Ünal Aysal açıklama yaparken "gerekli görülürse ligler ertelensin" demişti. O zaman TFF ünal Aysal ve GS klubü için "sen sus bakayım sana disiplin cezası veririz" demişlerdi.. Eee şimdi ne oldu peki Niye ligleri ertelediniz. Görünen köy kılavuz istemez değil mi?
Aziz Yıldırım benimde klübümün başkanıdır.
Ünal Aysal sözlerinin doğruluğu tescillenmiş oldu ayrıca ünal aysal'ı bu dik duruşundan dolayı tebrik ediyorum.Yıllardır başkan olarak görmeyi beklediğim bir insandı ve bu sezon gerçekleşti. inanıyorum ki ünal aysal amatör şubelerde ve futbolda bir kaç yıl içinde çok büyük başarılara imza atacak. Bende artık bir taraftar olarak kulubüme elimden gelen desteği vereceğim.
Unal Aysal'ı ben de cok takdir ettim, o kadar takdir ettim ki bazı transfer fiyaskolarını bile unuttum.
MAA yı sıcak basmış ondan erteledi
tabii yersen
evet aynen Ünal Aysal sözlerinin doğruluğu tescillenmiş oldu ayrıca ünal aysal'ı bu dik duruşundan dolayı tebrik ediyorum.
Bu açıklamalarından dolayı başkanı disiplin kuruluyla tehdit etmişti. FB federasyon hakkında kaç gündür bombardıman düzenliyor. Başkandan hiç ses soluk çıkmıyor.
çok oluyoruz çokkkkkkk
quote:
Orijinalden alıntı: te1973
Bu açıklamalarından dolayı başkanı disiplin kuruluyla tehdit etmişti. FB federasyon hakkında kaç gündür bombardıman düzenliyor. Başkandan hiç ses soluk çıkmıyor.
Bunu yazmak için girmiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi
quote:
Orijinalden alıntı: te1973
Bunu yazmak için girmiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme