Şimdi Ara

Umut Öncül Ayt Fizik Videoları ( youtube)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan çalışıp verim alan var mı? Üzerine eğitim vadisi + karekök çözecem. Anlatımı yeterli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umut oncul çöp.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vip fizik fiziklebaris vs varken

• Up

• Almadan yorum yaptığın o kadar belli ki..

• bence hiç gerek de yok diyorum almaya o kadar iyi fizik kanalı varken umut öncül gereksiz bence. eğitim vadisini inceledin mi bilmiyorum ama çoğunluğunda sayısal işlem var zaten
  • Ücretli videoları mı yoksa youtubedakiler mi daha iyi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen de önermemişsin zaten ki fiziklebarış vipfizik yeterli bence. ha maddi durumu iyidir tekrar için alınır zevkine ona bişey diyemem
  • Gereksiz görebilirsin veya beğenmeyebilirsin senin görüşündür sonuçta hepimizin bir fizik videosundan beklentisi aynı olmayabilir. Ama çöp demek büyük saygısızlık.
    Eğitim vadisini de 12. sınıftayken bize okul aldırmıştı tyt ayt tüm setini ve ben sadece Türkçesini beğendiğimi hatırlıyorum. Özellikle fizik hep işlemli sınavla alakası yok.

• Wsepr W kullanıcısına yanıt
    Ücretli videoları daha iyi bence ama youtube videoları da yeterli.

• Up

• Cok eski artik ya o videolar

• youtube videoları mekanik temelini sağlam atar.

• Ben Sadece umut öncülle + endemik fizik ayt gecen yil 12/2 yaptim. Bu sene mezuna kaldim. Gene umut oncul dinliyorum ama daha fazla kaynak cozecegim. Umut onculu cok seviyorum. Videolarinda cok yeni tarz soru cozmese bile konu temelini saglam attigini dusunuyorum. Ve sen rahatca gelisebiliyosun. Ama mesela Alternatif akim gibi 1-2 tane konuda destek lazim olabiliyor. Gecen yilki sinvada umut oncul izleyen bi adam rahat o 14 fizik sorusunun hepsini yapardi.

• Eğer şikayetçiysen bu durumdan ücretli videolarını alabilirsin. Çözdüğü sorular daha çok yorumlama gücüne dayanıyor.
    TYTKonu Anlatımlı kitabı da çıktı diye biliyorum, AYTsi de yakında çıkacakmış. Kapmpanya dahilinde (1 Ağustos'a kadardı süresi) satın alan kişilere ücretsiz gönderim yapacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDF731650 -- 17 Ekim 2019; 9:30:57 >
  • Kendin beğenmedin diye b0k atmaya gerek yok hocam. Ben fizikten nefret eden biriydim. Adam beni fiziğe bağladı resmen. Videolar eski olabilir ama hala işe yarıyor

• Ben de buradan çalışıp palme+Nihat bilgin çözmeyi düşünüyorum. Ayt de 10+ net için yeterli olur mu sizce? Vaktim kalırsa yayın denizini de çözecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut öncülden anlamadığın konuları fiziklebarıştan ya da ertan hocadan dinle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.