Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

Çanak anten+Kurulum,Hd recevier veriyorlarmı?

Taahhüt olmadığı için paket bitiminde HD recevier'ı alıyorlarmı?

Maçlar HD yayınmı?

çanak anten kurulum hd recevier ücretsiz veriliyor hd recevier digitürk kullanım sonunda iyade ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benim aboneligimin bitmesine çok az kaldı (superonline yanında hediye olarak gelmişti digiturk). Acaba bu kampanyalardan eski musterilerde yararlanabiliyor mu? Yoksa kapattirip açtırmak mi gerekiyor?

yeni üyelik yaptırman gerekiyor vaar olan üyeligi kapatmak çok kolay kendi isteginle kapatabilirsin fax göndermen yeterli sana bir mesaj geliyor üyeliginizi kapatma talebi dikkate alınmıştır diye istersen ben yardımcı olurum tabi karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzays1z

Diğer mediamarkt'larda bulunmuyor mu paket ?

diger media mart larda 839 tl satış fiyatı tv alana 290 tl indirimli satılıyor veya 839 tl ödeyim 290 tl hediye çeki veriyorlar mağaaza mağaza degişir genellikle hediye çekini düşmeden veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turancevik1 -- 21 Ağustos 2013; 17:06:53 >
  • yaklaşık birbuçuk yıl evvel senede 2 ay dondurma hakkı vardı taahhütlü üyenin şimdi sadece 1 ay onuda en az 6 ay kullandıktan sonra kullanabiliyor istedigin zaman üyeligini dondurmak için taahhütsüz üye olmak gerekiyor oda zaten aynı fiyata geliyor zaten
  • öğlen saatleirnde neredeyse 70 lira aylık ücretle üye olacaktım digiye. bu iyi oldu bence. yarın optimumdan alırım direk hiç acımam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benim aboneligimin bitmesine çok az kaldı (superonline yanında hediye olarak gelmişti digiturk). Acaba bu kampanyalardan eski musterilerde yararlanabiliyor mu? Yoksa kapattirip açtırmak mi gerekiyor?

yeni üyelik yaptırman gerekiyor vaar olan üyeligi kapatmak çok kolay kendi isteginle kapatabilirsin fax göndermen yeterli sana bir mesaj geliyor üyeliginizi kapatma talebi dikkate alınmıştır diye istersen ben yardımcı olurum tabi karar senin

Bu superonline dan 1 senelik hediyeydi, süre dolunca bitmiyor mu, gene de kapattirmak mi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Şampiyonlar Ligi Paketinden kastınız Şampiyonlar Paketi m?
  • Mm den aldigim digiturk sampiyonlar paketinin sifresi gecersiz cikti...alirken dikkatli olun .paramla rezil oldum...

• @drkalix

Geçen sene de geçersiz/kullanılmış şifre olayları olmuştu ama kimse mağdur edilmedi diye hatırlıyorum.
  • Şuan itibariyle aldım arkadaşlar optimum dan. Kayıt da yaptırdım musteri hizmetlerine. Servis dönüşünü bekliyorum kısaca. Gelecek cihaz konusunda tavsiyesi olan varmı istek yapayım servisden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tan90

Şuan itibariyle aldım arkadaşlar optimum dan. Kayıt da yaptırdım musteri hizmetlerine. Servis dönüşünü bekliyorum kısaca. Gelecek cihaz konusunda tavsiyesi olan varmı istek yapayım servisden.

Humax 9504HD al hocam çok iyi cihaz

• quote:

Şuan itibariyle aldım arkadaşlar optimum dan. Kayıt da yaptırdım musteri hizmetlerine. Servis dönüşünü bekliyorum kısaca. Gelecek cihaz konusunda tavsiyesi olan varmı istek yapayım servisden.

9504 Humax kurdurdum bende ama hızlı gelmedi bana, kötünün iyisi herhalde. Eski kullandığım Hiremco X3 menü ve kanal geçişlerinde tur bindirir bu cihazlara, alışacağız artık.
  • quote:

Herkes Humax 9504HD tavsiye ediyor ben de ondan istedim gelen teknik elemandan, zaten elimizde bu var dediler :) Genellikle bundan getiriyorlar galiba.
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün bu forumu okuyunca doğrudan ümraniye mediamarkta gittim. Doğrusu aynı gün aktivasyonunum ve kurulumumun yapılıp seyredebileceğimi tahmin etmezdim.

Turan bey bizzat kendisi ilgilendi ve herşeyimi halletti. Kendisi 10 numara bir insan. Sürecin her türlü detayını biliyor ve kısa sürede aktivasyonumu yapıp bayiyi ayarladı. Umarım kendisinden bu kadar övgüyle bahsetmem işini zorlaştırmaz :) Ancak kendisi bu kadar övgüyü hakediyor. Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.

Üsküdar digitürk bayisini (DIGITEAM) de unutmayım. Ali beye ve Deniz hanıma da çok çok teşekkür ederim. Merkezden kaynaklanan birçok sorun çıkmasına rağmen bugüne yetiştirmek için çok ilgilendiler sağolsunlar.

Bir arkadaş şifre geçersiz çıktı demiş. Böyle bişi olacağını sanmıyorum. Bende de benzer bir durum oldu. Şifredeki herşeyin rakam olduğunu hatırlatayım. 8 rakamları B gibi görünüyor. Bundan dolayı sorun yaşamış olabilir.

Şu anda önümde ligtv hd açık ve FB maçının başlamasını bekliyorum :)

Herkese iyi seyirler..

• basis35 kullanıcısına yanıt
    hocam bunu nereden yaptırabiliriz fiyat uygun. Tüm lig değil mi sadece bir takım değil ?
  • Ankaradaki medimarktlarda yok mu?
  • cevaplayan arkadaşlara teşekkürler:) aradıklarında mutlaka söyleyeceğim. hız konusunda çok beklentim yok zaten maçtan maça açarım digiyi. yoksa normalde dsmarta alıştım salonda. maç olmadığı zamanda digiyi kendi odama alıcam discoveryler için:)

@KuzeyRüzğarı @DrAdkA10 @L@civert
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

@drkalix

Geçen sene de geçersiz/kullanılmış şifre olayları olmuştu ama kimse mağdur edilmedi diye hatırlıyorum.

Mm optimum dan aldim sagolsun mesut bey diye bir arkadas halletti.

• quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

quote:

Humax 9504HD al hocam çok iyi cihaz

+1
  • mertol M kullanıcısına yanıt
    valla hocam bir Galatasaraylı olarak fenerin şu maçını izleyemeyerek senin kadar şanslı olmadığıma üzüldüm açıkcası:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.