Şimdi Ara

Umreye giden var mı beyler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şu an Mekke den yazıyorum. Umre için gittim. ve gayet kötü geçiyo memleketimi bu kadar özlediğimi hatırlamıyorum.

Burda ayağımı burktum, topallıyorum. Sonra üşüttüm. midem fena halde bulanıyo. Sonraaa otelin önündeki kanalizasyon patladı

gidenler varsa söylesin size de oldumu böyle şeyler? Yani Mekke den soğudum arkadaş

• Geçmiş olsun.Umre'ye gitmen ayrı bi güzellik.
  • 12 eylülde burada olacak mısın?
  • Dalga geçmediğiniz bir bu kalmıştı. Şerefsizler !
  • quote:

Orijinalden alıntı: wh0st*

Dalga geçmediğiniz bir bu kalmıştı. Şerefsizler !

bana diyorsan, dalga geçmedim kardeş.
  • 1 ay once geldım cok guzel dı hıcbı sıkıntı olmadı anneannem zorlanır dıyorduk cok sukur hastalık dahıl hıcbısey olmadı hangı otelde kalıyorsun ???
  • quote:

ne dalgası arkadaşım ! dinimle alakalı bişeyle dalga geçmem düşünülemez ! lütfen !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

1 ay once geldım cok guzel dı hıcbı sıkıntı olmadı anneannem zorlanır dıyorduk cok sukur hastalık dahıl hıcbısey olmadı hangı otelde kalıyorsun ???

ELAF Ajyad. Aslında pek fena bi otel değil. Kabe ye çok yakın. sen hangi otelde kaldın ?
  • quote:

aynen.
  • Arkadaşım afedersin ama safmısın ? Umreye gitmişsin bırak neti pc yide görevlerini yerine getir.Ya birdaha kısmet olmazsa gitmek?Bu kadarda şikayetçi olma.
  • hem mekke hem medınede ramada da kaldım

sabır hacı sabır

en cok duydugum laflardan bırı yapacak bısey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YmE17 -- 22 Temmuz 2010; 22:26:10 >
  • internette asılmada :D kapa bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavananna90

quote:

aynen.

Dalga geçilen noktayı gösterir misiniz? varsa konuyu silecem !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer1907

quote:

1 ay once geldım cok guzel dı hıcbı sıkıntı olmadı anneannem zorlanır dıyorduk cok sukur hastalık dahıl hıcbısey olmadı hangı otelde kalıyorsun ???

ELAF Ajyad. Aslında pek fena bi otel değil. Kabe ye çok yakın. sen hangi otelde kaldın ?

kapıları hala zormu açılıyor?..eğer sende aynı problemi yaşıyorsan kartın manyetik alanını hızlı bir şekilde kapıya sürt hallolur...bu arada özellikle geceleri kabde kalmaya çalış, eğer istersen mutlu olursun, istemez isen verebileceğim bir tavsiye yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: m_ikbal

quote:

Orijinalden alıntı: sencer1907

quote:

kapıları hala zormu açılıyor?..eğer sende aynı problemi yaşıyorsan kartın manyetik alanını hızlı bir şekilde kapıya sürt hallolur...bu arada özellikle geceleri kabde kalmaya çalış, eğer istersen mutlu olursun, istemez isen verebileceğim bir tavsiye yok...

Hasta olmadığım günlerin gecelerini olabildiğince Kabe de geçirdim. ama ilk günkü heyecan, aşk yok artık Kapılarda bi sorun yok ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.