arkadaslar o 3gunluk deneme varya her 3 gunde bır onu denıorum napıım su an gece saatlerıne yaklastık ve ben hala gıremedım oyuna deneyın ve gorun valla da bııllad olmuo gıremedım
ne dıon la duzgun acıklasana
YAA 3 GUNLUK BEDAVA PREMIUM VERMIOLARMI HER 3 GUNDE BIR ONDAN ALIORUM YENI ACC ACIP YENI IKARAKTER ILE OYNUORUM YENI TAKTIK
zuHAhahaHAHha karDEş sen bu oyundan zeWq alamazsın sana söliiim her 3 günde bi char alırsan işin çok zoR her serVErda 3 CHar 7 seRveR 3.7=21 adam walla insan şaşırır waLL@allah kolaylık wersin ...
bol şanslar
İnanmayacaksiniz ama çok doğru söylüyorum benim amcamın int. cafe si var orada bi cocuk war her accaunt da 3 tane char yapiyo maradon da dileniyo 10k sonra gidiyo yarpilere (mirage için) cocuk boyle kac tane accaunt acti hepsini lvl 1 ken harpy lere goturdu iste kutdan mirage cikiyo bu disband cekip aliyo cocuk simdi lvl 30 bankasinda 15 tane mirage war ares de
quote:
Orjinalden alıntı: ::CaNeR::
zuHAhahaHAHha karDEş sen bu oyundan zeWq alamazsın sana söliiim her 3 günde bi char alırsan işin çok zoR her serVErda 3 CHar 7 seRveR 3.7=21 adam walla insan şaşırır waLL@allah kolaylık wersin ...
bol şanslar
+1
yaa ne baska carem mı var hıc bırnız yardım edıp bak sen un-pre sın su taktıgı uygula demıosunuz kı yok un-pre cıkmadan esc enter esc shıft mouse sol tus sora g sorra z sora bılmem ne gıbı bsıler soledıler ama baska hıc bısı denmedı adam gıbı anlatan bıle cıkmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme