikartiliyor veya gelistiriliyor ! ...

Hapishanelerin coklu buyuklugu de bir ulke icin utanc kaynagidir ...Acik Hapishane olmustur ! Pratikte seyahat ozgurlugu de yoktur ...

Devlete dusen gorevler kadar bireye de dusen gorevler var. Turkiye bozulmustur.. Iyilestirilmesi icin surdurulebilir olmasi icin partiler ustu en az 40 gecmelidir. Yeni nesiller torunlarini gorecegi bir ulkede anca yeni duzgun ideale yaklasmis denilir ...

Gerci Turkiye kendi basina proje de yapamiyor! Kukla bir yonetim var ... Sahsen Turkiye den umudum yok. Planlari baskalari belirlemistir ... Kendi planimiz kendi hatamiz bile yok! Hatalar bile yani islenen suclar bile bariz bir sekilde sistemi bu hale getirilmesidir. Egitim ogretim aile degerleri ve cevre ... Sonra liyakat vs ... Bunlarin hicbiri saglikli degildir!

• Birisine küfür etseniz ya da bir tokat atsanız 6 ay yersiniz. Suç makinesi dışarda geziyor.

Polisimize Allah rahmet eylesin, çok yazık valla.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

iş işten geçtikten, adalet zamanından sağlanmadıktan sonra böyle şov yapmaları yargılanmasını da boş yere uzatacak. insan hakları ot çöp diyerek tazminat bile almaya yeltenebilir işini bilen bir avukatı olursa.

defalarca olduğu gibi bu olay tekrardan yargı sistemi ve ceza infaz yasalarının durumunu ortaya koyuyor.

işlemediği suç kalmayan birini her defasında yargılayıp salan bir 'adalet' sistemi var. ancak forumda ya da sosyal medyada bu salınma kararını veren hakim ve savcılarla ilgili ters bir şey yazarsan ışık hızında tutuklanıp asıl suçu işleyenden fazla yatman daha olası.

ikincisi polislerin eğitimi. 3 polis 19 yaşında fotolara bakılırsa pek güçlü de olmayan zanlıyı zapt edemiyor, üstüne biri belindeki silahı kaptırıyor. işsizliğe karşı son çare olarak görülen bir meslek oldu neredeyse polislik. eskiden en azından polis akademisi vs vardı. fetöcüler kurumun içini boşaltıp kapattırılıncaya kadar tabi. aynı polisler aynı yaşta atıyorum üniversite yemekhanesinin zamlanmasını protesto eden öğrenciyi yukarıdaki elemandan daha tehlikeliymişçesine yakalar, başında 5 kişi zapt edip arabaya bindirirler.

• Bazı türleri itlaf ve imha etmek lazım. Polise bunları yapabilecek yaratıklar normal vatandaşa neler yapar ki yapmış da zaten. Zalime, haine merhamet etmeyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurulan polis iyi niyetle bu tipin ayağına sıkmaya çalışıyor ne yazık ki ıskalıyor.

• Bu polisin katili kim sizce? Bu çocuk bu hale nasıl gelmiş merak ediyorum.

• Gezici diye içeri at solcu diye içeri at basın mensuplarını içeri at sonra katil sapık için yer kalmaz tâbi hapishanelerde

• Emniyet her defasında yakalamış yargı önüne getirmiş ama maalesef her seferinde yüce yargı mensupları salmış ceza vermemiş

• bunun sorumlusu akape yönetimidir. bilerek kanunları uygulamıyorlar. adam cinayet işliyor ama serbest. bu nasıl olabilir? o zaman biz de gidelim adam öldürelim..

x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1838520939656462657
  • sioux kullanıcısına yanıt

kafasına sıksaydı, ki çok rahat sıkabilirdi, 70 yıl sürünürdü.

• bu ümraniye allahın belası bir yer ya bir de bazı firmalar genel merkezini buraya kurmuş 1 ay gidip geldim hayattan bezdim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.