Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galatasaray fenerbahçe beşiktaş trabzonspor ve bursa süper toto süper ligteki 5 büyüklerin tüm maçları dahil eger anadolu takımlarının aralarında oynadıgı maçları da ekletmeniz mümkün 5 tl fiyat farkı var
  • Sizde paketi alan arkadaslar premier lig maclarini izleyebildinizmi?bugun arsenal maci acikti bende..spor extra paketi olmuyormu arsenal maci...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

hocam bunu nereden yaptırabiliriz fiyat uygun. Tüm lig değil mi sadece bir takım değil ?

ümraniye media markt a gelmeniz yeterli ümraniye meydan avm ikea alışveriş ve merkezi ve buyaka hepsi aynı yerde çok kolay bulursunuz kurulumla bizzat ben ilgileniyorum lig tv şampiyonlar paketi dahil bu kampanyaya eger anadolu takımlarının kendi aralarındaki oynadıkları maçı ekletmek isterseniz 5 tl fiyat farkı var ekletebiliyorsunuz
  • ustacım şimdi bunu aldık da şu takıldı kafama. bi arkadaşım geçen sene almıştı ve ona kendinde çanak kurulu olmasına rağmen çanak seti bırakmışlardı. bu sene de böle mi oluyor. benim şuan oturduğum yerde merkezi sistemde 7E uydusu mevcut. ama başka yere gidersek çanaksız kalmamak adına çanak anten teslim ediliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tan90

ustacım şimdi bunu aldık da şu takıldı kafama. bi arkadaşım geçen sene almıştı ve ona kendinde çanak kurulu olmasına rağmen çanak seti bırakmışlardı. bu sene de böle mi oluyor. benim şuan oturduğum yerde merkezi sistemde 7E uydusu mevcut. ama başka yere gidersek çanaksız kalmamak adına çanak anten teslim ediliyor mu?

bu kampanyada çanak ücretsiz örnek eger binada çanak varsa müşteri buna ragmen çanak kurdurmak istiyorum derse kurulum yapılıyor fakat merkezi sistem var ise çanak kurulmuyor zaten teknik servise yakın zamanda taşınacagınızı belirtirseniz duruma göre çanak bırakır size tabi bunu bayi ile görüşmeniz gerekir genelde çanak bırakılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Dün VESTEL kampanyasından yararlanarak üyeliğimi devam ettirdim. 15 Ağustos son tarihti kampanya için. Son anda yetiştirebildim. 12 aylık dönem için Giriş Paketi+2 Keyif PAketi+Şampiyonlar Paketi+HD 360.00 TL. ödedim. Kartımda birikmiş puanlarımda vardı, onlarıda kullanarak bayağı uygun bir fırsat yakalamış olsum..

Hocam nedir bu vestel kampanyası ?

• Benim geçen seneden kalma üyeliğim var. Buna rağmen 30 lira aktivasyon ödemem gerekiyor mu. Anadolu takımlarının maçlarını ekletmek için 5 tl ödememiz gerekiyormuş. Totalde 549+5 tl mi aylık 5 tl mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutombo19

Benim geçen seneden kalma üyeliğim var. Buna rağmen 30 lira aktivasyon ödemem gerekiyor mu. Anadolu takımlarının maçlarını ekletmek için 5 tl ödememiz gerekiyormuş. Totalde 549+5 tl mi aylık 5 tl mi.

Hocam yeni üyelik şeklinde açtıkları için kesin olarak 30 TL aktivasyon bedelini alıyorlar diye biliyorum.
    Ben de aynı ücrete Saturn'den aldım şifre ile üyelik yaptırdığım için aradaki farkı ödeyerek üyeliğimi yükseltmemin mümkün olmadığını söyledi Müşeri Hizmetleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

Sizde paketi alan arkadaslar premier lig maclarini izleyebildinizmi?bugun arsenal maci acikti bende..spor extra paketi olmuyormu arsenal maci...

Tüm digiturk üyelerine premier lig 1 hafta ücretsizmiş, reklamlarda diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

quote:

Orijinalden alıntı: drkalix

Sizde paketi alan arkadaslar premier lig maclarini izleyebildinizmi?bugun arsenal maci acikti bende..spor extra paketi olmuyormu arsenal maci...

Tüm digiturk üyelerine premier lig 1 hafta ücretsizmiş, reklamlarda diyordu.

+1

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..!

• quote:

Orijinalden alıntı: axi2934

quote:

Orijinalden alıntı: Ancyraa

Dün VESTEL kampanyasından yararlanarak üyeliğimi devam ettirdim. 15 Ağustos son tarihti kampanya için. Son anda yetiştirebildim. 12 aylık dönem için Giriş Paketi+2 Keyif PAketi+Şampiyonlar Paketi+HD 360.00 TL. ödedim. Kartımda birikmiş puanlarımda vardı, onlarıda kullanarak bayağı uygun bir fırsat yakalamış olsum..

Hocam nedir bu vestel kampanyası ?

Vestelin kampanyali tv leri vardı yanında lig tv hediyesi olan. O TV'lerdeki modülleri söküp satıyorlardi. 15 ağustos son gündü. Normalde yeni üyelik açarak işlem yapıyorlardı ama sansa şifreyi girdiler ve eski uyeligim uzerinden devam etti. Böylelikle aktivitasyon ücreti odemedim...

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Beklersek kalmama gibi bir durum olabilir mi hocam?Ya da fiyat düşer mi beklersek?
  • Bu pakette ilk ay tum kanallar acikmi degilmi..bazi arkadaslar tum kanallar acik diyor..

• Arkadaşlar elimde Vestel kampanyasından şifre var fakat 15 Ağustos'ta bitmiş kampanya.Yani satışı bitmiş ama şimdi ben bunu Digitürk'ten aktifleştirebilir miyim yoksa geri iade mi ediyim?
  • turancevik1 kullanıcısına yanıt
    tmm ustacım sağolasın. ayrıca bugünün pazar olduğunu ve bizim gibi çalışan kesim için tatil olduğunu unutan servis yetkilisi bayan arkadaş sabahın 8,30 da arayarak hem uykumum içine ederek tepkime, hemde salı gününe randevu vererek takdirime sebep oldu. daha erken gelemezlermiş.
  • bende izmir balçovadan aldım salı gününe gün verdiler filim kanallarını ilave edebiliyormuyuz acaba bu pakate tahütsüz 1 yıllık peşin ödeyerek ve ne kadar alıyorlar acaba
  • arkadaşlar merhaba az önce çağrı merkezi ile konuştuğumda bu kampanyadaki şampiyonlar paketinin 6 aylık oldugunu ve söyledi doğru mudur ? yani şu an açtırırsam şubattan itibaren şampiyonlar paketinin biteceğini ve izlemeyeceğimi belirtti bilgisi olan var mı ? daha önceki seneler almış olup.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaGamesRulez

arkadaşlar merhaba az önce çağrı merkezi ile konuştuğumda bu kampanyadaki şampiyonlar paketinin 6 aylık oldugunu ve söyledi doğru mudur ? yani şu an açtırırsam şubattan itibaren şampiyonlar paketinin biteceğini ve izlemeyeceğimi belirtti bilgisi olan var mı ? daha önceki seneler almış olup.

1 yıllık olması lazım media marktan aldığım paketin üzerinde ve kesilen faturada 12 aylık diye yazar faturanı kontrol et bence
  • turancevik1 kullanıcısına yanıt
    bayii yetkilisi bana salı günü randevu vermişti. ben tekrar aradım bunları dedim ki siz salı günü geleceksiniz tmm ama ben evde olmam sözleşme imzalanması gerekiyor değil mi deidm. oda evet imzanız lazım dedi. ölese yerinizi söyleyin bugün açıksınız galiba geleyim imza atayım siz servisi yollarsınız dedim. tmm dedi. gittim yanına sohbet muhabbet derken ya açın kurun cihazı verin bana dedim. oda olmaz öle şey servis kuracak dedi. bende yahu bişiye ihtiyaç yok herşey hazır 7E yayın da alıyorum dedim. zor bi ikna sürecinden sonra teslim ettiler cihazı önce kart aktivasyonu akşama olur desede sonra acıdı halime galiba hemen onuda halletti. eve geldim kurdum cihazı kart eşleşmemiş uyarısı verdi. hemen bu bayanı aradım. oda show tvyi açın dedi açtım, sinyal yolladım 3 dk içinde açılmaz ise bana dönüş yapın dedi. tmm dedim. aradan 20 sn geçmedi yayın geldi:) akşama derbi keyfi full hd olarak yayındayız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: EaGamesRulez

arkadaşlar merhaba az önce çağrı merkezi ile konuştuğumda bu kampanyadaki şampiyonlar paketinin 6 aylık oldugunu ve söyledi doğru mudur ? yani şu an açtırırsam şubattan itibaren şampiyonlar paketinin biteceğini ve izlemeyeceğimi belirtti bilgisi olan var mı ? daha önceki seneler almış olup.

media markt lig tv paketi net olarak 1 yıldır 6 ay olması mümkün degil müşteri hizmetlerinin 6 ay lig tv kampanyası deme sebebi şudur daha evvelki yıllarda media marktta 6 aylık lig paketi satılıyormuş bu nedenle müşeri hizmetlerindeki görevliyi müşteri aradıgı zaman media markttan paket aldım kurulumunu yönlendirirmisin dedigi zaman görevli eleman sisteme vaya notlarına bakınca media markt ın tüm kampanyaları önüne çıkıyor bu durumda yanlış cevap vermesi kaçınılmaz oluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.