umut öncülün fizik videolarını izlerken tam olarak anlamayan ben miyim bunu bilmek istiyorum.. adam iyi anlatıyor hakkını yemek istemiyorum ama mesela derslerini dinlerken kafamda sürekli soru işaretleri kalıyor ve o konuyu kafama yatıramıyorum sanki anlık ezbermiş gibi görüntüleri kalıyor bi kaç anlatımın. e böyle olunca da testi çözemiyorumm... herkes bi umut öncüldür diye geziyor ortalıkta bi salak ben değilimdir inş
Hocam normaldir bazı yerleri anlamamanız ya da anlasan bile benim gibi bazen soruları çözemeyebilirsin bunda umut öncülün sayıları güzel bir şekilde ayarlaması da var. Farklı bir kanala da bakmanı önerebilirim umut öncüle ek.
Hocam umut öncül detaylı değil. Tamamen yeterli olsaydı suanda paraliya geçmezdi. Konunun temel mantığını veriyor sadece. Anlamaman, kafana oturmaması gayet doğal.
Umut hoca çok yüzeysel geçiyor konuları. Videoyu izlerken aaaa bu kadar kolay mıymı? diyosun ama soru bankasına geçince soru bankası sana sen soru bankasına bakıyorsun. Bu yorumu youtube videoları için yapıyorum bu arada.
Ertan hocanın paketini aldım şu ana kadar öyle bir sıkıntı olmadı umarım olmaz da. İlk 2 dersi incele derim.
Umut Öncül çöptür
CanLuci
kullanıcısına yanıt
Yahu hoca forumda cevap yazarken kendisi "videolarda eksik bir şey anlatmadımki neden yeni videolar çekeyim" demişti.Sonra nasıl oluyorsa hocayı k.a çekmeye zorladilar resmen. Halen en kaliteli fizik kanalı umut onculdur.
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWindows
Umut Öncül çöptür
hocam haksızlık etmeyelim ya
quote:
Orijinalden alıntı: Leo Messi Kun
Hocam normaldir bazı yerleri anlamamanız ya da anlasan bile benim gibi bazen soruları çözemeyebilirsin bunda umut öncülün sayıları güzel bir şekilde ayarlaması da var. Farklı bir kanala da bakmanı önerebilirim umut öncüle ek.
muhtelemen hocam çünkü onun örnekleri tak tak çıkıyor.. soru bankalarında çok istisna oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: sıradan1nick
Umut hoca çok yüzeysel geçiyor konuları. Videoyu izlerken aaaa bu kadar kolay mıymı? diyosun ama soru bankasına geçince soru bankası sana sen soru bankasına bakıyorsun. Bu yorumu youtube videoları için yapıyorum bu arada.
Ertan hocanın paketini aldım şu ana kadar öyle bir sıkıntı olmadı umarım olmaz da. İlk 2 dersi incele derim.
aynen biliyorum ertan hocayı ona yönelicem hocam
Fizik makinesi kanalını tavsiye ederim.Biraz ezbere kaçıyor ama adam baya soru çözüyor
La_Muerte
kullanıcısına yanıt
Youtubeda tabiki başı çeker. Anlatmak istediğim örneklerin, çeşitlerin, video süresinin bazı konular için yetersiz kalması. Paralı ve parasız videoları karşılaştırırsak çok net gözükür dediğim.
CanLuci
kullanıcısına yanıt
Derece ve iyi bir sonuç elde eden öğrencilerin hemen hemen hepsi umut onculle hazırlandı ve hepsi fizikte onu önerdi.
Hoca konu ile ilgili hemen hemen tüm örnekleri çözmeye calisiyor.
Fizik kitabını açtığımda onun çözdüğü sorunun birebir veya yorumsal halini görüyorum.
Evet bazı konularda yeterli olmayabiliyor.O konularda ekstra isteyen konular.
Hoca azda olsa yorum sorusu çözüyor ama yeterli mi dersen bence değil bu konuda eleştiri yaparsan haklısın.
Umut onculle ilgili kötü bir yorum hiç duymadım.Bu sene artik ne olduysa umut hoca bile kotulenip eleştiriliyor.
umut hocayla bende ilk alısırken öyle demiştim Sanki her şey kurgulanmış gibi sbye geçince cozemiyorsun Konular için ekstra caba sarfetmen lazım. Ben ertan hocayı aldım memnunum.
Umut Hoca'nın youtube videoları konunun %20'sini anca anlatıyor, anlatmıyor.
La_Muerte
kullanıcısına yanıt
Anlatmaya çalıştığım şey bu zaten. Mesela örnek vermek gerekirse BR bir konu anlatım için 100 soru çözüyor, arkasından test veriyor, cozemedigine bakıyorsun, kitabın önünde oluyor. Youtube da herhangi bir mat kanalı 50 soru çözüyor, pdfsi olmayabiliyor. Elbette bazısı için yeterli gelir bu, örnek ben matta youtube tan çalışıyorum ve yetiyor. Ama herkes aynı durumda değil, herkes bir hocanın anlatımını beğenmek zorunda da değil. İsteyen istediği hocaya sevmiyorum, anlamıyorum der ama o hocanın emeği çabası ortadadır, kimse inkar edemez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme