Şimdi Ara

ÜMRANİYE MEDİA MARKT LİG TV 299 TL!! YANLIŞ GÖRMEDİNİZ..STOKLU FİYAT KAÇIRMA..! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
7
Favori
22.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dun gidemedim almaya bugunde sayim varmis.Baska bir subeye yonlendirebilir misiniz beni?Bir an once hallolsun istiyorum tv izleyemiyoruz 1 haftadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turancevik1

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_rap

Media Mrkti bugün açmadılar değil mi? Satış yok sanırsam

Evet Ümraniye media marktta bugün sayım vardı kapalıydı Çarşamba yani yarın satışa açık

Musteri hizmetlerini aradim bugun magaza acik sayim yok dediler?Hic mi acilmicak bugun magaza?Bir de Optimum subenize gitsek ayni fiyata direk alabilir miyiz?Bazilari baska alisveriste kullandirtiyormus ceki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

quote:

quote:

Media Mrkti bugün açmadılar değil mi? Satış yok sanırsam

Evet Ümraniye media marktta bugün sayım vardı kapalıydı Çarşamba yani yarın satışa açık

Musteri hizmetlerini aradim bugun magaza acik sayim yok dediler?Hic mi acilmicak bugun magaza?Bir de Optimum subenize gitsek ayni fiyata direk alabilir miyiz?Bazilari baska alisveriste kullandirtiyormus ceki.

Şu an Ümraniye media markttan 290 tl indirim çekiyle alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turancevik1 -- 21 Ağustos 2013; 17:03:22 >

• quote:

Bende dun gidemedim almaya bugunde sayim varmis.Baska bir subeye yonlendirebilir misiniz beni?Bir an once hallolsun istiyorum tv izleyemiyoruz 1 haftadir.

Bugün Ümraniye medi marktta gel ben en kısa zamanda yayını açtırırım sıkıntı olmaz

• turan bey digitürk servisini bir sorun olduğunda çağırdığımızda servis ücreti alıyor mu acaba.

digitürk (eutelsat) ve türksat aynı anda izlenmiyor

açtığım bu konudaki sorunu yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 21 Ağustos 2013; 12:48:25 >
  • 6 dan sonra geliyorum o zaman ama yarin acilirsa cok iyi olur.7 gibi orada misiniz?

• quote:

6 dan sonra geliyorum o zaman ama yarin acilirsa cok iyi olur.7 gibi orada misiniz?

Tamam telefondan beni şimdiden ara adresini ver kurulumu hemen yönlendireceğim daha hızlı olur akşamda gelip ödemenizi yaparsınız 0545 527 60 43

• bu tahütsüz kampanya ya filim kanalı ilave den oldumu olduysa ne kadar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

bu tahütsüz kampanya ya filim kanalı ilave den oldumu olduysa ne kadar teşekkürler

Film paketi ekletebilirsin ayda 14 tl farkı var

• quote:

quote:

6 dan sonra geliyorum o zaman ama yarin acilirsa cok iyi olur.7 gibi orada misiniz?

Tamam telefondan beni şimdiden ara adresini ver kurulumu hemen yönlendireceğim daha hızlı olur akşamda gelip ödemenizi yaparsınız 0545 527 60 43

Bu kampanya sadece ümraniye media marktda mı geçerli acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

quote:

teşekkürler
  • Ankara'da olmama rağmen kampanya konusunda benimle ilgilenen ve yardımlarını esirgemeyen Ümraniye MM çalışanı Turan beye çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

quote:

İstanbulda diğer media marktlarda var fakat 839 tl Ümraniye fiyatı 290 tl indirimli fiyatı var ayrıca kurulum sürecini bizzat ben takip etmekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turancevik1 -- 21 Ağustos 2013; 17:04:24 >

• izmir optimum dan zar zor ısrar ederek 549 tl ye alabildim cuma bağlanıcakmış
  • Bugün Ümraniye MediaMrkete gidip Turan Bey'den Digitürk paketini satın aldım. Kendisi sağolsun çok yardımcı oldu. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
    Fakat bir hayalkırıklığı yaşadım. MH arayıp üyeliğimi aktifleştirdikten sonra kurulum yapacak teknik servisten aradılar ve kurulumu PAZAR günü yapacaklarını söylediler. Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve takımın maçı Cumartesi. Benim için bu hafta da boşa geçmiş sayılacak.

• quote:

Bugün Ümraniye MediaMrkete gidip Turan Bey'den Digitürk paketini satın aldım. Kendisi sağolsun çok yardımcı oldu. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
    Fakat bir hayalkırıklığı yaşadım. MH arayıp üyeliğimi aktifleştirdikten sonra kurulum yapacak teknik servisten aradılar ve kurulumu PAZAR günü yapacaklarını söylediler. Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve takımın maçı Cumartesi. Benim için bu hafta da boşa geçmiş sayılacak.

Bayiler bugünlerde çok dolu lig yeni başladığı için yetiştirmiyorlar ben gene bayilerden rica ediyorum :)

• quote:

quote:

Bugün Ümraniye MediaMrkete gidip Turan Bey'den Digitürk paketini satın aldım. Kendisi sağolsun çok yardımcı oldu. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bayiler bugünlerde çok dolu lig yeni başladığı için yetiştirmiyorlar ben gene bayilerden rica ediyorum :)

Dıgıturk UTES bayiisi geçiştirme bir cevapla müsait olursak erken geliriz dedi ama kendi bile inanmadı dediğine ki ben nasıl inanayım.

• quote:

quote:

quote:

Dıgıturk UTES bayiisi geçiştirme bir cevapla müsait olursak erken geliriz dedi ama kendi bile inanmadı dediğine ki ben nasıl inanayım.

Sen yarın sabahtan bayiye hatırlat sabah 10 gibi mutlaka faydası olur

• turancevik1 kullanıcısına yanıt
    taahhütlümü bilmiyorum geçen senede mm den 499 tl ye almıstım bu ayın 23 ünde bitiyor. bu tarihten önce arayın iptalsiz devam edersiniz dediler 3 kere farklı farklı aradım ama bugun alıp verdim şifreyi iptal dilekçesi göndermişsiniz olmuyo dediler. iptal dilekçeside gönderseniz 23 ünden önce olur demişlerdi :( yarın arayacaklar bakalım. olmazsa iptal ettirip yapıcaz 30 tl gider en fazla . bugun akşam sizi aramıztım hatta turan bey 78 96
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdeniz

Selamlar. şu anda digitürk üyesiyim ama üyeliğim 25 Ağustosta yani bu haftasonu bitiyor. bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. ama üzerine tüm maçları izlemek için 5 tl fark ve beko basketbol için spor sever paketini almak istiyorum. bunları üstüne ekletebiliyor muyum? Bir de 25inde tahahütüm bitince ne yapmam gerekiyor?

Üyeliğini kapatmak için müşteri hizmetlerine Fax Çekmen yeterli tüm maçlar için 5 tl fark vermen yeterli Beko basketbol ligini 10,99 a ekletebilirsin yeni kurulumunda ve Fax çekerken ben yardımcı olurum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.