Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Umreden iphone 6s getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, amcam umreye gidecek 20 gün sonra türkiyedede pahalı orayı düşündüm umrede iphone 6s ve iphone 6s plus 16,64 fiyatlarını bilen varsa söyleyebilirmi birde garanti felan nasıl oluyor garantisi oluyormu ordan almak mantıklımı satarkende düşük fiyatamı satarım yurt dışından aldığım için ?

• en son takibi bıraktığımda, sudi arabistanda facetime yasak olduğu için oraya özel facetime olmayan telefonlar satılıyor ve birşekilde facetime ikonunu getirilemiyor du.

Not:Sözüm meclisten dışarı, Genel bilgi maksatlı yazı. Hac, yada Umre diye bir ülke yok o bir vazife gidilen ülke sudi arabistan, yani telefon alınacaksa eğer sudi arabistandan alınacak. Buraya yazmamın sebebi hep şahit oluyorum yok Amcam Hacca gidecek Hacdan iPhone, yok Teyzem Umreye gidecek Umreden iPhone bu terimler yanlış kullanılıyor, bu sebepten dolayı.

ilave: hafızam beni yanıltmıyorsa garanti Uluslararası 1 yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 18 Kasım 2015; 9:21:02 >
  • Umre'den alınan cihazlarda sınırlama var. Bazı uygulamar çalışmıyor. Garanti konusu ise muamma. Bazı kodlu cihazların garantileri geçmiyor.
  • Arkadaşların dediği gibi bazı uygulamalar çalışmıyor. Tax Free uygulaması yok çünkü vergiler zaten çok düşük. Yurtdışından alınan cihazlarda 1 yıl Uluslararası garanti oluyor.
  • Facetime konusuna bir açıklık getireyim. Geçen sene dubaiye gittim, gitmeden önce orada da facetime'ın yasak olduğunu söylediler. Dükkanlara girdiğimde cihazların dubai için değil de normal yazılımlı olarak geldiğini yani facetime vs gibi yasak uygulamaların da çalıştığını söylediler. Bir adet iphone aldım. her şey sorunsuz çalışıyor. Her milletten insan gelen suudi arabistanda da durum benzerdir.

Diyelim ki facetime olmayan bir cihaz aldın. Çok mu sorun? kesinlikle değil. Facetime'ı kaç defa açtım sayılıdır. Viber var line var whatsapp var bir sürü görüntülü konuşma programı var. Fiyat konusunda bilgim yok lakin uygunsa hiç karçırma al gitsin. Suudi arabistan da dikkat etmen gereken tek nokta cihazın orjinalliği.
  • Bende umreden 6s plus getirteceğim. Eğer arap cihazı alırsanız sadece bir uygulamada kısıtlama var oda FaceTime. Bu program iphone'den İphone görüntülü görüşmeye yarıyor ki bence gereksiz. Bunu yapabileceğiniz zaten bir sürü uygulama var. Eğer 6s getirteceksen Model No:1688, 6s Plus getirteceksen Model No:1687 getirtirsen türkiyede bir yıl garantisi oluyor.
    Jarir Booksotrdan alınıyor genellikle. Burada fiyatlar
    6s:2650 riyal 2040 TL 6s Plus:3000 riyal 2300 TL (16GB)
    6s:3200 riyal 2460 TL 6s Plus:3600 riyal 2770 TL (64GB)

Ben hafıza konusunda kararsız kaldım açıkçası. Telefona sadece kullandığım uygulamaları yüklerim. Oyun, müzik dinlemem. Film izlemem. Şuanda kullandığım android cihazımda bile 16 GB dolduramadım. Ama İphone'de değişirmi bilmiyorum. Arasında 470 TL fark var. Değermi bilmiyorum.
  • mfasya M kullanıcısına yanıt
    Bu satılan yer Kabe'nin yakınında olan alışveriş merkezinde mi acaba bende umreye gideceğim inşaallah almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 4S ' ten sonra
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haslugila

Bu satılan yer Kabe'nin yakınında olan alışveriş merkezinde mi acaba bende umreye gideceğim inşaallah almayı düşünüyorum

yazın umreye gittiğimde bende etrafa bakınmıştım, kabenin etrafında zaten teknoloji marketler zamzam tower ve hilton içerisinde var. buralardaki telefoncular genelde pahalı satar, niye dersen adamlar eşşek gibi kira ödüyolar oraya, ama bin dawood marketi var zamzam in giriş katında, marketin içersinden üst kata çıkınca teknoloji ürünleri var, orda ben samsung note 4 ü baya ucuza görmüştüm, yani fiyat bakacaksan oraya bak mekke içersinde. yada bi taksiye bin seni jarir bookstore a götürmesini söyle, oraya ben gitmedim ama hiç.

asıl alışveriş kısmı medine de olur. mescidi nebevi nin ana girişi var bi tane, orası hep koca koca otellerle dolu, nasıl tarif etsem bilmiyorum ama avludaki o büyük kapıdan çıktığını düşünürsek hemen sol çaprazındaki binanın zemin katından 2. katına kadar 3 katlık bi alışveriş merkezi var, ufak ufak stand gibi dükkanlarla dolu , oralar telefoncu kaynıyor ve rekabet deli gibi olduğu için fiyatlarda da indirim yapıyolar bi nebze. facetime muhabbetine gelirsek, facetime sız ve facetime lı olarak ayırmışlar cihazları, 2 modelde bulunuyor ama facetime lılar biraz daha pahalıydı hatırladığım kadarıyla

note 4 almayı düşünüyodum o zamanlar, gördüğüm en ucuz note 4 fiyatı mekkede ki bin dawood daydı, bunu da belirteyim, iphone orda en ucuzdur demiyorum ama kafanda dursun fiyatı :)

• DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    ALLAH razı olsun verdiğin bilgiler için çok işime yarayacak inşallah bu ikinci gidişim ilk gidişimde aklımda yoktu onun için etregı pek sraştırmadım ama şimdi tarif ettiğin yerlere akacam inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Haslugila

ALLAH razı olsun verdiğin bilgiler için çok işime yarayacak inşallah bu ikinci gidişim ilk gidişimde aklımda yoktu onun için etregı pek sraştırmadım ama şimdi tarif ettiğin yerlere akacam inşallah

ne demek hocam Allah kabul etsin şimdiden :)
  • Arkadaşlar merhaba , yakın bir Zaman'da abim önce Almanya ya ardından Slovakya'ya gidecek. Gelirken telefon alacak 6S ve 6s Plus. Hangi ülke de daha ucuz ve yanında kaç adet telefon getirebilir ? Telefon harici telefonlar ile başka neler getirebilir.

• facetimeli iphone 6s plus alsak 2300/2770 16/64 gb fiyatı ise sizce 470 tl 64 gb olmasına değermi bende iphone 5s var 32 gb şuan kullanılan yer 10,6 gb ve sizce alsam facetimeli dediğiniz gibi hep problem mi oluyor bazı uygulamalar felan çalışmıyormu ? almayayımmı yani bu açılmama facetime olmama olayı kafamı karıştırdı birde bu fiyatlar şu telefonun yurtdışından türkiyeye giriş yaparken hat açarken pasaportu şusu busu felan herhangi bir masraf yapmıyormuyuz yapıyorsak onlar kaç tl tutar neler yaparız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 18 Kasım 2015; 23:19:50 >
  • Neye niyet neye kısmet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 5 sene önce umreye gittiğimde 4S almıştım Ciddeden resmi distirbitöründen 1200TLye şimdi dönüp fiyatlara bakınca insan bi hayret etmiyor değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

en son takibi bıraktığımda, sudi arabistanda facetime yasak olduğu için oraya özel facetime olmayan telefonlar satılıyor ve birşekilde facetime ikonunu getirilemiyor du.

Not:Sözüm meclisten dışarı, Genel bilgi maksatlı yazı. Hac, yada Umre diye bir ülke yok o bir vazife gidilen ülke sudi arabistan, yani telefon alınacaksa eğer sudi arabistandan alınacak. Buraya yazmamın sebebi hep şahit oluyorum yok Amcam Hacca gidecek Hacdan iPhone, yok Teyzem Umreye gidecek Umreden iPhone bu terimler yanlış kullanılıyor, bu sebepten dolayı.

ilave: hafızam beni yanıltmıyorsa garanti Uluslararası 1 yıl.

artık face tıme suud da isteğe bağlı ..hatta biraz daha pahalı satılıyor..
    UYARI gerçekten yerınde olmuş..herkes te sanacak ki hac ta umrede telefon satılıyor..

• hocam bu facetimeli aynı türkiyede olan versiyon değilmi iphone 6s plus 64 gb almaya karar verdim eğer ordan alırsam birde bu uygulama açılmama felan diyorlar bu problemle karşılaşırmıyım yada herhangi bir problem satarkende pasaport kayıtlı olduğu için ucuzamı gider yoksa aynı türkiye piyasasına göremi satılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

hocam bu facetimeli aynı türkiyede olan versiyon değilmi iphone 6s plus 64 gb almaya karar verdim eğer ordan alırsam birde bu uygulama açılmama felan diyorlar bu problemle karşılaşırmıyım yada herhangi bir problem satarkende pasaport kayıtlı olduğu için ucuzamı gider yoksa aynı türkiye piyasasına göremi satılır ?

facetıme neyse o..yurt dışı olması satarken tez avantaj oluşturuyor.ama tel temız olduktan sonra har halde satarsın..son olarak dışardan aldıgın telefonlar içerde 14 yıl garanti..
  • Hmm anladım yani mesela 2700TL ye telefon pasaportla birlikte aldım kullandım 1-2 sene geçti model yükseltmek için satacak olsam mesela 2770 den kaça düşer satarken herkes almazmı yurtdışı olduğu için
  • Benim arkadaşım var biz daha yeni tanıştık o daha önce 9 10 kere umreye gitmiş ve bir arkadaşına ı phone 6 plus getirmiş orjinal . Fiyatı ise 160 liraymış . Ben duyduğumda inanamadım özellikle defalarca sordum orjinal ürünmü diye kesinlikle orjinal dedi . Sizce nasıldır giden gören varmı fiyatları sizce aldırmalımıyım gerçeklik oranı nedir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.