Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel kampanyasi bitmedi mi hocam?Seninkini kabul ettiler mi?Sifre gecersiz olmadi mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel 9103 cihaz geldi sizce nasıl arkdaşlar humax la aynı kalite dedi servisten gelen arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Vestel kampanyasi bitmedi mi hocam?Seninkini kabul ettiler mi?Sifre gecersiz olmadi mi acaba?

hocam hangi şifreden söz ediyorsunuz acaba ,ben en ucuz lig tv hd izlemek istiyorum 360 tl bile fazla ama eğer vestelde varsa gider abone olurum uydum falan yok evde o yuzden yeni bağlatıcam
  • Vestel bitti olmuyor

• quote:

Vestel bitti olmuyor

yapma yahu hocam gidip normal vestel bayiinden almaz mıyım
  • vesteli aradım 15 in de bitti ama uzamış olabilir dediler bilgi alıp dönüş yapıcaklar buradan yazarım
  • Kurulum bugün gerçekleşti. Binada Digiturk olmasına rağmen çanak vb.. Verecek misiniz dediğimde kurulumu yapan arkadaş araçta var isterseniz veririm dedi. Hem canagi verdi hem de odaya yeni kablo dösedi ayrica kurulum ücretinide istemedi. Hem kuruluma gelen arkadasla hem paketi aldigim turan bey ile sorunsuz alisveris oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 20 Ağustos 2013; 13:43:24 >
  • Digi anteni şartmı yoksa Eutelsat a dönük normal lnb ve uydu ilede çalışıyormu digi kutusu ?
    Boşuna kurulum yapmak istemiyorum, zaten papaz oluruz apartmanda sıkıntı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Vestel bitti olmuyor

Evet bitti 15 inde Vestel de bulsan bile sifre ise yarar mi o muallak.Eger sifreyi kabul etmezse digiturk o zaman geri de iade edemezsin patlar elinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Vestel bitti olmuyor

Evet bitti 15 inde Vestel de bulsan bile sifre ise yarar mi o muallak.Eger sifreyi kabul etmezse digiturk o zaman geri de iade edemezsin patlar elinde.

Vestel'in sattığı kampanya bitti önemli ayrıntı sadece taraftar izliyebiliyorsun

• Evet bitmis vestel bosa almayin

• Vestel de bittiğine göre elimizde tek Media Markt ve Saturn kampanyası kaldı.Sizce daha kampanya çıkar mı bekleyelim mi yoksa alalım mı şu anki 550 Liralık paketlerden.
  • Az once Maltepe Media Markt daydim.Oradaki gorevli bana paketin 840 lira oldugunu verilen cekin ise ayni zamanda kullanilamayacagini soyledi.290 liralik ceki baska bir alisveriste kullanabilir misim.Umraniye de durum boyle degil dimi?

• quote:

Az once Maltepe Media Markt daydim.Oradaki gorevli bana paketin 840 lira oldugunu verilen cekin ise ayni zamanda kullanilamayacagini soyledi.290 liralik ceki baska bir alisveriste kullanabilir misim.Umraniye de durum boyle degil dimi?

Ümraniye de hediye çekini direk düşüyorum sadece 549 tl ödemek yeterli

• Media Mrkti bugün açmadılar değil mi? Satış yok sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_rap

Media Mrkti bugün açmadılar değil mi? Satış yok sanırsam

Evet Ümraniye media marktta bugün sayım vardı kapalıydı Çarşamba yani yarın satışa açık

• digitürk müşteri hizmetleri mevcut üyeliği iptal etmedende şifreyle devam edebilecegimi söledi. yinede satan mağazaya tekrar sorun dedi anlamadım ne yapmam lazım simdi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul_Van_Dyke

digitürk müşteri hizmetleri mevcut üyeliği iptal etmedende şifreyle devam edebilecegimi söledi. yinede satan mağazaya tekrar sorun dedi anlamadım ne yapmam lazım simdi :S

Üyelik hala hazırda varsa üstüne aktive ediliyor sıkıntı yok müşteri hizmetlerine şifreyi söylemek yeterli şu an taahhüt ün varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Digi anteni şartmı yoksa Eutelsat a dönük normal lnb ve uydu ilede çalışıyormu digi kutusu ?
    Boşuna kurulum yapmak istemiyorum, zaten papaz oluruz apartmanda sıkıntı bunlar

Bina merkezi sistemmi?merkezi sistemse kuruluma gerek yok merkezi sistemlerin çogunda eutelsat var zaten Digitürk ün HD paketi Türksat'tan çalışmaz eutelsat şart

• Selamlar. şu anda digitürk üyesiyim ama üyeliğim 25 Ağustosta yani bu haftasonu bitiyor. bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. ama üzerine tüm maçları izlemek için 5 tl fark ve beko basketbol için spor sever paketini almak istiyorum. bunları üstüne ekletebiliyor muyum? Bir de 25inde tahahütüm bitince ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.