Şimdi Ara

BAŞAKŞEHIR'DE YAŞANIR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakıyorum istanbulun güzel yerlerine başakşehir min 30km uzak hepsine
    Istanbulda olanlar bi yorum atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin de belirttiğin en kötü yanı merkezi yerlere uzak olması. Eğer merkezi bir yerde çalışıyorsan her sabah 6 civarı uyanıp erkenden yola koyulman gerekiyor trafiğe takılıp saatlerini vermemek için, o açıdan işkence. Onun dışında nezih yerlerden birinde oturursan gayet iyi, ama şahsi fikrim her gün 3-4 saatin yolda geçecekse orada konut almamak.

Zaten günün 8 saati uyuyarak geçiyor, 16 saatin var yaşamak için, bunun 4 te 1'i trafikte geçecekse kazandığın para bile anlamsız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Senin de belirttiğin en kötü yanı merkezi yerlere uzak olması. Eğer merkezi bir yerde çalışıyorsan her sabah 6 civarı uyanıp erkenden yola koyulman gerekiyor trafiğe takılıp saatlerini vermemek için, o açıdan işkence. Onun dışında nezih yerlerden birinde oturursan gayet iyi, ama şahsi fikrim her gün 3-4 saatin yolda geçecekse orada konut almamak.

Zaten günün 8 saati uyuyarak geçiyor, 16 saatin var yaşamak için, bunun 4 te 1'i trafikte geçecekse kazandığın para bile anlamsız olur.
    Metro lokasyonu nasıl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

Metro lokasyonu nasıl hocam

Alıntıları Göster
    Uzak. Ben Bahçeşehirde oturuyordum, gideceğim yere göre otobüsle Mecidiyeköy ya da Taksim'e gidip oradan metroya biniyordum. Metrobüs kullanacaksan da yine Avcılar'a kadar gitmen gerekiyor. Ailem orada oturuyor mesela ama şuanki işi alabilirsem ev kiralamam zorunlu, çünkü hesaplarıma göre işe varabilmek için gece 5 civarı uyanıp 6 olmadan otobüse binmem gerekiyor, ve o saate otobüs bile yok. Araban olup her sabah çok erken uyanmayı göze almıyorsan sıkıntılı.

• Basaksehirde bakkala arabayla gittigimi bilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başakşehirde oturan adam asosyal olur calısan insan yakınlarda iş ararsa ya avm ya garsonluk işi yapar başakşehirde değilse calısacagı yer işe gidene kadar yorgunluktan iş yerinde calısamaz

• 15 sene oturdum. Metroya yakınsa düşünmeden oturulur derim. Ama Otobüsü kesinlikle çekilmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadar kötü mü yav

• Upppp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.