Şimdi Ara

Umreden iphone 6s getirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim 160 tlye orjinali neredeyse imkansız bana göre çakmadır o
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadenizyapi

https://en-sa.wadi.com/apple-iphone-6s-4-7-inches-128-gb-space-grey-61615.html
    arabistan guncel fiyatlar

Hocam bu fiyat doğru mu gerçekten? Bana önümüzdeki ay gelecek Arabistan'dan ama 2300 liraya geliyor 6s 64gb.

Edit: 2 saatlik indirime denk gelmişiz iyi mi. 2100 liraya geliyor. Aldırmaya çalışıyorum şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 23 Kasım 2015; 8:42:46 >

• Konu biraz eskimiş ama yakın zamanda var mı gidip fiyatlar hakkında bilgi verebilecek olan.
  • forumdan bi arkadaşdan 16gb 6s aldım 1950tl facetime yok umrumdada değil açıkcası
  • Abi umreye gidip telefon getirmeyin. Hurma getirin,zemzem suyu getirin. Utanmasam hacca millet telefon alamaya gidiyor artık, diyeceğim
  • Hocam zaten telefondan çok onlar geliyor gitmişken Türkiye de boşuna fazla para veriyoruz diye telefon da getirtiyoruz zaten dubai den alınmıştır telefon
  • mübarek iphone

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'den alın cihazı hocam hiç ugraşmayın sag sol.
  • Kardes yeni aldik 6s 64 gb 735 dolae hemde facetimeli. Medineden alindi. Facetimesiz olani daha ucuzdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dubaiden getirttim 5-6 ay oldu hiçbir sorun yok şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dun medineden 1150 riyal e (tl ye siz cevirin) 5s aldim a1457 modeli . Dusunenler kiyas yapabilir . 16 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: kenya64

Konu biraz eskimiş ama yakın zamanda var mı gidip fiyatlar hakkında bilgi verebilecek olan.

Güncel..
  • güncel fiyatları bilen yardımcı olabilir mi lütfen?
  • 2 ay önce bi arkadaş 1900 ₺ civarinda satın almıştı

• Yaklaşık 8 ay önce umreye gittim ve iPhone 6s aldım. Medine'de 8. Yada 7. Kapı olması lazım tam hatırlamıyorum onun önünden bi taksi çevirin Ada'ma jarir deyin onlar götürüyor ben 20 riyal verdim fazla vermeyin dönüştede otostop la geldik tavsiyem tek giymeyin ne olur ne olmaz ha bu arada ya sabah gidin yada 16:00 dan sonra çünkü Adamlar 12:00-16:00 arası öğle arası oluyor :) ben 6s 64 gb yi 3000 riyale almıştım o Zaman Türkiye'de 3.500 tl idi . 3000 riyalde 2400 e falan geldi 131.5 tl de açtırmaya verdim yaklaşık bin tl karımız oldu . Bi kaç tavsiye alışverişinizi Medine'de bitirin Mekke'ye kalmasın çünkü Medine de seyyar satıcılar çok pazarlık falan hallediyosunuz Mekke'de kolay kolay seyyar satıcı bulamıyosunuz bide Türklerin mağazaları var bana göre daha pahalıya satıyorlar pek yaklaşmayın derim sorusu olan varsa es3834@hotmail.com mail adresim yardımcı olmaya çalışırım İnşaAllah:)

• Konuyu hortlatcam ama kusura bakmayın. Bu suudiler avm lerde nece konuşuyolar. Babama medineden aldırmayı düşünüyorumda halledebilir mi? Ben tel da satıcıya ingilizce derdimi anlatabilir miyim?

• Merhaba. Yazının üzerinden 2 sene geçmiş. Bir soru sorsam. Bende Huawei Mate 10 düz modeli ( Türkiye'de satılmayan modeli ) bunu umreye giden birinden istesem, sınırdan geçerken sorun oluyor mu ? Hiç kutuyu açmadan bana getirse. Havalimanında kontrolde bakılıyor mu ? Kutu açılıyor mu ? Açılsa bile, Türkiye' ye gelmesine izin verirler mi ? Türkiyede 3000-TL ye satıyorlar bu telefonu. Arabistanda 2100-TL olduğunu öğrendim. Pro yada Lite modelini istemiyorum, bu ikisi Türkiyede satılıyor. Mate 10 düz modeli satılmıyor. Ben ısrarla Mate 10 düz model siyah renk olandan istiyorum. Umreye giden kişi; dönüşte bu telefonu bana getirebilir mi ? Sorun yaşar mı ? TR harfi olursa Türkçeye uyum sağlar telefonlar deniliyor. Kutuların dışında TR yazıyor mu bilmiyorum. Ama ben getirtmek istiyorum. Bu konuda müsaitseniz tecrübenizi yazarmısınız ? Teşekkür ederim.
  • Haslugila H kullanıcısına yanıt
    Yazının üzerinden 2 sene geçmiş ama sormak istiyorum. Gittiniz mi umreye? Telefonu aldınız mı ? Dönüşte havaalanında bir problem oldumu ? Elektronik eşya umreden alınabiliyor mu ? Bende Huawei Mate 10 siyah düz model istiyorum. Türkiye de bu model satılmıyor. Türkiye' de telefonu kullanırken bir SIKINTI oldu mu ? Tamir durumunda sorun yaşadınız mı ?
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    8Plus aldım oradan. Bazı arkadaşlar facetime yok diyor lakin apple store'da ve dışarıda satılan 8plusların bir kaçında yok geri kalan bir çok telefonda facetime var. Elimde ki modelde facetime mevcut. Telefon getirirken kutusunu hiç açmadan çantaya koyuldu getirildi. Herhangi bir sıkıntı da olmadı. Lakin alırken güvenilir yerlerden almaya bakın arabistandan. Eğer 1.hafta gibi bir süre kalacaklar ise indikleri gün otele telefonu sipariş versinler ya da otelin konumuna en yakın mağazayı baksınlar. Şuan da kayıtsız kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı olmadı 30 kasım 2018'e kadar garantisi var yaklaşık 11 ay. Ama ben apple desteği aradığımda böyle bir şey olmadığını tüm telefonlardan kalktığını söylemişlerdi. Şaşırdım açıkçası ama pekte önemli olmuyor. Çünkü aldığınız fiyat ile tr fiyatı arasında neredeyse bir telefon parası daha var. Aklınızda kalan bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
  • hocam hayırlı olsun kaça aldınız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.