Şimdi Ara

Umraniye maçında ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu maçın iyi analiz edilmesi lazım. çünkü bu maç normal bir maç değildi. bu maçın kazanılmış olması da kupanın garanti alınacağı anlamına gelmeyecekti. lakin..

peki fb bu maçta neden böyle bir skor aldı? acaba bu yenilgi bir plan üzere mi gerçekleşti? sahaya neden iki forvet cikilmadi? maçın kadrosunu kim kurdu? ersun ikinci yarının basında soldado' yu oyuna neden almadi? bu takım neden şut atmaz. gs, bjk maçındaki hırs diğer maçlarda nereye kayboluyor? neden hiç pres yaparak top çalmaya çalışmayan bir takım goruyoruz? slimani gerçekten gol mü kaçırdı yoksa atmak mı istemedi?

ben cevabı buldum akşam. bu takım ölmüş. gol atmaya çalışırken kaçırırsın, seyirci ve tv başındakiler de tuh ulan nasıl kaçtı der ya.. bu duruma gelmiyorsa taraftar, bu takım yine ölmüş demektir. ersun' u da harcıyorlar. bu takım içeriden balta yemiş. Allah sabır versin bize, nasıl düzelir bilmiyorum artık. bu akşam hiç kimse oynamadı, ersun da oynattiramadi. âdeta deneme yaptılar ve acı gerçekle bir daha yüzleştiler. şimdi transfer zamanı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden yenildiğimize bakarsak cevap çok açık ve net. Her maçı neden kaybediyorsak bunu da tam olarak o sebepten kaybettik. Yani yok o futbolcu şurda oynadı yok hoca şurda şunu çıkarıp şunu aldı vs. değil. Neden böyle düşünüyorum?

Bu takım 3 tane hoca değiştirdi. 3 hoca. Ama sahadaki Fenerbahçe hiç değişmedi. Baktığında Cocu başka oynattı Ersun başka oynattı Koeman başka oynattı. 3'lü savunma denendi çift forvet denendi farklı farklı hücum şekilleri ve dizilişler denendi. Ama değişen yok.

E oyunculara baktığında denemediğimiz adam kalmadı. Kulüpteki her oyuncuya şans verdin hepsini denedin yok yine bir şey değişmiyor. Bu adamların hepsi mi yeteneksiz hepsi mi kalitesiz? Hayır olay bununla da alakalı değil. Olay bence tamamen psikolojik. Takım maç kazanabileceğine zerre kadar inanmıyor. Kazanacak bir takım gibi oynayamıyor. Hep çekingen hep korkak hep kırılgan. Gol pozisyonuna girdiğinde ulan yine atamıcaz diyor, bir gol yediğinde ulan bu maçı da kaybettik diyor. Çözüm nedir o kadar bilmiyorum ama bence sorun çok net bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAŞAKŞEHIR'DE YAŞANIR Mİ
    7 yıl önce açıldı
    Antalya'da nerede ne yenir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.