Şimdi Ara

ÜNAL AYSAL'DIR TEK SORUMLUSU BUNLARIN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ÜNAL AYSAL'DIR TEK SORUMLUSU BUNLARIN.

Ayakla değil Yürekle oynayacaksınız dedi takımı çökertti
  • Peki öyle bile olsa Fatih Hoca neden koşa koşa gidip daha birkaç ay önce neredeyse küfürler ettiği sayıp sövüp ceza aldığı Federasyonla anlaştı? Sonrada biz Yıldırım Demirören'le kader arkadaşıyız dedi.Bu adam değil miydi Mersin maçından sonra bugün daha da bağlandım farklı düşüncelerim vardı ama artık burayı düşünüyorum vs tarzında konuşan?Bana göre bazı taraftarlar birilerinin gazına gelip yönetime istifa çağrısı yapıyorlar.Gerçekten yazık Fenerbahçe'nin başından neler neler geçti ama nasıl destek verdiler keşke onlar gibi olabilseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogdex

quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

quote:

Fatih Terim hakkın rahmetine kavuşunca Galatasaray bitecek mi?

Fatih Terim hakkın rahmetine mi kavuştu? Elimizde Terim varken bizi bu İtalyana mahkum edenlerde hiç mi suç yok?

Opersayonun sezon ortasında yapılmasına karşıyım ama yönetim kadar Terim'de suçludur.Ben affetmem Terimi aslolan Galatasaray diyerek taraftarın gazını aldı çekti gitti.Ayrıca bu adamı Galatasarayın tek kurtuluşu olarak gösteren sizsiniz.Sizin mantığınızla biz Terim'den sonra kulübü kapatırız.

Terim'in ne suçu var renktaş? Görüşmesine izin veren Aysal, zaten 4 maçlık bir olaydı. Görüşmesine izin verdiğin adamı kabul etti diye kovuyorsan suç kabul edende değiş sendedir. Terim olmadığında getirebileceğimiz en iyi ismi getirmelidir yönetim. Ama elimizde Terim gibi bir efsane varken antrenör aramak tam bir amatörlük.

• Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

Orijinalden alıntı: StoryBro

Gel artık be adam gel be özledik yemin ediyorum

ÜNAL AYSAL'DIR TEK SORUMLUSU BUNLARIN.

Pardon acaba Fatih terimi yıldırım demirörenmi yolladı ?
  • Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

Milli takım Demirören'in takımı mı? Bu ülkenin takımı. Zaten 4 maçlık kabul etmişti ve Aysal izin vermişti görüşmesine. Kabul etti diye de kovdu sonra. Bir daha Galatasaray'a uğramasın dediğin adam forumun Galatasaray bölümündeki üyelerin yarısından fazlasını Galatasaraylı yapan adamdır.

• artık fatih terim ismini duymaktanda görmektende sıkıldım.. adam gitti milli takıma kankalarıyla çalışacak tükürdüğünü yaladı siz hala terim diyorsunuz. şu takıma azıcık sahip çıkın el insaf be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

artık fatih terim ismini duymaktanda görmektende sıkıldım.. adam gitti milli takıma kankalarıyla çalışacak tükürdüğünü yaladı siz hala terim diyorsunuz. şu takıma azıcık sahip çıkın el insaf be!

Takımımıza sahip çıkarız, Aysal'a sahip çıkmak zorunda mıyız? Terim, Ali Dürüst, Albayrak, Öztürk gibi insanlara sahip çıktı mı da şimdi biz ona sahip çıkalım?
  • F.t ile fb den r.madridden 6 gol yedik. 3.kez 6 golü yemeyi bünye kaldırmaz. F.T devri kapandı unutun o defteri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

artık fatih terim ismini duymaktanda görmektende sıkıldım.. adam gitti milli takıma kankalarıyla çalışacak tükürdüğünü yaladı siz hala terim diyorsunuz. şu takıma azıcık sahip çıkın el insaf be!

Takımımıza sahip çıkarız, Aysal'a sahip çıkmak zorunda mıyız? Terim, Ali Dürüst, Albayrak, Öztürk gibi insanlara sahip çıktı mı da şimdi biz ona sahip çıkalım?

sen başkanın arkasından kulis yapıp takımı düzlüğe çıkardığında kuyusunu kazarsan tabi saf dışı bırakır başkan.. sana şunu sorayım cevabın var mı?

adnan polat döneminde bu kulüp bataktayken niye bu saydıkların çıkıp aday olmadı ? niye takımına sahip çıkmadı? adnan öztürk bir kere aday oldu diğerleri yoktu bile? albayrak polatın listesinden çıkarıldı önceki seçimde bunları diyeceksen hiç söyleme başka şekilde izah et.. burda sorun yönetim hoca falan değil burda sorun futbolcuların egoları ve gruplaşmaları bu gruplaşmaları başlatan adam da yerlilerden selçuk yabancılardan drogba ve eboue neden?

selçuk sneijderin gölgesinde kalıyor

drogba ego sunun kurbanı oluyor doğal olarak her futbolcudan daha üstün görüyor kendini takımda

eboue ve oynayamayan yabancılar yabancı kuralı nedeniyle isyan çıkartıyor..

• bence bütün suç Ünal Aysalda yav sen Mustafa sarpla oynarken meloyu stancuyla oynarken drogbayı clioyla oynarken sneijderi zapatayla oynarken muslerayı getiriyorsun hiç mi utanma yok sende nasıl başkansın sen bu takım senden önce hep şampiyon oluyordu şlde gruplardan çıkıyordu Adnan Bolatı özledik
  • quote:

quote:

quote:

sen başkanın arkasından kulis yapıp takımı düzlüğe çıkardığında kuyusunu kazarsan tabi saf dışı bırakır başkan.. sana şunu sorayım cevabın var mı?

adnan polat döneminde bu kulüp bataktayken niye bu saydıkların çıkıp aday olmadı ? niye takımına sahip çıkmadı? adnan öztürk bir kere aday oldu diğerleri yoktu bile? albayrak polatın listesinden çıkarıldı önceki seçimde bunları diyeceksen hiç söyleme başka şekilde izah et.. burda sorun yönetim hoca falan değil burda sorun futbolcuların egoları ve gruplaşmaları bu gruplaşmaları başlatan adam da yerlilerden selçuk yabancılardan drogba ve eboue neden?

selçuk sneijderin gölgesinde kalıyor

drogba ego sunun kurbanı oluyor doğal olarak her futbolcudan daha üstün görüyor kendini takımda

eboue ve oynayamayan yabancılar yabancı kuralı nedeniyle isyan çıkartıyor..

Terim'in kuyusunu kazan Aysal değil mi? Asıl yöneticilik Terim gibi insanları yönetmektir. Her dediğine tamam diyen Mancini gibi adamları herkes yönetir, ama geldiğimiz durum ortada.

Ünal Aysal'ın rakipsiz olmasının sebebi İnan Kıraç. Kimse de kazanamayacağı yarışa girip kendini harcatmak istemez.

Terim döneminde de bu sorunlar az da olsa vardı. Ama adam kendini dinletmesini biliyordu. Gerekirse döve döve dinletiyordu. Şimdi Florya yol geçen hanı. Drogba hazretleri zahmet edip Londra'dan bile dönmüyor maça gelmek için canı istemeyince. Hocayla başkanın tartışma nedenlerinden biri de başkanın Drogba'yla prim pazarlığı değil miydi?

Durum gayet net renktaş. Koltuk sevdalısı değilse sessizce istifa etsin. Polat gitti, daha iyisi geldi. Aysal gider Ali Dürüst gelir, Adnan Öztürk gelir. Galatasaray başkansız kalacak değil.

• FAtih Terim sistemsiz oynuyordu gecen seneyle bu sene arasında 1 puan fark var üstelik yabancı oyuncu sayısı düşürüldü Fatih terim albayrak falan Galatasaray taraftarının duygularıyla oynuyorlar istediği kadar başarılı olsun tüpçünün elemanı oldu gitti milli davaymış Galatasaray milli dava değilmi
  • Günaydın , günaydın , günaydın.
  • quote:

Daha çok özlersiniz, 1-6 dan sonra demediğiniz laf kalmamıştı biz fenerliler olarak sahip çıkın diyorduk. Aynısını mançiniye yapıyosunz o da giderse busefer de ona 3 ay sonra we miss u mancini dersiniz

• Burakla Selçuk Sneijder’e pas vermesin mal gibi oynasın, defans yüz tane pozisyon versin, forvetimiz dalga geçer gibi gol kaçırsın sonra yönetim istifa.Ulan sizin o kalp resimleriyle süsleyip paylaştığınız Muslera’yı, Melo’yu, Burak’ı bu yönetim getirdi 2 sene üst üste şampiyon yaptı.Sizin gibi mantığıyla hareket edemeyenler yüzünden lale devri yaşamayacak bu takım, rahat olun..Yönetim istifa diyeceğinize futbolcularınızı eleştirin biraz
  • Terim diye diye Mancini'yi küstürdünüz ya da küstüreceksiniz bu gidişle. Şuan Terim yok Mancini var takımın başında ve Terim için ağlamak hiçbir fayda sağlamıyor takımımıza. Takımın başındaki hocayı sahiplenin, destekleyin azıcık. Kulübü düşünün azcık.

Şu şartlarda Terim Terim diyerek gezmek vefa göstermek değil, Mancini'yi desteklemek de Terim'e vefasızlık değil. Takımın başındaki teknik direktörü desteklemekle eski teknik direktöre vefa göstermek farklı şekilde ve farklı yerlerde yapılması gereken şeyler, taraftarımız bunu kavrayamadı ne yazık ki.
  • quote:

quote:

quote:

Fatih Terim hakkın rahmetine kavuşunca Galatasaray bitecek mi?

Fatih Terim hakkın rahmetine mi kavuştu? Elimizde Terim varken bizi bu İtalyana mahkum edenlerde hiç mi suç yok?

Opersayonun sezon ortasında yapılmasına karşıyım ama yönetim kadar Terim'de suçludur.Ben affetmem Terimi aslolan Galatasaray diyerek taraftarın gazını aldı çekti gitti.Ayrıca bu adamı Galatasarayın tek kurtuluşu olarak gösteren sizsiniz.Sizin mantığınızla biz Terim'den sonra kulübü kapatırız.

Fatih terim Galatasaray'ı yarı yolda bırakıp gitmedi. Bu seneyi ne olursa olsun tamamlayıp, 4. Yıldızı takıp sezon sonu gidecekti.

Gidecekti diyorum çünkü yönetim kendisine is yaptırmayacak kadar baskı uygulamaya baslamisti. Bir insanın işini yaparken huzurlu olması lazım. Bu huzur ortamı yönetim tarafından kastı olarak bozulmuştu.

Belki sene sonunda yönetim kurulu değişir ve Fatih terime güvenen insanlar gelirse yeni sözleşmeyi imzalardi. Ama bunun olacağını sanmıyorum. Bir teknik direktörün beraber çalışacağı insanları seçmesinden daha doğal bir şey olamaz. Eğer güven ve huzur hissederse kalır. Tehdit ve baskı hissederse gider. Köpeğiniz değil ki kuçu kuçu deyince gelsin, hoşt deyince gitsin. Galatasaraylı diye Fatih Terim'in de insan olduğunu unutuyorsunuz.

• insanda biraz utanma olurda terimsporlularda olmaz
    sonuçta taptıkları adamda ettiği lafları bir bir yutup yd nin emrinde eleman olmayı kabul edecek seviyede biri

başlık doğru bu arada, başarınında başarısızlığından nedeni aysal dır
    terimi terimci yöneticileri kovduğu hafta kovmalıydı
  • bu gs taraftarı harbiden 2000 doğumlu ya
  • Fatih Terim milli takim teknik direktorlugunu ret etseydi herkes vatan haini ilan ederdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.