Şimdi Ara

un-pre ler ıcın taktık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar o 3gunluk deneme varya her 3 gunde bır onu denıorum napıım su an gece saatlerıne yaklastık ve ben hala gıremedım oyuna deneyın ve gorun valla da bııllad olmuo gıremedım

• ne dıon la duzgun acıklasana
  • YAA 3 GUNLUK BEDAVA PREMIUM VERMIOLARMI HER 3 GUNDE BIR ONDAN ALIORUM YENI ACC ACIP YENI IKARAKTER ILE OYNUORUM YENI TAKTIK
  • zuHAhahaHAHha karDEş sen bu oyundan zeWq alamazsın sana söliiim her 3 günde bi char alırsan işin çok zoR her serVErda 3 CHar 7 seRveR 3.7=21 adam walla insan şaşırır waLL@allah kolaylık wersin ...

bol şanslar
  • İnanmayacaksiniz ama çok doğru söylüyorum benim amcamın int. cafe si var orada bi cocuk war her accaunt da 3 tane char yapiyo maradon da dileniyo 10k sonra gidiyo yarpilere (mirage için) cocuk boyle kac tane accaunt acti hepsini lvl 1 ken harpy lere goturdu iste kutdan mirage cikiyo bu disband cekip aliyo cocuk simdi lvl 30 bankasinda 15 tane mirage war ares de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::CaNeR::

zuHAhahaHAHha karDEş sen bu oyundan zeWq alamazsın sana söliiim her 3 günde bi char alırsan işin çok zoR her serVErda 3 CHar 7 seRveR 3.7=21 adam walla insan şaşırır waLL@allah kolaylık wersin ...

bol şanslar

+1
  • yaa ne baska carem mı var hıc bırnız yardım edıp bak sen un-pre sın su taktıgı uygula demıosunuz kı yok un-pre cıkmadan esc enter esc shıft mouse sol tus sora g sorra z sora bılmem ne gıbı bsıler soledıler ama baska hıc bısı denmedı adam gıbı anlatan bıle cıkmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.