Bildirim
UMUT ÖNCÜL AKADEMİ NASIL ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up ESŞ mi Umut Hoca mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where_is_ıram_drake -- 7 Temmuz 2019; 16:4:14 >
Eğer bir daha sınava hazırlansaydım kesinlikle Ertan hoca.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam Umut Hoca mesela ESŞ nin çözdüğü zirve testindeki gibi sorular çözüyor mu ya da youtubedaki videolarından farkı ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where_is_ıram_drake -- 7 Temmuz 2019; 16:5:56 >
hocam bu yıl umutönncülakademi mi kullandınız? -
Kullananlar çok memnun ben de bu yıl 3-4 arkadaşla birleşip alacağım. Fiziği mantığıyla kavratan bir reyizdir Umut Öncül.
Siz yanlıs anladınız hocalarım ben Umut öncğl kullanmadım. Ama biraz Ertan hoca fanı gibi olacak ama onun adı olan yerde baska birini seçeceğimi düsünmüyorum :)). Ben bu sene youtube videolarını izledim ve çok çok memnun kaldım çok pismanım ücretlisini almadığım için.
Kaç net yaptın ?
Up kullanan yok mu hiç ?
Önerecek
Up
Forumda umut onculle alakali hic yoktan 10 konu vardır. Bir tanesinde kullanan biri detaylıca açıklamıştı. Araştırmadan yeni konu acmayin lütfen
Okudum hepsini aradığım bilgiyi bulamadım.
Senin problemin ne burada ?
Yav negatif konuştun eline ne geçti ?
Mesaj yazmak için yazmayın artık yeter. -
Bilmiyorum bu sene cevaplara bakmadım. Tamamen süpriz olacak sonuçlar.
Bu güzel dörtlük için teşekkür ederim. Şimdi üç (3) gün önce açılmış konuyu okuyalım.
https://forum.donanimhaber.com/umut-oncul--138965511-1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burasi cokomelli -- 7 Temmuz 2019; 20:26:13 >
İstemeden akrostiş ile ÖSYM yazmışım
O konuyu da gördüm ama biraz daha bilgi almak için açmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X