İdam şart evet ama işte bu insan görünümlü yaratık neden o çatışmada gebertilmiyor da canlı çıkıyor acaba? Ümraniye'de bir polisi şehit edip bir polisi yaralayan Yunus Emre Geçti'nin suç dosyası kabarık çıktı. x (formerly twitter) THS Haber (@temmuzhaber) on X https://x.com/temmuzhaber/status/1838106248622854595 |
Ümraniye'de bir polisi şehit edip bir polisi yaralayan Yunus Emre Geçti'nin suç dosyası kabarık çıkt
-
-
19 yaşında işlemediği suç kalmamış, hala dışarıda. bu tipin rehabilite olacağına inanan var mı? içeri atılması için illa sosyal medyada birilerine hakaret mi etmesi gerekiyor?
-
Edit Şehit Olan Polis Memuru
(Çocuklara Cinsel İstismar) Dahil Her Şeyi Yapmış Sokaktaki Son Marifeti Polis Öldürmek
Bütün Türkiye Bunlarla Dolu Zaten
Ülkenin Eğitim Öğretim Sisteminden Mezun
Alsın Devlet Ömür Boyu Beslesin...
Daha Bunun Gibi Milyonlarcası Sokakta Onlarıda Besler Zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 23 Eylül 2024; 11:1:3 >
-
AKP'nin açılım süreçlerinin SHP-CHP'lilerin mozaik ülke fikrinin doğal sonucu bu... Oysa ülkenin temel dinamikleri var kuruluş felesefesi var ona uyuncaya kadar bu adamları yontacaksın bu zaman zarfında ise şehre girmesmesi için şehir dışındaki madenlerde yol yapımlarında barajlarda çalışacak şantiyelerde kalacak sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik Türk adaletini AKP'nin getirdiği son nokta.
-
Devlete hizmet ettigin surece topluma zarar vermende sakinca yoktur .
Dosyaya göz attım çocuk istismar suçu bile var. Değil deliğe , itilaf edilmesi gereken organizmaları sokaklara salıp sonunda polis şehit edilmesi ancak üçüncü dünya ülkelerinde olur .
Dilan Polat olayında söylediğim gibi bu ülkede paran kadar adalet vardır.
Türkiye'de sosyal yapı ve hukuk sistemi çökmüş durumda. Radikal çözümler geliştirilmezse çok daha kötü yerlere gideceğiz. Çünkü artık suçlular yaptıklarının cezasız kalacağını anlamaya başladı ve bu onları daha da cesaretlendirdi.
-
Dızolarla yaşamayı kim tetcih etti?
Onlarca sabılkası olan biri nasıl dışarda, nasıl serbest kalıyorlar, kim bırakıyor ?
Polis eğitimleri ne düzeyde?
Şimdi amerikan polisi doğru mu yapıyormuş, yoksa yanlış mı yapıyormuş tartışın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 23 Eylül 2024; 11:36:8 >
Bu tip suçlular için katlamalı ceza gelmezse böyle şahıslar dışarıda cirit atar. Daha 19 yaşında 21 suç kaydı var, polis öldürmese 30 yaşına kadar 70i bulurdu ki bu adsmlar bunlarla övünüyordur kesin, kimin çok suç kaydı varsa daha çok hava atıyordur kendi etraflarında. Gerçi şimdide 2-3 yıl yatıp çıkar yine 70 i bulur. Normalde önceki suçlarıda eklenip cezası ona göre çok çok artmalı. Hukuk sisteminde ciddi sıkıntılar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 23 Eylül 2024; 11:42:38 >
AKP ve siyasal dincilerin adaleti böyle olur yaratığın işlmediği suç kalmamış hala dışarıda.
-
Avrupa Birliği'ne gireceğiz diye Hukuk sistemimizi AB'ye uyarladık geldiğimiz durum bu.
Türkiye için çok yumuşak bir Hukuk sitemi bu.
1-2 ufak suçu olan hapis dışı cezalar ile caydırılabilir belki.
Ama 3'ten fazla suç kaydı olan minimum 10 yıl Güneş yüzü görememeli.
Hapishane koşullarını da ağırlaştırmak lazım. Giren bir daha tövbe etsin suç işlemeye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timsah-16 -- 23 Eylül 2024; 11:53:36 > -
hem dindarlık iddia edip, hem batı kanunlarını getiren akp nin eseridir.
şu güzel kızcağıza bakıp eserleriyle gurur duysunlar.
batı kanunları çöptür. madem dindarsınız Allah ın kanunu olan kısası getirin.
kısas a kısas. öldüren devlet tarafından öldürülsün. kim ne yapıyorsa aynısı ona yapılsın.
-
Adalet sistemi düzeltilmedikçe ekonominin sağlık sisteminin yada eğitim sisteminin ne kadar iyi/kötü olduğunun hiç bir anlamı yok. Önce adaleti düzeltmek gerekiyor. Adaletin düzgün işleyebilmesi içinde cezaların kesinlikle caydırıcı olması gerekiyor.
Kasti olarak işlenen her cinayetin cezası kesinlikle hemen idam olmalı. Suçu kanıtlanınca adliyeden direk dar ağacına götürüp asmaları gerekiyor sonrasında da cesedini yakın gitsin, yattığı 2m yer bile çok bu tip insanlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 23 Eylül 2024; 12:40:59 > -
Keleş ile şöyle fotolar paylaşan birinden vatana millete devlete ne fayda olur ki zaten.
-
Ne demişlerdi 2017 yılında?
"meşazını aldım evet diyorum kardeşim; ben varım, sen de var mısın?"
alın mesajınızını bi yerinize sokun şimdi.
-
ülkede arınma gecesi ilan edildide haberimiz mi yok? bu tiplerin serbest bırakılmasının amacı nedir araştırılsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 23 Eylül 2024; 12:59:36 >
Bunca yaptığı suçların üzerine bir can da bunun üzerine bir suç daha eklenemez sanırım, şimdi ceza alabilir.
19 yaşında işlemediği suç kalmamış, hala dışarıda. bu tipin rehabilite olacağına inanan var mı? içeri atılması için illa sosyal medyada birilerine hakaret mi etmesi gerekiyor? |
Ne demişlerdi 2017 yılında? "meşazını aldım evet diyorum kardeşim; ben varım, sen de var mısın?" alın mesajınızını bi yerinize sokun şimdi. |
bunu salan hakim ve savcı hakkında işlem yapılmadıkça
heran bizimde başımıza birşeyler geleceğini hepimiz biliyoruz. bu aralar gaza gelip sağa sola operasyon yaparlar sonra yine aynı tas aynı hamam! allaha emanet yaşıyoruz... |
Klasik Türk adaletini AKP'nin getirdiği son nokta. |
Edit Şehit Olan Polis Memuru (Çocuklara Cinsel İstismar) Dahil Her Şeyi Yapmış Sokaktaki Son Marifeti Polis Öldürmek Bütün Türkiye Bunlarla Dolu Zaten Ülkenin Eğitim Öğretim Sisteminden Mezun Alsın Devlet Ömür Boyu Beslesin... Daha Bunun Gibi Milyonlarcası Sokakta Onlarıda Besler Zaten... |
Sulalecek ortadan kaldiracaksin. Kesin ve net cozum.
|
Dızolarla yaşamayı kim tetcih etti?
Onlarca sabılkası olan biri nasıl dışarda, nasıl serbest kalıyorlar, kim bırakıyor ? Polis eğitimleri ne düzeyde? Şimdi amerikan polisi doğru mu yapıyormuş, yoksa yanlış mı yapıyormuş tartışın. |
Klasik gaz alma ülkesi. Ülkenin kolluk kuvvetlerinin ve yargı organlarının pek bir ağırlığı kalmadı. Hukuk sektörünün içinde olan biri olarak söylüyorum ki infaz kanununu özel veya genel af çıkardık dememek için yamalı bohçaya çevirenler bunun failidir. |
Bazı türleri itlaf ve imha etmek lazım. Polise bunları yapabilecek yaratıklar normal vatandaşa neler yapar ki yapmış da zaten. Zalime, haine merhamet etmeyeceksin.
|
Benzer içerikler
- evlatlık bebek ilanları yeni
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- tei eskişehir maaş
- twitter ifşa
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- yeşil nasim
- bayiden sıfır araba fiyatları
- reeder nerede üretiliyor
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X