Şimdi Ara

Umutsuzum :( Yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lütfen yardım edin kafam çok karışık umutsuzum

Arkadaşlar öncelikle kendi hakkımda birkaç bilgi veriyim.

Benin girdiğin yıldan önce anadolu olmuş bir anadolu lisesinde okumaktayım benden önceki yıl da okulumuz (düz lise bölümünden) Tıp Fakültesine öğrenci çıkartdı. Ama bunun dışında pek parlak değil başarı oranı. 10. sınıfta okuyorum MF ciyim ve 9. sınıf ile 10 sınıfın ilk döneminden yani lise hayatımdan hiçbir dersten temelim yok. ''0'' temel yani.

1- Ben bu yazın başında başlasam, ygs yi bu yaz bitirsem 11. sınıfta derslre iyice asılsam. Dershanede de 10 sınıf tekrarı yapsam 12 ye geçtiğim yaz da bol bol eksik konulardan tekrar ve soru çözümü yapsam 12 dede kassam TIP KAZANIRMIYIM?

2- Bu benim düşüncem sizin taktik önerileriniz var mı?

3- 12. Sınıfta dershanede tüm lise konuları işleniyor diye biliyorum peki 11 dede işleniyor mu?

• Dostum hiçbir şey için geç değil. Ben 12. Sınıfım. Sözel. 11. Sınıfta dershaneye gittim ama bize okulda öğretilen dersleri verdiler ve bana pek faydası olmadı. Ben senin yerinde olsam 11. Sınıfta dersanenin Ygs bölümü sınıfına giderim. Ilk yıldan eksiklerini bitir ki son senende zorluk yaşama..

Benim çalışma taktiğim " istediğini yap, ona göre hareket et." felsefem ile paralellik gösteriyor. Yani her seyi sınırlı yapmaya çalışıyorum.

Not: BOLCA HAYAL KUR AMA GERÇEKLEŞMESI MÜMKÜN OLSUN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son 1 ay çalıştım YGS ye . Az da olsa umudum var . Adam gelmiş 10. sınıfım umudum yok diyor . Neyin kafası bu
  • Anadolu lisesi mezunuyum (ümraniye anadolu nakil ahmet keleşoğlundan) kendimi bildim bileli ders çalışmam . Başarı puanım 68 . 2. Kez sınava giriyorum . Sînav ortalamam 400 civarı . İlk sınavda 340 puan almıştım. Hala çalışmıyorum . İstediğim bölüm itü makine . Fenden 35 net yapsam itü makineyi tutuyor. Hadi inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.sınıf ygs için çok erken bitirsen de zaten unutursun 12'ye kadar Sen önce 9 ve 10daki eksikliklerini tamamla ve 10.sınıf konularına iyice asıl.Yazın 9. sınıf konularını tekrar et.Zaten YGS %50den fazla 9.sınıf içeriyor. 11.sınıfın yazında da YGSyi kolaylıkla çalışabilirsin ama şuanki durumunda YGS çalışsan da anlamazsın zaten.Şimdi eksiklerini tamamlamaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    7 yıl önce açıldı
    Tavsiyeye ihtiyacım var
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.